推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

Race 8 - 1WP

我投注早有 4.3

922609-05-2012
09:55
讓球星期三 1 馬德里體育會 (主) 對 畢爾包 (客)
主 [0/-0.5] @ 2.03

922709-05-2012
讓球主客和星期三 1 馬德里體育會 (主) 對 畢爾包 (客)
主 [-1] @ 4.30

引用:
原帖由 leowww 於 2012-5-10 16:06 發表

我估師傅噚晚應該中到開巷了
唔好講錢 , 剩係睇住条300倍嘅飛過完一關又一關都覺得過癮
而家等下場再追曼城 我估曼城,曼联都会同時贏波 ,  ...
我 4.3 (-1) 是充滿信心的

中個波膽是意外收獲了

923009-05-2012
波膽星期三 1 馬德里體育會 (主) 對 畢爾包 (客)
3:0 @ 20.00

引用:
原帖由 leowww 於 2012-5-10 16:06 發表

我估師傅噚晚應該中到開巷了
唔好講錢 , 剩係睇住条300倍嘅飛過完一關又一關都覺得過癮
而家等下場再追曼城 我估曼城,曼联都会同時贏波 ,  ...

很快就抖暑了,平時多賺錢 ( or 贏錢 ) 到暑假就可以享受人生了

我記得以前驃叔就係侮辱一些廢柴練馬師所以被打了   ...

有些我認為好馬卻淪落在廢柴馬臺:做法就是下一注例飛

精嘜、歡欣滿載 ....

今日一直對尋晚揀錯馬 (沒揀按一按) 耿耿於懷  

引用:
原帖由 leowww 於 2012-5-10 18:32 發表

多口問句 , 点解師傅噚日對隻喜欣賞咁有信心
呢隻馬個長相有點奇怪,後腳很長 ,所以我較有印象

在 382 場 前從不入三甲,但當日賠率竟然係5倍 ,我知道有人對呢隻馬有信心

白德民騎留後轉彎最後,直路只爆一段,返黎輸 3/4 馬位 第3

當日頭馬除當日贏左外 後來再有1W

在他名次以後的幾隻馬,再出 至現在為止,有1W4Q2P ,包括勁擊、雅趣、財源來 ....

証明果場馬水準甚高

Marwing 騎後勁馬較似白德民

尋晚大冷門,以為會出擊,但一段都冇,估計是內在健康有問題了

引用:
原帖由 leowww 於 2012-5-10 19:16 發表

師傅騎馬騎得多 評馬果然有紋有路
而家邊有力騎?我真係惜力如金,都係被騎既多

唔係評馬而如果真係要我真金白銀下注,我會有理據 下注要有個理由,

我喜歡投注P,揀隻入三甲既馬比較容易

長期玩要贏多輸少至得,期期輸 唔捱得幾耐

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-5-10 22:41 發表

好耐無聽收音機

收音機除左聽,仲可以搞下

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2012-5-10 21:50 發表

數碼大錢台,你可以搵到要搵的評馬人。   

呢個馬評人大著重血統

賭馬贏錢有一個方式,就是了解練馬師的出擊方式,熟悉馬冇用,因為不知道什麼時侯出擊。

引用:
原帖由 leowww 於 2012-5-11 13:55 發表

哦......所以车仔输咗俾利乜蒲
所以MU 輸俾韋根

而然, 世紀大懸案是巴菜 主場,多打一人,對方雙中堅一被逐一傷出,嬴住 2:0

竟然 ....

個 Manager 賽後拿拿聲劈炮

我覺得佢好心虛

Race 1 - (4) WP

引用:
原帖由 leowww 於 2012-5-12 13:10 發表

安搭头場就中冷嘢
Bravo

Race 2 - (2) odd 2.9 W

引用:
原帖由 leowww 於 2012-5-12 13:28 發表

跑完第三場要去街街
My favor Race 6 - (10)

Race 4 - (14) WP Q/PQ 9 + 14

引用:
原帖由 leowww 於 2012-5-12 14:14 發表
去街街
今晚番嚟幫師傅打氣
Thank you

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-5-12 14:17 發表

今晚有乜
Chelsea champ odd 18

Race 6 - (2) + (10) WPQ

Pick (2) in view of good odd ... and (10) has good place chance

Race 7 - (5) Flying dragon ? WP

What's the funny thing is I bet Purton Jocky challenge @22, but I didn't bet his 2W horses.

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-5-12 16:06 發表

With good odds, but has gained a lot of weight

Prefer favorite No. 9
Crazy day ....  

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-5-12 16:20 發表

Good or bad, it depends on at which end you are
Race 8 - (11) should W, for safety sake, WP bet.

John Size and Moore control this race ... I believe John Size (2) & (10) is real player.

Last race - (7) is very fit in trackside ... leg 1 & 14

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。