推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-5-2 19:00 發表

記住了安搭提示

除了賠率吸引 黎小榮 ......................

機會大過幫主4倍

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-5-2 19:52 發表

蝕水都好     
先恭喜   ... 再換條紅既 旺旺佢

Race 3 要德叔
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-5-2 18:56 發表

金句

相信無馬友有異議

呢班馬友去申請平和基金啦

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-5-2 20:28 發表

或者德叔眼明手快鞭虛

正在戥人歡騰

如果搏內檔又何須移出呢?

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-5-2 20:21 發表
又打下開口牌先
清風駒跑得好例有個閘,但今次冇 ...

呢場冇乜好揀便搏德叔 和 黎海榮

引用:
原帖由 leowww 於 2012-5-2 20:53 發表
R5 梗係覺得姚厩出兩隻有d古域嘢

(5) 個騎師唔使考慮 lor ...

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-5-2 20:39 發表

老薑自有它的滋味

做左四哥

天賦傳奇上次已 fit 震,一團威 476 場明W得第3,8倍W 真嘔心瀝血 .... 但如果呢場榮哥肯早切入,晨采會有W
馬房話晨采 = 如願以償

輸左個檔 ... 不過P 好好分 榮哥個騎詩王 就無乜餐

再換多條邪下佢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-5-2 21:29 發表

換個角度會唔會..................................................
呢隻未收身

Race 6 華將控制步速控制大局

我估三甲都係華將  

引用:
原帖由 leowww 於 2012-5-2 21:50 發表

李小龍先生話齋 ' 中國人唔打中國人 '
呢條 (4) + (11) PQ 和味過和味龍

我相信佢地重心係 (11)

全部華將保護佢

吳嘉晉一路把安甲頂在三疊

楊明倫頂住隻超群出外檔

Race 7 只投注 (6) WP 揀唔到腳

珠光上次 賺左步速

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-5-2 22:01 發表

係唔係好似她甘頂

小朋友都識頂

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-5-2 22:13 發表

驚無兩劑

况形勢上及用人不似

Leo 三劑都得

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-5-2 22:33 發表

話唔定第六個先係關鍵字

驟眼望落去似個貪字

Last Race - 紅日上次全程三疊 Easy win ... 118 磅有個 Place 都好卦

引用:
原帖由 leowww 於 2012-5-2 22:46 發表

年紀大了 , 有兩劑有質量嘅己经萛唔錯了
何謂有質量?唔明

我估你意思係 service

引用:
原帖由 leowww 於 2012-5-3 12:33 發表

師傅問呢個問題擺明玩細路喎
或者簡單d咁講 :
後生仔個個都鐘意飲冰凍嘅汽水 , 但年紀大咗先至会知道品嚐紅酒或嘆杯靚咖啡
年青嘅時候好多時都鐘意拉隊去食buffet ...
可能更高既境界係食啖安樂茶飯

相關搜索目錄: 咖啡 紅酒

引用:
原帖由 leowww 於 2012-5-3 12:50 發表
噚晚馬仔输到  , 唯有迫上梁山
03-05-2012
01:13  波膽 星期三 8 馬德里體育會 (主) 對 皇家蘇斯達 (客)
1:1 @ 8.00  
03-05-2012
01:13  下一隊入球 (第2球)
星期三 8
馬德里體育會 (主) 對  ...

乜你咁風趣 ... 邊個迫你 ?

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-5-3 15:13 發表

可能更高既境界係食啖安樂茶飯   
講個故事你聽:N年前,有個師奶打麻雀輸到走投無路 ,焗住 ... D人教佢,KMY 最肯幫人 ...
我話:幫人係好事 ,佢一路除一路喊 ,摸下又喊 .... 那刻我覺得好好笑 ,一路摸一路笑   ...

我話:唔搞咯 .... 錢借俾你先 .... 你日日黎抹地 ,抹到有錢還為止 ....

到佢還晒錢時,我問佢重打唔打牌?佢話切佢個頭落黎都唔打啦 ...

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-5-4 19:01 發表

個c9真係甘難哽

非常正,而家重正,等佢老公瓜左至旭佢

今晚捧硬車仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-5-5 14:36 發表

我要買就買杜琪峯  
車仔 -1 有 4.5

真係超筍,唔鋤就笨

三條 -1 史特加、車仔 + 馬仔會 串埋有幾十倍 ,鋤少少

引用:
原帖由 leowww 於 2012-5-6 12:31 發表
安搭午安 尋晚先喺 BIG six 趕番嚟 , 今朝又要帶個仔去游水 而家先開工做功課
個仔可能情願有個姐姐同佢戲水 rather than 老豆

相關搜索目錄: 功課

Race 2 - 睇下柏威廉功夫,隻(2) 應有三甲,估呢場會爆冷腳

即索

911606-05-2012
12:44
沙田
星期日
連贏位置Q2 場    2 勁啲啲 拖 1 叻叻仔 +
           11 皇仁勁駒

911706-05-2012
沙田
星期日
單T2 場    1 叻叻仔 + 2 勁啲啲 +
           11 皇仁勁駒

911806-05-2012
沙田
星期日
獨贏及位置2 場    2 勁啲啲

911906-05-2012
沙田
星期日
位置2 場    2 勁啲啲

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。