推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

85 1234
發新話題

第一次中招(新版開始)

各位師兄 ,有冇人有 DR HO 聯絡資料
岩岩驗左衣原體 1/320

各位師兄好 我已預約了明天 dr.ho(護士說一天內只有一個時間冇預約...佢真係幾忙的dr.)看到你們的故事我好感同身受 我是在本年1月尾光顧1樓1,沒有戴套口交手淫,全程冇性交(這是我第一沒戴套口交)
有2月12號時 ,陰莖勃起有點痛(只是好輕微的不能說痛,應叫不舒服感) ,小便頻密了2倍
到了13號忍不住去了x光化驗所驗了 梅毒 愛滋病 疱疹 2型 ,衣原體,尿常規
結果是衣原體 1/320 ,感染了 ,囉完報告個腦一片空白 在街上行行土走走 2個鐘都唔知去左邊 ,
個腦只諗住唔好害到屋企人, 我死我賤
回家後在浴室沖了1個鐘涼 ,好無助好驚 第2日詳細檢查陰部 見到陰囊近比隙位有個毛孔旁生左粒肉粒
呢2晚夜晚原全都訓唔到 ,番到公司對住客都口窒窒,集中唔到精神
昨晚上到呢個論壇 ,睇到各位分享醫療過程,睇左百幾頁之後,見到各位成功康復 ,令我好似搵到指南針一樣不再迷失....
我已確實患上衣原體 及好可能中了 花毒
我明天要見dr.行刑了,希望好色下場換來的不是死刑............... 重玩環保吹既師兄....回頭是岸...

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-2-23 17:12 發表 又九個月了, 捱多三個月就可以consider自己好番掛.
睇晒師兄既分享 ,好配服師兄既勇氣
加油

引用:
原帖由 strange 於 2011-2-22 23:04 發表 謝謝報告!   所以口交也要用套.
以前我唔信
聽朋友講成日玩都冇事....宜家後悔已太遲了

引用:
原帖由 bad-man 於 2011-2-24 23:42 發表 我之前女朋友都試過有衣原体, 好似唔係太難醫, 師兄無需過份憂心
師兄 多謝晒你關心 ,我後生時食過幾多抗生素(醫暗倉) ,希望d細菌唔會有抗藥啦
我最擔心係肉粒 ,岩岩重追緊個女仔(未有關係)....,都唔知應唔應該繼續害人....
果d地方我真係以後都唔會去了....

引用:
原帖由 bad-man 於 2011-2-25 10:34 發表 証實左d肉粒係花??
hi師兄
約了下午 食完飯去見dr. ho
宜家好忐忑不安..........

引用:
原帖由 strange 於 2011-2-25 23:13 發表 吾駛太擔心, 衣原體有得醫.最緊要記得口交要用套.
多謝師兄關心,我最担心都係果粒野....尋日見左dr. 了 ,我講完我d症狀  dr.睇完我份驗血報告 話驗血驗其實分唔出係 感染過 定 感染未好,佢開左一隻抗生素 同消炎藥比我重點了 ,脾隙 果個粒粒 ,dr.說現階段唔似花 ,因為未過潛服期,未有咁快出同埋唔係硬身 ,旦因為我一向有上一樓一按摩9成重會口交(有戴套) ,從來冇陰道交 再對上一次應已到潛服期,所以都可能有機會 ,下星期覆診時再睇睇有冇變化重有2個病我未過潛服就去驗左 ,等埋3個月後要一次再驗過 多謝呢到既師兄關心 同dr.ho細心既解答(我真係煩左佢好耐) ,你地是我唯一可以傾訴呢個病 既對象多謝你地 如果岩岩中招既人睇到呢個post我有2個提醒1)唔好去正苦社會位生科睇2)唔好去工x會x光化驗 到驗 ,佢地d阿嬸態度,抽血時都好似知我係愛之咁....又黑面又命令.....我未證實有性病已比岐視,(雖然我真係有.....)我都消費者我都有比正價架....

更新一下 ,
25號睇完dr之後已經食左2日藥 ,今日覺得2個蛋蛋都開始有小小悶悶地痛 ,即不是正常壯態 ,上網睇好似叫做慢性睪丸炎 ,不過又冇咁痛 ,希望唔係啦 如果係好似要醫好耐下,脾隙的粒粒仍是老樣子,(檢查佢已經係每日訓醒做既第一件事) 如果呢2日痛楚有惡化就要提早去覆診了,希望快d過70日驗埋冇事就好了

路過未出事既師兄,出來玩記得要做足安全, 就算口交都要用安全套...
題外話 ,我已經睇左呢個post 既2/3了,見近來好似冇咁多新人報到 ,真係好消息來 ,各位康復中既巴打 ,一齊加油吧

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-2-26 19:02 發表 我自己都唔係好知,線體係好似一些小點咁,係皮膚下面,疣係係皮膚上面
師兄我袋底一樣有果d白點 ,dr .睇左2眼
好肯定既語氣答左我: 係毛孔來 ,應該唔怕

引用:
原帖由 hime123 於 2011-2-28 15:55 發表 睇完dr ho話唔係之後..我唔放心去左政府睇多次...政府醫生話唔知...唉宜家1個醫生話唔係,一個醫生話唔知,我都唔知點算好
師兄 ,放鬆一點 ,信DR.啦,話晒DR.都睇過咁多病人
我覺得佢可以做埋心理醫生 ...佢係我出事之後唯一冇岐視我既真人....

