推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

呢口孖寶叫糊:足智多謀、齊齊歡心

引用:
原帖由 leowww 於 2012-12-16 14:16 發表
連中兩次足最多毛PQ,今次縮程排12档兼换馨N好感屪M師我揀大將軍買P,希望我睇錯]小小.師傅中孖T

邊個中都好,只係嬉戲 ,鄭雨滇騎師王變大熱,呢場豹顯神駒會有 Place.

引用:
原帖由 leowww 於 2012-12-16 14:20 發表
飛哥搭軍刀口孖珜熊M有五舊幾 真走!!

走寶?

明知豹顕有Place, 加你隻大將軍 +F 買單T 就收九千幾

鄭生唔係咁騎你隻大將軍冇得W

Race 6 - 卡加精神 WP + 自我本色 QPQ

引用:
原帖由 leowww 於 2012-12-16 15:20 發表
R7)
WP 鈮x先鋒 冷对隻上海先鋒有小小憧憬
我揀好香港 WP

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-12-19 20:03 發表
不肖成蟲搵夠一打
今晚點了12妃

Agreed except race 8, good luck

Leo

有冇邊個Web 或澳門可以投注 歐聯 x 英超冠軍 2x3

如果巴黎聖日耳門 25 倍 x 車仔 16倍 有400 倍

引用:
原帖由 leowww 於 2012-12-22 00:27 發表
噢!!買波真係唔熟喎,除鱁N我冇用其方式投注而且又冇馬交 Friend師傅今年又N在澳洲越洋投注嗎

如果這邊沒有就唯有找英國、澳洲的親戚朋友啦,一千幾百又唔想麻煩人,但又幾百倍

禮拜三 有條3x4 Q/PQ 過關:勁的的 + 商人;環保 + 亮亮的,過尾關 英雄 + 快車,到尾關真係心跳

前晚 車仔 客其他 x 多蒙 主其他 10 倍 x 25倍,兩埸都開 5:1,真激氣

今晚 巴黎聖大耳牛 x 早暈大師 作客高水 抵搏 2x1

Race 1 - 幸運勝利 + 馬克思 同日草閘好正 Q/PQ ,Place 我喜歡3倍的馬克思

收左錢啦

十屆冠軍什麼回事?第一場輸沒問題,但太狼狽了吧

潘頓騎師王有22倍,如果有30 - 40 分夠唔夠封王?

引用:
原帖由 leowww 於 2012-12-22 13:23 發表
第2埸我揀十屈冠軍披
有拖腳

呢場會快步速,所以用潘頓做膽拖十屆冠軍、好精伶、冷腳四貝勒

俾馬偉昌激爆,唔漏閘入P就中晒啦

引用:
原帖由 leowww 於 2012-12-22 13:34 發表

師傅追鰲X次終於出`

希望是另一隻喜欣賞

孖T頭關用 豐衣足食 + 多多利 雙膽

呢場無步速,希望吳嘉晉幫下手開段 22.5"

苗禮德 入Place 馬再出用王牌用潘頓,100% 上名,多多利可放心下注

得番 1.3

老巫騎得精彩

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-12-22 13:45 發表
苗禮德 入Place 馬再出用王牌用潘頓,100% 上名,多多利可放心下注
唯一值得高興係 P 派 14.5

老苗方式仍是 100% 有得收錢

Race 4 - 蔡生大熱瓜左再配十屆冠軍數據更利害,2W1Q,信數據抵買,W odd 6, P odd 2.9,呢場有步速,揀後上馬 好球,金聯大電、勝風,加冷腳百威將領

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。