推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

曼聯輸到70分鐘,W都係3倍,真係多擁躉,最後真反勝,擁躉應該有斬獲,-1全部高清,好彩有條主其他10倍頂住

引用:
原帖由 leowww 於 2012-12-27 00:37 發表
仲有1O分鐘,8.25倍加多注

最後賠率係20倍,班波咁曳?

下注熱刺 -1

走寶 ... 0:2 時 QPR 反勝有60倍

曼聯場場開下盤還要低水,-1 得 1.55,已僅有觀賞價值

hotspur -1 3.4倍,回報率高得多

兩場波膽都中,中曼聯主其他 10 倍、 中 hotspur 0:4 四十倍 ,如果開 0:5 是100倍

引用:
原帖由 leowww 於 2012-12-27 12:21 發表
維拉兵敗如山倒半場俾Hotspur炒四粒我都係靠呢 -1 追番蝻波e買蠦:2and 0:3
星期日至有車仔啦

由一個禮拜前車仔由15倍跌到 8.5倍,仍是好分 扺搏

有車仔有巴黎聖日耳門果日就有糧出

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-12-27 21:25 發表

呢d唔係出糧

只係軍餉籌募
是炮兵 ....

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-12-27 21:21 發表
沒有馬

也有波

再唔係

就可去

淘金沙

博永利

踏葡京

打回力

馬殺雞

百家樂
暑假都是這樣過喔 ...

我覺得真沒什麼、看看書、看看電影,又一天了

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-12-27 23:24 發表

是的 日子真的很易過 連世界沒日也過了

有治失眠方 : 看莫言 兩頁未完已入夢

呵呵,文學並不代表娛樂性,悶到暈好正常

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-12-27 23:29 發表
手執馬常版

生理時鐘難協調

就是提不起勁刨

有時刨左仲輸得金

盡信書不如無書吧

聽晚,C+3,大利前領內欄,我聽日揀8場這種馬,睇下係咪全入Place

尋晚在夜總會看十八台 ,我昨晚捧方仔、潘頓

今晚曼聯、曼城料會順利 -1 W,加多個弱過藥煲既維拉(兩場輸九球),投注對家韋根,料有斬獲

Hotspur 半場反勝賠償有 4.5倍,又執多少,但成日鴿住,有點累

開局盡如我估計,而家補番少少飛對家,任佢點開我都收硬

韋根 x MU (-1) x MC (-1) 有10倍,呢條應該順順利利,另有條 主/客其他 3 x 7

引用:
原帖由 happycamel 於 2012-12-29 23:14 發表

@3.5

好好分

MC 踢少個,如果香埋,重會少一個 - 個領隊

而家等曼聯整多粒就大功告成

如果韋根 4:0 開始我乜波膽都中晒,4:0 波膽 80倍,5:0 波膽 200 倍,50蚊都收一萬

如果韋根入多粒,諾域治入多粒,就中 0:4 x 客其他波膽 80 x 26 倍 = 2,080 倍 ,好緊張

曼聯唔會就係 1:0 吧 ?

曼城己開客其他,就等韋根了

曼聯終於 2:0

希望韋根、曼城入多粒啦

功虧一簣 小喇叭

我都係得番明明魚翅變粉絲

聽晚至搵車仔鋤佢

炮兵跟住就主其他,沒有用呢埸波膽過關,真失諸交臂   ;只中了單棍主其他

今晚 車仔讓球 0 有 1.9,真係抵賭到暈,一年冇幾次咁筍 基本上係80% 贏,19% 和,1%輸

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。