推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

有利就今晚睹曼城 讓贏

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-5-6 18:17 發表
德叔快利多又有虛鞭之嫌
費Sir都有虛鞭之嫌

上場排出全英國年紀最大既中場線,星爺、史高斯、傑斯 加埋百幾歲

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-5-6 22:44 發表
唉 MU帶住八個馬位入直路

費Sir耍鞭花

依家要做Tom Cruise 演 Mission Impossible
七十歲要個杯定要18倍?在曼城開慶祝會時,我100%相信MU也有人開慶祝會

我早說當個 pool 太傾斜一定有鬼出,that's why 尋日 Leo 4,5,8 Q 就搞掂

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-5-6 22:39 發表

又置多頭家
PPG 都好貴

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2012-5-6 22:54 發表

勁,買咁多種彩池。 

不過差讓球。 

佢尋日開始著 T-back

尋晚晚飯後睏了

只搞佢一味

唔係晒命,而家俾我中千萬我也沒什麼高興,我需要錢的階段已過去
現在只是享受搏奕的樂趣,由於已不在乎輸贏,放開了情意結,反而輸的機會少了.

918106-05-2012
18:05
讓球主客和星期日 32 紐卡素 (主) 對 曼城 (客)
客 [-1] @ 2.50

今晚都好好玩,咸仔玩野玩到要附加賽,never mind, 對城城 可以予取予携,射埋韋根讓,呢條 2x1 都有得分

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2012-5-6 22:54 發表

勁,買咁多種彩池。 

不過差讓球。 

D 書友唔睇呢個 Post 係損失

引用:
原帖由 leowww 於 2012-5-7 11:50 發表

君子不奪人所好 細路何德何能同師傅爭做超人呢
有2號超人
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 leowww 於 2012-5-7 11:56 發表

尋晚下半場睇見史雲斯比曼聯耍馬騮咁耍 , 如決意攻堅相信4:0絕非難事  . 所以臨場坐多轉順風車
07-05-2012
00:38入球大細星期日 55 曼聯 (主) 對 史雲斯 (客)
細 [2.5/3 球] @ 1.65  
手風順
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 leowww 於 2012-5-7 13:55 發表

尋晚曼城89分鐘先入第二粒  , 有幾條飛都係執番嚟嘅 . 今日攞呢part嘅利潤出嚟過多兩口 . 贏咗開心 , C咗唔傷身
07-05-2012
13:05主客和星期一 1 韋斯咸  ...

恐防你又要置多頭家

過多幾口我帶你去買 PP,有四隻,一人兩隻 隻隻咁正,俾你揀先  

過唔到?有四隻 神洲PPG   不過,你食晒就得啦

引用:
原帖由 leowww 於 2012-5-7 21:59 發表

師傅能人所不能 呢幾件怪獸都俾你巢到出嚟 , 盡顯超人本色 小弟拜服
強國通街都係 ...

呢幾隻實未可稱怪獸、只可稱恐龍 、還有異獸、魔獸 ....

先來一隻異獸 可能中左幅射

引用:
原帖由 leowww 於 2012-5-7 13:55 發表

尋晚曼城89分鐘先入第二粒  , 有幾條飛都係執番嚟嘅 . 今日攞呢part嘅利潤出嚟過多兩口 . 贏咗開心 , C咗唔傷身
07-05-2012
13:05主客和星期一 1 韋斯咸  ...
89'

韋斯咸(2)
3-0(0)卡迪夫城

下場開個 0:2 咪中168 倍 波膽過關?

睇黎到你置多頭家

引用:
原帖由 leowww 於 2012-5-8 00:23 發表
韋斯咸半場2:0 怳S有糊叫
先吃一條 12 倍波膽

再叫 九 飛

搭順風車

920308-05-2012
01:31
波膽星期一 14 布力般流浪 (主) 對 韋根 (客)
0:2 @ 12.00
1:2 @ 8.00

引用:
原帖由 leowww 於 2012-5-8 09:30 發表

順風車爆咗汰
Doesn't matter ... 畢竟過百倍的過關,除了眼光,還需要運氣

昨晚已經結結實實的打了一棍,有5倍的回倍

今晚休魚期,星期三期待大茶飯第一W.

存款正像幾何級數的膨漲 ...

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 leowww 於 2012-5-8 09:44 發表

今朝睇番賽果
韋斯咸 90'入第三粒 , 成就12倍波胆
韋根     87' 先入到一粒 , 又係執番嚟嘅

唔覺意勾搭咗師傅上架爆汰車 有机会要請你食飯補數:lo ...
我計過如果開 0:2 你收 168 倍
咁我收個安慰獎也贈贈慶
俾我扑中呢餐,我地去筑波買成條 Tuna 食 ...

保持你呢D 2x3 波膽過關,3x4 更妙

手痕痕講兩句

今晚利物浦對車仔,我並不怎同意車仔今晚會留力,In fact, 5月20日才到決賽,反正有多個主力未能參加決賽,今日一定會正選上陣,如最後兩場聯賽全取6分,而熱刺 / 紐卡素最後一場失分,車仔可打附加賽,所以今晚車仔既原動力肯定比利物浦為高,而最主要阿布善待球員 much better than 利物浦既班主方式。

如車仔搏熱剌星期六對富咸失分,那今場唔止會贏,甚至會大炒利物浦 ,因為數鴨 23: 21。

所以現時車仔受讓實令人費解。

引用:
原帖由 leowww 於 2012-5-8 16:05 發表

不吃白不吃  5X16 又如何
過關
5X16
主客和
主客和
半場主客和
半場主客和
入球大細
星期一 1 韋斯咸 (主) 對 卡迪夫城 (客)
主 @ 1.54
星期一 14 布力般流浪 (主) 對 韋根 (客)
客 @ 2.35
星期 ...
我就買左車仔WP 算啦,另補些少大炒既波膽

引用:
原帖由 leowww 於 2012-5-9 09:22 發表

呢場波見賠率古古怪怪所以落注時好彩減低注碼 另臨瞓前補番兩注 半場大 and 全場大   萛係輸小當贏

我的想法失誤,車仔覺得要過熱刺和紐卡素失分兩關機會不大於是收起主力,那就大敗了

引用:
原帖由 leowww 於 2012-5-9 09:50 發表
跑完馬仔再身体力行支持師師嘅大茶飯先過头關
-1 有成4倍,加注讓球 0/-0.5 2.0 我已下注

今晚騎師王韋達、潘頓大熱,馬可以但不覺突出無甚分利

我下注了昌哥有15倍,今晚昌哥馬值得注意。

相關搜索目錄:

Race 1 - (1) WP

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。