推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

過檔香港電台女主播/記者 - 李朗怡

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-8-17 13:53 發表

我都希望見到紫盈報大運
X4,得番六日,希望有紫盈份.
紫盈~my love~

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2011-12-31 00:30 發表 其實Carol佢係著褲定著裙架?
Carol?朗怡係Connie,Carol係芳婷.我直覺朗怡係著裙+黑絲啦!

紫盈~my love~

引用:
原帖由 WiCE 於 2011-12-31 19:15 發表
朗怡第一百次天氣報告
另謝師兄貼圖
勁!咁你都知朗怡響呢半年多D以黎做左一百次天氣!
紫盈~my love~

原來朗怡同雪瑩同一日生日,冇諗過!
但係佢地真係好好朋友呀~

同樣恭祝朗怡生日快樂!
紫盈~my love~

朗怡第一次做提要,恭喜恭喜~~~

P.S.而家係仲爭秀荃同綽恩未做過提要咋.
紫盈~my love~

咦咦?朗怡只係響深宵新聞之前出一出鏡咋喎!

但係報深宵新聞果個係芳婷.有點匪夷所思.
紫盈~my love~

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2012-3-16 17:17 發表

嘩~~原來朗怡之前黎過我屋企樓下附近
呢D遇到自己最愛既主播機會唔係屬於我...
紫盈~my love~

朗怡也加入微博了

http://weibo.com/u/1770770833
紫盈~my love~

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2012-4-14 19:10 發表

哈..今早5點幾發現左..不過唔敢post出黎..驚嚇親朗怡
唔會既~不過冇諗過朗怡都會玩微博,一見到個熟口面既名驚奇左就真.
紫盈~my love~

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2012-4-14 19:23 發表

依家重差文采..如果文采都玩埋..咁我就真係開心哂
實有機會既,而家越黎越多83主播玩微博,文采應該會跟大隊既.
紫盈~my love~

我鍾意今晚著果件粉藍色衫,都幾襯佢.

btw再次辛苦朗怡要返多晚通宵.
紫盈~my love~

陰公,尋晚先通完頂黎,十幾個鐘之後又要報1858天氣.

朗怡,辛苦晒.

紫盈~my love~

朗怡由日本返左黎,跟住就要返通宵啦,辛苦晒.
紫盈~my love~

今晚朗怡著嘅香檳金裙好靚,好elegant.

相關搜索目錄: 香檳
紫盈~my love~

還有辛苦朗怡第三晚報天氣了
紫盈~my love~

朗怡報天氣

應該唔會接住直落深宵掛?
紫盈~my love~

尋晚報天氣1858一件衫,晚間天氣又係另一件
紫盈~my love~

引用:
原帖由 WiCE 於 2012-6-3 09:32 發表

可能因為1858件衫搞到朗怡成個人都悵bookbook,所以2339朗怡換第二件衫
真係件橙色衫攪到佢好脹 ,而且個人感覺紫色果件靚好多.
紫盈~my love~

朗怡報完天氣要即刻返深,陰公!
日頭仲有極大任務要佢做,希望佢頂得順.
紫盈~my love~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。