推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

今晚果兩場唔好睇,感嘆MU 呢兩年冇條好簽 ,希望大耳牛八強對加拉塔

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-3-13 10:34 發表
今晚果兩場唔好睇,感嘆MU 呢兩年冇條好簽 ,希望大耳牛八強對加拉塔

事與願違,抽到地上最強

韋達坐騎有點熱而不穩,今日我傾向扒冷

Race 1 - (6) 萬事勇

肥仔,有8倍W,Race 2 - 扒冷要 (10) 勝捷勝

差少少 ... No luck.

Race 3 - 精算加瑪

Race 4 中左智勇,Race 5  扒冷 要 (12) 頌友 WP

Race 7 - 冷門要(11) 進攻足球

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-3-27 20:22 發表

今晚有無選妃

我就摸著石頭過河
Brothers' gathering this evening

Race 4 - (2) WP legs  5,9,11 (odd 35)

引用:
原帖由 KMY89 於 2013-3-27 20:29 發表

Brothers' gathering this evening

Race 4 - (2) WP legs  5,9,11 (odd 35)   
My choice

Race 5 - (2)
Race 6 - (5)
Race 7 - (5)
Race 8 - (7)

Good luck

岩岩中左條3、5位置Q 有8倍,大摩出單枝好少有益人

呢場繼續過航哥披士,單T用 7、8 雙膽餐,搏爆

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-4-1 14:55 發表

呵 師傅在

"鳥"倦知返

呢場揀立基哥:塑料盈

有時好激氣,孖T 第二口 我所有冷腳都有,隻膽退出卻轉投李易學

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-4-1 15:17 發表

打劫呀

恭喜被劫

Race 6 繼續立基哥:開心陶寶,下半場立基哥好似有D景

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-4-1 15:29 發表

會唔會有d似蛤蜊

做左謝拉特

Race 7 ,冷門齊齊開心

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-4-1 16:03 發表

我要5-6

齊齊開心又係似 .........

有個好賠率值搏,拖立基哥爆燈Q

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-4-1 16:03 發表

我要5-6

齊齊開心又係似 .........

而且我不怎喜歡 徐 + 潘 這組合

四連環雙膽,手到拿來,立基哥又做謝拉特,如果買佢P 又仆街,賭錢真係唔好斗氣

呢隻歡心追左數,我睇八場係老正,柏寶順便執多場,揀幾隻腳買下QT

買四連環要加一票立基哥呢

九埸好 Like 隻初出馬 赤龍駒

引用:
原帖由 happycamel 於 2013-4-1 16:41 發表

我就要潘頓

呢個組合都係麻麻地

我總覺得如果潘頓今日有餐士尋日冇理由去 Dubai hea ...

柏寶沿途三疊,想唔輸都好難

赤龍駒應該係 1600 - 1800 馬,睇試閘 Balance 得好好 ,如果有步速,有機會入前列,而且大冷

恭喜柏寶功力大進

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。