推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-1-10 15:40 發表

得個激字
Never Mind

引用:
原帖由 Air Supply 於 2010-1-10 19:51 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
我都唔知

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-1-10 20:06 發表

我就無估低愛華頓

但連續幾次俾條鰻魚噬到
鰻魚唔咬人,但有D鰻魚有毒

今晚喜歡金添好運

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

年年如意、快都 ... 咁都得?

Kmy 去參加 渣打馬拉松 都有Win;

今日會投注納柏二號,呢匹馬好正氣,冇W有P 嘅

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-2-21 15:11 發表
師傅 恭喜發財

納柏二號
Best wishes 正橫財就手

曼城 -1 odd 4.8 抵   利記死狗一條

今晚中意奸仔綸

騎師王 odd 14

Race 1 + 2 個 form 好正,especially 只好利高,落班減磅特利C欄最佳路程5檔 ...10歲,贏馬榮休

而大熱門柏寶因人而熱C欄路程處女馬 ...

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-2-24 20:06 發表

師傅甘得閒

女女回鄉未返
有高鐵,話咁快就到

呢場扒冷,要銀太陽

高點,老太婆拉頭馬

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-2-27 19:53 發表
講番d姑嫂野

智利超級地震   

希望葡萄唔怕震
今日终见勝哥,雄仔回朝, 令人怀念的是萬宁和韋纪力的飛到馬到, 真係大茶飯
今日喜爱法系, 巫生有馬有赔率 ... 拖票杜利萊, 甚肥.

神剑金刚早以减夠分試到準, 重有10倍 tim ... 重心重心

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-3-6 16:07 發表

串了口智利孖寶
当然有, 而且中埋杜生W 添, 可惜我唔識 post 張 statement 上黎
呢埸叫兩飛 爆灯 (健明P 2x1) + 巫生W

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-3-6 16:41 發表

果然蠢動

爆左另一隻料

蟄伏扮1200馬
估到爆灯, 却开替身, 無奈
希望小駝有中

这兩埸看梁家俊, 特别係贝利高

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-3-6 17:20 發表

估到爆灯, 却开替身, 無奈
希望小駝有中

这兩埸看梁家俊, 特别係贝利高
正黃旗PP得九百零磅必是大長途馬 lor ...
今日入到前四就係馬王

贝利高醫得好, warm up一埸, 呢埸必搏, Q 拖巫生和勝哥

贝利高曾W缔到美丽

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-3-6 17:24 發表

希望唱 : 夢中見 意念會自動浮現

你都話何生勃起 lor

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-3-7 15:59 發表

桔神

爆料都買到

10蚊都已經有四位派彩                  

我投注戶外名駒時 Odd: 116,跑完得70

只要俾心機又幸運,天天都有代表作

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-3-7 15:59 發表

桔神

爆料都買到

10蚊都已經有四位派彩                  

原來自己投注了一條 百贏萬歲 + 戶外名駒 + 爆燈 W3x1 $20,如果當時有 Second thought,多條爆料
那就收十幾萬 Lor...

馬仔的有趣就是在此

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-3-11 00:43 發表
今晚點食魚
今晚第2埸連四連环都中埋, 可惜無机会投注
赛果很合理的热倒冷去马, no matter 韦迖, 栢宝亦如是
隻蕉上个月尾埸大热 game over, 今晚露出真面目
原小子跑得好靠後上, 今晚三叠鬥燒
这令我想到上周末尾埸喜成宝胜哥干嗎出奶力铲头段 ...
要磨利前段烧干缔造美丽 ...  
原方仔另美丽传奇柏宝 + 絲绸韦达担起大半个电算机
胜哥隻君子一言才是真命天子 ?
一直令我想不透的是澳系阳明好好的作用.
Anyway, 呢埸澳系支配大局

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-3-11 00:43 發表
今晚點食魚
费Sir佈陣得宜, 用星仔跑动打五个中埸棄贝比托夫, AC难翻毋身 lor ...
我贪在13倍买诐胆AC W2:1

Race 1 - 4 係 Australia Day, Race 5 達少唔爭氣

Race 6 -  2,4,5 有三大澳系高手

呢場投注左魔法幻影大W, 君子一言細W, 單QPQ, 拖了極品、勇敢複式T

也用魔法拖$20 賞惑Q/PQ courteous bet.

引用:
原帖由 happycamel 於 2010-3-14 16:41 發表
幫主破宿命
尾場白生海王子

試下新馬正本人心

時不利兮騅不逝 ...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。