推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

Race 4 - 愛眼光今日食正領放形勢,可惜賠率乏味,我揀 (7) 牛精仔WPQT,上仗唔受阻己有Place,希望有進步

引用:
原帖由 leowww 於 2013-2-24 14:47 發表
爆屎渠都有錢收

我老爹叫我俾隻P,我話牛精仔,佢食餐撈粗野

Race 5 - 郭能"非常精 + 姚" again ? (8) 魅影蹄飛 WPQT

薛寶力論論盡盡都差D入 Place,轉郭能,呢隻係正宗 1,000 馬 ,上場 1,200 輸當冇跑,WP 應有收獲

卓爾名駒都係好馬,上次第一次跑快活谷劣檔只輸 Last 50米,需密切注意

In fact, 金瑔何德何能大熱門呢?

引用:
原帖由 leowww 於 2013-2-24 15:32 發表
R6) 係小弟今日重心第一關
韋+蔡又馬王大熱飛,只怕又係三三四四.
我呢場鐘意6,8單Q,再用雙膽拖7,9作保險腳.

我用8膽WP,希望 Purton 有佳作,腳喜歡 (2) 超光越影

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-2-24 15:52 發表

我用8膽WP,希望 Purton 有佳作,腳喜歡 (2) 超光越影   

嘻嘻,呢條T應該有一千吧

小喇叭,得六舊野 大摩甚少用牌仔出擊 而且呢個牌仔功夫麻麻 ...

Have fun

Race 7 - 心水是陽明飛飛,John Size 俾左幾個月李寶利教馬,均速變後追,果然有成績,上次 1,800 走勢好好,有14倍WPQT 膽

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-2-24 16:16 發表
Have fun

Race 7 - 心水是陽明飛飛,John Size 俾左幾個月李寶利教馬,均速變後追,果然有成績,上次 1,800 走勢好好,有14倍WPQT 膽   

今季韋達失了陽明飛飛策騎權,最後三次李寶利都教馬留後,成擔心機,呢場G1有得分,要重注

李寶利走入便就梗頸四

Race 8 - 大熱好乏味,我揀明興寶寶 99 倍,甜蝦王果次B欄其實唔曳 ,跟住果幾埸都係 hea

真係心臟病

Last race - 如果有步速,夢仙和匯聚力量都很有利,當然投注冷門匯聚力量WPQ,呢場T可以用埋夢仙雙膽餐

明晚皇馬回到 Old Telford.

費 Sir 會用442,雙後腰 + 華倫,期望穩守突擊;如果KMY排陣便會打 541,三中堅,費典南、維迪,依雲斯

完全放棄前埸,打消極足球,以凶殘破壞為旨,if so, 全場比數為 0:0, MU 晉級

可惜,我估費Sir不會,MU 要堂堂正正,那MU 會堂堂正正的出局

MU前鋒三個翼鋒都無速度 (對 Giggs 實不可能苛求) ,全靠中路入契,再找空間射門

只需把中路堵一點,每釘緊 Rooney ,MU 的攻擊不難應付

摩年奴己洞察MU 後防弱點,上半場定打快波,消耗 MU 後防氣力,下半場費迪南、維迪速度慢了便輸 0:1

如上半場曼聯輸大意波,例如輸角球沒 Mark 緊C7,MU局搏空間更多,比數會是 1:3

除非MU 打 541,否則呢場輸波沒懸念了。

第一球如仍是雲達沙是不會輸的,至於第二球不得不承認維迪和費迪南只有全盛時八成功力

這個陣容聯賽有餘,大賽不足

大耳牛沒有伊巴打穩守突擊更舒服,主場很少出問題

今日輪到潘頓做燈,輸了四五隻大熱,跑馬就是如此

車仔今晚竟受讓半一,真有點匪夷所思,堂堂歐聯冠軍,就是平盤我也可能投注車仔,何況受讓?

曼聯買入雲佩斯、香川是很好的前線收購,但沒更換後防線仍是不理想

引用:
原帖由 leowww 於 2013-3-11 00:01 發表
今晚我買 1:1 &2:2  兩個波膽

我覺得車仔會贏,主客和簡簡單單己有4倍W

引用:
原帖由 leowww 於 2013-3-11 00:01 發表
今晚我買 1:1 &2:2  兩個波膽
大有收獲

引用:
原帖由 leowww 於 2013-3-11 14:01 發表
小弟小注怡情實在談不上大有斬獲師傅尋晚買車仔受讓應該也有斬獲吧
BTW 師傅解決了在Big 6 上網的問題了嗎 !?

解決不了喔 ... Timway 班 IT wiz 個個話黎我屋企實搞掂,但 Racing day 我通常在酒店

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 leowww 於 2013-3-11 14:01 發表
小弟小注怡情實在談不上大有斬獲師傅尋晚買車仔受讓應該也有斬獲吧
BTW 師傅解決了在Big 6 上網的問題了嗎 !?
如果果晚走地就發達,果晚一注車仔W一注受讓,和果

費 Sir 能保持球員長期穩定、輪換成功,己很成功,唯MU 實力並非突出,後防並不穩固,維迪、費迪南非 08/09 的 Top Fit.

引用:
原帖由 leowww 於 2013-3-12 19:43 發表
我夜馬就多數鰤底

如果女伴想按摩那我也會去,你去邊間?

引用:
原帖由 leowww 於 2013-3-12 19:49 發表
今晚巴賽:AC 我估巴賽會贏波出局 , 我會投注讓球和(-1)及波膽 2:1

費比加斯和小白只可出一個,如果上半場巴塞1:0,咁AC 瓜梗;如果半場和,那巴塞出局機會很大

我投注了巴塞晉級 2.19 倍 比較有分頭,而且不覺得巴塞會8強前止步

入4粒冇難度,畢竟是地上最強

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。