推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

Race 4 - 立基哥 雙月灣 WP odd: 10 倍

引用:
原帖由 leowww 於 2012-11-4 14:26 發表

双月灣 12 檔只怕俾人頂住蝕位蝕瓜 , 我小注超級精神 P 當睇馬

買條Q,好分

Race 5 - 喜欣賞 WP 拖文武精神、精乜

引用:
原帖由 leowww 於 2012-11-4 15:07 發表

W odd 7.4 , 贏條鬚

早話呢隻傢伙係好野 ,今屆重有得贏,才4歲

Race 6 睇馬,過孖寶,favourite 當然係高友勁

引用:
原帖由 leowww 於 2012-11-4 15:21 發表

我過關叫緊晴天 , 我估告仔會俾隻馬老巫開齋
對呢隻冇乜印象 ... Anyway, good luck to you.

老巫太古惑 ,連美利堅都冇得騎,返黎 HK 乃渡假,有冇W都冇所謂,我較睇好佢尾場,大摩做野好有分寸

呢餐杰

呢場又係睇,孖寶過崇山寶

引用:
原帖由 leowww 於 2012-11-4 15:55 發表
又要俾老婆拉去遊街  , 買咗尾場勁高手 WP . 睇下條牌仔放成点
陪老婆好過陪畜牲,祝家庭幸福

引用:
原帖由 leowww 於 2012-11-4 18:30 發表
老虎都係屬於動物之一

當然,屬高危動物

引用:
原帖由 leowww 於 2012-11-4 18:29 發表
放呢隻劲高手果然最琤庰P仔

與牌仔無關,係頭 1,200 完全無任何人騷擾

贏完呢場要退役了吧 ?

今日 Melbourne Champ,我中意隻 溫徹斯特 上次果種追勁  84倍W 19倍P

引用:
原帖由 leowww 於 2012-11-6 12:03 發表
師傅連澳洲馬都玩埋

我基上果度係年年都去,家人都在,如果住耐了就不想回來了

如果唔係捨不得大陸果班 ,早就走在去啦

引用:
原帖由 leowww 於 2012-11-6 16:51 發表

師傳把大陸果班攪埋過去 咪可以喺果边開個馬房囉 我今晚都上去
唔係開馬房,係開馬檻啦

你上面有冇知已?

今晚都係爆局,太均勢啦

周末愛駒 喜欣賞 + 高友勁 300 倍孖寶

真沒枉費我年多來的痴心

認証呢兩隻係好傢伙

感嘆香港發達容易、搵食艱難

落一皮都己經收三百皮了

今晚韋達陣容強大,Jockey challenge 只有 3.25 我猶豫,會否否極泰來?

論理 名馬 和 安穩都穩位望贏

呢口都有50倍

引用:
原帖由 leowww 於 2012-11-10 12:36 發表
各位中午好

星期三晚全靠方仔才反敗為勝
07-11-2012
21:30 跑馬地
星期三 連贏位置Q 6 場    6 旋風魅力 拖 4 強風駿馬 +
           5 大進 + 12 太陽戰士  ...

30倍W

Race 4 - (11) 豐彩人生

中兩場都蝕晒水 ... 離晒譜

後來就只投注了得盛 Place

樂駝去左睇 Melbourne Cup 都應該返黎吧 ... 沒事吧 ?

引用:
原帖由 leowww 於 2012-11-13 00:04 發表
駝兄已幾個賽馬日冇蒲頭了細路明天要去 Robot City ,師父如有心水( 類似’高有劲’ 三十幾倍髇呢 )歡迎留言俾細路越洋投注
呢口孖寶係 300 倍呢,10蚊賠 3,000

聽晚 泥沼馬,上次8場熱門瓜清, I like it

你到步先飲兩碗蔘湯,等收錢,再到 Mengyang 附近既 Pub

相關搜索目錄: 賽馬

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-11-14 20:14 發表

茅人

收檔

Just finish my exercise, a young horse, not bad.

Race 4 - (3) & (6) is my selection.

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-11-14 20:56 發表

重門疊戶 寶中有寶
Race 5 - (7)WP

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-11-14 21:26 發表
robot prototype

Race 6 - (1)WP & (12) Q/PQ Q odd:127

我中左千笑 P, 分少好多

Race 2 - (1) 京城精英 QPQ 財富之星

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。