推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

31 12
發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

Karen呢一次返到黎自己母校附近採訪
紫盈~my love~

希望Karen被納入正式成為香港早晨一員,而唔係暫替盤盤同嘉儀啦!
紫盈~my love~

我聽到o既對白係咁囉:

K:陳聞彥(賢)早晨!

C: {_ }萃雯早晨(佢好似想嗌盤翠瑩早晨,又難怪o既,聞賢一上場多數都係拍盤盤)

P.S.本人成日都凝住盤盤把聲同Karen把聲好相似.

希望聽日仲有得睇呢對新鮮組合啦!
紫盈~my love~

引用:
原帖由 mtrA163-238 於 2012-1-3 14:27 發表

據講INEWS有人走左,仲要唔止1個
BTW,我都希望Karen被納入正式成為香港早晨一員
唔係掛?仲有人走?人都已經唔係多啦!

姚生,嘉儀,盤盤,紫盈,文采,珍妮,朗怡,雪瑩,芳婷,秀荃,綽恩.

邊個中???
紫盈~my love~

引用:
原帖由 hgbjy 於 2012-1-4 19:11 發表
如無意外,應該都係紫盈
第三晚紫盈,我諗呢個星期應該固定左係紫盈報提要!
紫盈~my love~

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-1-4 20:53 發表

響紫盈個版講好d…d度係雯雯地頭嘛
哦~好的,明白了!
紫盈~my love~

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-1-8 09:43 發表
睇黎下個禮拜應該都係雯雯做早晨…盤菜冇理由咁快渡完蜜月掛
唔會o既,上年Karen都係honeymoon 1個月後先返翻黎83.
紫盈~my love~

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-1-8 10:10 發表

你講咩呀我話雯雯繼續做早晨wo
Sorry,我攪錯左.放心啦,我相信聽日一定會係Karen做香港早晨既~
只不過我會覺得今次盤盤應該會好似上次Karen咁,渡完個蜜月一排,應該下月先再同大家見面.
紫盈~my love~

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-1-14 09:16 發表 雯雯重回83
係唷!Karen離開左83大半年,響83見番佢好有親切感!
紫盈~my love~

ending果陣,karen同聞賢失控喪笑,遲遲都未fade out就我就一路跟住佢地笑!
紫盈~my love~

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-2-6 15:43 發表
25歲?Karen係2010年定係2011年結婚架?
舊年(2011年3月),當時Karen結婚時係未過生日嘅.

相關搜索目錄: 結婚
紫盈~my love~

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-3-2 23:05 發表 個feel好似周五搜記http://i1207.photobucket.com/albums/bb472/gundamzetainhkg5/CSMK/MAR2012/ ...
哈!我都覺.如果唔係盤盤響微博度爆左今晚個搜記係佢做.
仲以為Karen好似又返翻響83果時做搜記喎!
紫盈~my love~

呢個扒又係好有搜記Feel喎~
紫盈~my love~

回復 9066# 的帖子

真係好懷念之前Karen仲響83,真正做搜記既時間.

不過而家佢響大台都發展得唔錯丫,祝福Karen.
紫盈~my love~

引用:
原帖由 朗華甸奴 於 2012-3-15 15:06 發表

她以前做搜記時試過滑浪滑到尖叫,太可愛......
我有睇呀,爭d反艇果下佢真係好驚.
紫盈~my love~

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-3-15 20:14 發表

如果有得多d做早晨就最好
希望下月轉更會響早晨再見佢啦
紫盈~my love~

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-3-15 20:13 發表

人之常情不過佢d fans睇到好high
佢嗌到咁高音喎
紫盈~my love~

突然醒起,兩日前係Karen結婚一週年啦.

相關搜索目錄: 結婚
紫盈~my love~

抱歉記錯左,原來係今日.

亦都祝福Karen同老公更恩愛甜蜜,擁有無數個週年紀念.
紫盈~my love~

點解要叫"女士"?
"小姐"好D呀嘛?感覺好似攪到Karen好老.
紫盈~my love~

引用:
原帖由 朗華甸奴 於 2012-4-6 09:38 發表

邊個咁曳叫雯雯做女士?
頭先禁區段新聞,show左封當局回覆既信,抬頭係寫"鄭萃雯女士",即刻下左...
紫盈~my love~

引用:
原帖由 donaldharryhung 於 2012-4-6 19:10 發表 Really?
Karen 1985年8月出世.
紫盈~my love~

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-4-11 18:39 發表
又係呢件忍笑時著過嘅呢件粉綠色衫。
當日係直頭失控喪笑嚕
紫盈~my love~

雖然d相係成年幾兩年前,但係好多野已經唔同左.

偉詩同珍妮走左.

Karen過左81/85,不過d相的確經典喎.
紫盈~my love~

回復 9200# 的帖子

的確,Karen的笑容真係好陽光,好令身邊既人好鐘意佢,親近佢多d.

p.s.好少見芳婷露齒笑,露齒笑既佢都靚呀
紫盈~my love~

31 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。