推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

93 1234
發新話題

[桑拿浴室] 康水療SPA ON 9TH - 24號正式開張

引用:
原帖由 webhunter 於 2011-8-22 13:51 發表 請問這位阿翹之前做邊間?唔知係咪我都識鴭O?
師兄,用PM.

引用:
原帖由 webhunter 於 2011-8-22 13:51 發表 請問這位阿翹之前做邊間?唔知係咪我都識鴭O?
獵人師兄,交心的紅顏知己滿天下,佩服.

翹翹説多謝及感激師兄們的闗心.

前陣子終於試用了健身室,地方不大,但設備新齊全及有當值人員教我做器械.
玩一陣,都是去按摩,食了少少小食.入房做spa,身心relax,做完出來,職員巳準備靚粥及老火湯. 抵讚.
健康放鬆的半天.

相關搜索目錄: SPA 健身

引用:
原帖由 kot 於 2011-8-25 11:55 發表 so many ching talked so good about this sauna, have a try yesterday, nice and warm reception of PR and exceptional service of BG.  enjoyed a peaceful afternoon with total damage $1,750 for additon ...
最緊要錢用得值,舒舒服服,沒有閒雜人.

師兄收pm.
不方便答你

為了保障技師安全及保安問題,walk-in客普通客一定不提供上房服務,而酒店客一般入住時,已提供身份證passport等information,對於技師公司本身安全較有保障.亦防止部份心懷不軋客人於房內騷擾技師.

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 webhunter 於 2011-8-26 12:42 發表 此安排亦很正常, 以保障技師安全.
不過在酒店房做massage,個人relax多點,安靜一點,又不用行來行去.
感覺不同.

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 遙∼K 於 2011-8-29 00:36 發表 小弟剛剛去發掘完,超正,設備同服務簡直係一流一入休息室食佐碗肉碎粥,比其他桑拿場好食,但唔算突出食緊時WAITRESS話湯已煲好,問要唔要番碗,之前睇每位師兄都話D湯好正,當然要試番碗喇,今日係海鮮湯,足料,超好 ...
歡迎師兄加入.及多謝師兄的飲飲食食報告,真的,相對一般大場的食品分別很大,所以我每次去都以為自己去了食自助餐.而私隱度,寧靜及relax亦是我最欣賞的地方,有時我好怕有些男人或有一班人在旁旁若無人大大聲傾計,這娷冪有幾次知我想在休息室靜靜一個人養神,亦識趣地不會打擾我.可能始終是酒店場,所以軟硬件服務水準之高令我很驚嘆.

相關搜索目錄: 飲食 酒店

阿芝手法可剛可柔,人亦温柔健談可人,有機會可探訪她多一些.
Spa房我驚師兄你以為去了泰國當地做spa.

相關搜索目錄: SPA

快快完成手頭工作,下午游水,跑步會伊人.

都是做番那幾位伊人...沉了吧.
嘻嘻.

引用:
原帖由 webhunter 於 2011-9-2 00:28 發表 都係玩搖搖?
我搖佢時,佢又搖..

引用:
原帖由 楊過之子 於 2011-9-2 09:18 發表 其實我也喜歡揾SHIRLEY採耳, 温柔的聲線, 甜美的美容, 無盡的話提, 巳經係我御用既美容師了, 哈哈我相信, 呢個場, 除左錢之外, 樣樣都做到一線不苟, 唔錯去過的朋友, 也有同感
一分錢一分貨,那種價錢就有那種質素那種服務那類客人..

相關搜索目錄: 美容

昨日下午再去探人,整體職員服務無論質素效率有更大改進及貼心,尤其細微處.
多謝照顧.

有新技,聽聞廿頭,高挑靚女.
這兩天上去見一見.

我都知道有靚靚技師報到,但前幾日又想找舊愛聚舊,冇嘜新BG,等我星期六再去探探新人先.

今日狀態: 有D 支力
出發去鬆鬆.

93 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。