推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

飛翔星 + 高友勁 + 財寶鷹 高友勁 WP 因為好分

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-4-29 17:46 發表
飛翔星 + 高友勁 + 財寶鷹 高友勁 WP 因為好分   

引証了 "邊有咁大隻甲那..."

我話曼城抵買時係 6.2 倍,我諗你係當時跟我買

03403-04-2012
22:00
冠軍英格蘭超級聯賽
曼城 @ 6.20

803503-04-2012
22:00
冠軍英格蘭超級聯賽
曼城 @ 6.20

後來 MCity 再香多場 差 MU 8 分,賠率 18 倍,我再下一注,但無出聲啦

827810-04-2012
18:29
冠軍英格蘭超級聯賽
曼城 @ 18.00

827910-04-2012
冠軍歐洲聯賽冠軍盃
拜仁慕尼黑 @ 5.00

828010-04-2012
冠軍歐覇盃
馬德里體育會 @ 2.90

打電話問馬會 有冇冠軍過關 3x1 曼城 x 拜仁 x 馬體會 261 倍

佢話冇,真失敗,和我在澳洲的家人聊天,我家人在澳洲投注竟有更高 300 多倍 賠率

我話買 港幣,家人聽錯投注了澳幣

中左又係笑話

相關搜索目錄: 笑話

引用:
原帖由 leowww 於 2012-4-30 10:31 發表
英超聯 16倍嘅時候跟師傅買咗一注曼城 而家陪率跌到 MC 2.7 : MU 1.4
但睇番今晚場波竟然係MC熱過MU , 想加多住MC讓球(-1) and  MC 2:1 MU , 師傅点睇
我在等緊 300 倍過關 ... 大茶飯 ... 幾百個落袋 ....

部新車都靠晒佢

我唔知道你 6.2 倍 and 18 倍 落左幾多注?

Anyhow, 如果 MU 今晚和或贏 我地的 MCity 投資就會宣佈瓜柴

所以我今晚會投注 MU 下盤 對沖

但首球我會投注 MU 剋星 Nasni. 10倍

今晚我唔係估邊隊贏,而係 投資策略

相關搜索目錄: 投資

引用:
原帖由 leowww 於 2012-4-30 11:53 發表
呵呵....我都記錯咗 , 我係 6.2倍入貨而啱
1440 04-04-2012
11:34  冠軍 英格蘭超級聯賽
曼城 @ 6.20 $
後來 18 倍我冇出聲啦 ... 版主都話 Impossible ...

我覺得越好賠率 越 possible ....

曼聯攞唔到冠軍,我會 upset 半日,Camal 會 upset 兩日
而一眾 MU Fans 會 upset 至 慢慢淡忘

但如果  MU 班老板、費Sir, 球員 18倍 買左 曼城
你話會開乜 ?

引用:
原帖由 leowww 於 2012-4-30 12:00 發表

我只買了一注 @6.2
感覺好似買咗騎師王叫緊糊跑尾場咁 , 所以諗住加小小注買W/P支持吓咁啫 我呢d小注盲毛係唔需要投資策畧嘅
其實生活上真係充滿機會   如果真係有用心,刀仔當然鋸大樹

有人窮有人發達,命苦唔好怨政府

引用:
原帖由 leowww 於 2012-4-30 12:00 發表

我只買了一注 @6.2
感覺好似買咗騎師王叫緊糊跑尾場咁 , 所以諗住加小小注買W/P支持吓咁啫 我呢d小注盲毛係唔需要投資策畧嘅

建議你投注一點 Nasni 首名入球

當D 飛一聚,就好多蠱惑野 出現

幾十年前 KMY 記得 祿怡賠率 係 1,結果 Place 都冇

有冇覺得巴塞個領隊走得 .... 好突然,KMY 覺得佢唔似辭職,似著草

你話當時 MU 大熱,外圍收左幾多注呢 ?

引用:
原帖由 leowww 於 2012-4-30 13:28 發表

小弟識一条友因為賭波 , 由住九肚山揸法拉利變咗着草失縱 (補充一点 , 呢條友係自己做埋莊嘅) , 所以小弟買波,買馬只会雞仔注 , 用刀仔鋸吓大樹同埋考&# ...
投注得好正路,MU 故然近況麻麻,MCity 上賽也差到無倫,大衛施華、巴利、迪斯高 完全冇狀態,對隊廢柴主場都要贏得好辛苦

和/主 5倍,逆向思維 卻有幾十倍

相關搜索目錄: 賭波

引用:
原帖由 leowww 於 2012-4-30 13:28 發表

小弟識一条友因為賭波 , 由住九肚山揸法拉利變咗着草失縱 (補充一点 , 呢條友係自己做埋莊嘅) , 所以小弟買波,買馬只会雞仔注 , 用刀仔鋸吓大樹同埋考&# ...
通常我係俾D囡食到 Lam Lam 脷

相關搜索目錄: 賭波
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2012-4-30 17:11 發表

點會估到輸比韋根, 和愛華頓。
MU 今屆好邪,你睇佢輸俾巴素利就害乜死好多人

我地在香港完全 feel 唔到歐洲果種勁失業率

去到歐洲就知道啦 ... 而家球會老細唔做莊唔落注,班球員根本無糧出

所以老細足球 就係 老細要贏錢

引用:
原帖由 leowww 於 2012-4-30 16:44 發表

師傅 !! 麻煩你今晚着番果晚勁高手条底環
呢條   
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

呢條 3x1 最睇今晚,MU 始終係勁,佢好好踢,和都掂,MCity 狀態又回落,MU 打鐵桶陣 3後腰,MCity 要贏好難,而且 MCity 冇高大中鋒,踢少瓣,在18碼佈防,= 車仔 vs 巴塞

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-4-30 19:18 發表

曼聯攞唔攞到冠軍 我全不在乎

我只是addictive fans

就如食煙一樣

少無適俗韻

性本愛丘山

誤落塵網中

一去幾十年

h:" />

好詩、好詩 ...

我又吟 ...

荷李活有間大酒店,三個肥婆六個 ......

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-4-30 20:45 發表

莫非師傅俾貼士

3:6

客其他 @1500

你果個係半場客其他

全場客其他只有 80 倍

有冇睇過半場客其他? 有的,大約40年前 黑豹尤西比奥 的 Benfica 來香港
第一場 對 香港隊,上半場 是 6:0

一切盡在掌握中

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-5-1 19:50 發表
現在賠率全無投注價值
蘇舟過後 ...

奇怪曼聯仍 2.55,我覺得 4 - 5 倍較為合理

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-5-1 19:43 發表

盈握尚可 怕揸拿質感不足
忘了駝爺大手大腳

引用:
原帖由 leowww 於 2012-5-1 12:30 發表
弓喜師傅個幾百粒嘅大荼飯又邁進一大步
小弟愚見 師傅要食住個勢着住條神奇底環直至所有比賽打完為止
明天除了條囡囡另一條給你 呢條白色啱唔啱?

引用:
原帖由 leowww 於 2012-5-1 22:04 發表

除咗圓点可唔可以揀斜紋
淨色襯你

我知道你實鍾意呢款

今晚均勢,我諗條條Q都好分

不需刻意求冷,只需刻意求中

騎師王 我諗左好耐 ... 最後決定黎海榮 有30 倍

如果 Race 2 冇三甲就可以

引用:
原帖由 leowww 於 2012-5-2 19:36 發表
R2) 綻放美麗 P , Q拖西人 and 達少

就係佢害到樂有贏冇P ...

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-5-2 18:55 發表

甘多漬 黃kam kam 咁既

有D馬鍾意跑濕地  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。