推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

28 12
發新話題

過檔無線新聞總主播 - 張文采

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2011-10-3 14:41 發表
咁今晚會唔會唔係佢做《新聞提要》呢?
應該都會換人啦,成個無線新聞部d更表換晒.我估好可能係珍妮做"新聞提要"啦!
紫盈~my love~

在網上找到這個Video.(文采主持歐洲脈搏)

http://www.youtube.com/watch?v=nHkKw4suu6k

不過很可惜這節目在香港沒得看.

相關搜索目錄: Video
紫盈~my love~

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2012-1-6 16:36 發表

其實點解你地成日都好似以為紫盈係替工咁..唔肯接受呢個月真真正正係佢報既事實? 巡例問下
其實紫盈真係可以長做"新聞提要"既話我會好開心.
只不過大家都有眼見,之前TBB都係用黎用去都係果幾個做得耐既主播.
響今年之前,我係唔多信有呢個突破出現(除左呢個仲有香港早晨都係咁諗!)
紫盈~my love~

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2012-3-21 22:33 發表 yeah~今晚係文采之夜
仲有一陣天氣添.
紫盈~my love~

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-3-27 18:58 發表 星期2係培訓日,,下次到紫盈同芳婷
紫盈應該冇咁早,起碼一兩年之後啦!
不過都恭喜文采第一次報六點半,希望日後能夠坐正,更上一層樓.
紫盈~my love~

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-4-3 12:49 發表
上年邊個主播試過?
應該咁講,即係上年偉詩走左之後,其實係辛苦埋其他主播.

雪瑩,紫盈同朗怡上年係長期返深,直至秀荃同綽恩黎左先叫做改善左.

紫盈~my love~

引用:
原帖由 lwy1314 於 2012-4-3 12:49 發表

盈盈已經試過
我就記得當日紫盈係報完天氣先返深
紫盈~my love~

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2012-4-4 20:57 發表

今晚既文采真係好靚..
希望今晚唔會好似星期一咁..突然又返深
應該唔會啦掛???83而家一人一次輪住返深咁啦~
btw文采既曲髮都幾好睇~
紫盈~my love~

上面有一張居然Show文采"踢拖"???
紫盈~my love~

驚喜喎!文采都玩微博.
紫盈~my love~

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2012-5-1 22:54 發表 唔知幾時先叫得郁秀荃、嘉儀同紫盈呢三位熱門
唔期望紫盈開微博嚕,佢fb d相任人睇ge,頂龍係冇得留言俾佢囉.
紫盈~my love~

不過都恭喜飛鼠妳最愛既主播玩微博,一定開心到訓唔著.
紫盈~my love~

文采報天氣,條蝴蝶鍊好靚.

p.s.已預告聽晚再見

紫盈~my love~

呢頭開開心心完,跟住要通宵啦!
文采加油呀!
紫盈~my love~

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2012-5-5 00:14 發表

今晚我點都要陪佢到第二朝
辛苦晒,畢竟六個半鐘唔易過呀.
紫盈~my love~

文采生日快樂
紫盈~my love~

引用:
原帖由 WiCE 於 2012-5-20 19:25 發表

朗怡放假了,由好朋友文采幫手替更
而文采同姚生今日就拉埋鋽恩一齊開餐
綽恩先前唔係返早就返深宵,
我睇冇乜幾何一齊同姚生文采佢地開餐喎.
紫盈~my love~

引用:
原帖由 0000000 於 2012-5-20 20:35 發表

唔駛做八點新聞...又唔駛做時事通識...又唔駛做周五搜記
仲有極少深宵出鏡,同埋係成個83唯一男主播添.
紫盈~my love~

文采仲要做埋8點半新聞.
紫盈~my love~

今晚文采報天氣件衫之前紫盈都有著過.
紫盈~my love~

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-5-28 23:49 發表
兩個人share一件衫嚟著?
唔係,不過兩個款真係相差無幾.

http://forum.timway.com/f/thread-206221-252-1.html

紫盈~my love~

又有一段時間冇見過文采返早,今早07開始出鏡.
紫盈~my love~

第二晚通宵了,支持文采中,明天要好好休息.
紫盈~my love~

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2012-6-11 00:16 發表 今日唔能夠支持到通頂
有心啦,相信她應該領會到的.
紫盈~my love~

文采而家好似響新廠出鏡,但係新廠好似同之前個廠冇乜分別.
紫盈~my love~

28 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。