推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

Race 8 - 龍城動力上次泥地係經典策騎,開閘 hold 住三疊走,轉彎 hold 到落最尾,直路姍姍來遲 影相失P,呢D應該終生停賽

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-7-8 16:07 發表
買了全餐射10孖寶

有20倍 但點解 賴仔 ?

好頭好尾 ...

Race 1 - (8) 無敵 WP

Chandey 騎師王有 13倍,值搏

個 Place 由 2.9 打到 2.2 ... 離譜

Race 2 - (10) 聖樂邦 隨時可贏,Q 拖(6) 確威星

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-7-15 12:59 發表

有賠率

但信評磅員
原來是隻廢柴馬,打足條直路都過唔到大少爺,

Race 3 - (3) 飛快威 WP

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-7-15 13:06 發表

連續兩次削三分 看來長期觀察看準此乃打壞自購馬

也許長休第一鋪會好,下季會多追一次

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-7-15 13:06 發表

原來是隻廢柴馬,打足條直路都過唔到大少爺,

Race 3 - (3) 飛快威 WP

唔係靚檔都香左

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-7-15 13:34 發表

foreplay好 雪聲入左

Race 4 - 我睇左兩次,(1) 非洲上次都係走三疊,Draw 14 似乎無礙 熱都無計

如果 Race 5 開大熱W 我切

非洲時間 1'22"95,131磅3歲,準一班馬,今次慢腳 tim ,沈生下季多好野

樂馳輸親都遠 ...

我今日已贏,餘下玩玩 ...

Race 5 - (5) 幸運來,好番就夠贏

Race 6 - (10) 蜚聲WP Q 勁加勁

(11) 至岩

Race 7 會不會繼續爆? 我搏冷要怡勝

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-7-15 15:08 發表
設計對白

柏寶 : 問世間 名是何物 利才值以身相許
咁準

蔡仔 Place 好熱

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-7-15 15:18 發表
貼下張即場圖
賭仔姓賴

過緊口堅旺財 Place

搞掂

今日贏一蚊都係贏

Race 10 - (14) 共同目標 WPQ

感性投注

Last race - 其實很快又開始 ....

(8) 一言 WPQT .....

Good luck

起碼有一萬係呢條共狗邀請既
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

我冇份行,怕熱暈,但叫我個女幫我捐 $5,000 俾家長會 ...

有錢好辦事,我陪你玩到底

我所認識既國民教育
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-7-31 21:14 發表
事情是政治化了

其實只是教改死胡同小問題

利不百 功不十 動輒變法易器徒勞無功

庸官身不正則令不從 議事諸公又各懷鬼胎

未能對症化解信心危機
呢班唔係庸官,係奸狗

譚惠珠話唔係洗腦 = 100% 係   

信佢一成,雙目失明

有班後生出力

我就出錢

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-7-31 21:55 發表
明賣洗腦 唔買就得囉

但我就不信如此眼高手低

我看只是特衰政府施政失敗之作
孫明揚係高手

用德育行先 ... 靜雞雞 ....

港燦只係懷疑

點知出左本手冊

港燦就醒啦 ....

條光頭又唔識收科,淨識話偏頗

喝一句:X你奶奶,全部收回來 燒了,那就冇事啦

我以為強國最高水平既項目係吊環,這並非笑話,而是冷嘲熱諷。

一如所料,小兵輸左教練馬上投訴裁判不公平。

相關搜索目錄: 笑話

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-9-5 21:10 發表

茅人

Racing day, Good luck, Camal.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。