引用:
原帖由 hime123 於 2011-2-28 18:51 發表 咁又係...我都覺得dr ho真係無歧視我地,因為dr ho同我講我宜家可以帶套同女朋友做...so我咁緊張我宜家個粒係咪,c兄你咩事呀??
師兄如果唔係太需要,不如等多小小時間先啦 ,萬一野到條女都唔係咁好ma

師兄 ,我真係頂唔順化驗所d阿姐 , 入去時我話驗性病系列,係驗咋...佢好似當正我有愛之咁...有色眼鏡到爆 ,唔夠pro
第一年去驗果時重神色緊張扯我入房先講 ,話如果中左愛之一定會登記比衛生署知 ,問我重驗唔驗呀 ?.................
反而dr.就好pro ,解釋詳細之餘 ,重比你講野 ....佢真係可以做埋心理醫生 ,如果冇dr. 同呢到d師兄
我又死左去社會衛生科既話 ...下場係點我都唔知.......

我係樓上骨環保吹瀨野代表......我宜家目前情況係 衣原體感染+尿道炎+ 睪丸痛(因未覆診唔知係咪副睪丸炎),
重有一粒肉粒係算處於觀察狀態 ......同埋重有2個病化驗未過空窗期.....

一齊加油~~ 早日康復

引用:
原帖由 strange 於 2011-3-1 22:11 發表 正苦社會衛生科, 我覺得大部分醫生和男護,對病人態度都很差, 我也曾見過油麻地一個男護士,在推門進入診症室時, 要用塊紙巾包住隻手先至推門, 吾通D病人個個都係嚴重傳柒病患者???反之DR HO 比正苦診所的醫生 ...
同意 ,就算確認染病都唔應該岐視病人架.......
佢地的確唔夠專業

引用:
原帖由 candycandy 於 2011-3-2 09:29 發表 醫療短波半數男帶子宮頸癌毒                                        2011年03月02日                                                                                                                                                                                                可致女性子宮頸癌的人類乳頭狀瘤病毒( HPV),原來也有一半的男士感染,該類病毒可致生殖器疣、口腔癌及頭頸癌等。 ...
多謝師姐分享

等我過左70天一於驗一驗埋 hpv  dna

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-3-2 22:14 發表 政府醫院, 好求其架咋, 劣評如潮.
冇_錯  ,好彩有呢個論壇班師兄姐....唔係我都會信左社會位生科(因驚比黃綠昆).....

尋日發生左2件事 ,一件係訓醒時發現肉粒自己甩左....都幾大粒的 ,旦找唔番屍骸...
二係睪丸繼續悶燒地痛.....痛程度加劇左, 忍唔住提早覆診 ,好彩下午重有個位 5:30.....
即刻死去睇 ,dr.見到甩左肉粒個位 ,話唔係花 ,旦重要等3個月之後睇下有冇出....
右邊睪丸腫大了1/3 ...dr轉左第2隻抗生素繼續試效果....(好後悔以前食咁多抗生素)
今日仍然悶燒ing.....希望明天會更好啦.....各位師兄師姐加油

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-3-3 10:33 發表 政府, 緃使係唔使錢我都唔會浪費時間, 拖長個病, 仲要比人串, 雖然出去玩中招係抵死, 但心情已經係谷底, 真係想死.除左粒蛋, 痾尿有無赤痛? 醫生有無話難唔難搞?
轉左食橙尿藥同換抗生之後 ,好似連前列腺 都 有d唔舒服 ,有d酸酸地既feel
旦尿頻 已經沒有了 , 醫生說要試隻藥 幾日才知道
我宜家忍住唔食止痛藥住 ,再約左星期六覆診睇下有冇改善

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-3-3 16:11 發表 橙尿我都痾過, 不過係好細個尿道炎, 醫生開消炎藥我食.其實我想提出一個問題好耐, 點解要"試藥", 其實醫生睇過患處同化驗報告, 應該知道用乜野藥去醫喎, 係唔係每個人用既藥都唔同, 就算係同一個病都一樣?
吾 ,就我來說其實我之前食過好多醫暗倉的抗生素...好似叫四環素 定咩梅素
咁可能病菌已經對呢隻藥有抗菌性 ,所以要用另一隻藥去醫 ,試左一個星期之後
徵狀重有出現就可能代表呢隻藥唔岩你,又或者有一D人對某一類型抗生素有敏感所以唔用得某一種
估計應該係咁,如果再冇進展應該要做過種菌培養測試有冇抗藥性

其實應該要試多一星期才覆診既 旦我實在太蛇gue........
我驚一下子單邊腫到雞蛋咁大時番唔到工行唔到路.....點算 點同屋企人解釋............

引用:
原帖由 kksick 於 2011-3-3 17:14 發表 C-hing - 耐心點吧,如覺得吾對路,告訴醫生可否轉藥或做藥敏, 無事的很快會好
多謝師兄意見
師兄果時攪左幾耐先清到非淋 ??

引用:
原帖由 garamon 於 2011-3-4 10:11 發表 有時心理不安也會產生很多似病的症狀,我也有此經驗。( 我也是Dr Ho 醫好的。)
同感 ,上網睇病徵 越睇 好似咩都似咁
好大壓力 ,又唔可以同朋友家人傾訴....
不能說的秘密.........
師兄治療左幾耐?

引用:
原帖由 kksick 於 2011-3-5 10:58 發表 我也不知道,因最後的注意力放在前列線因祕尿科醫生說菲淋比較易搞, 師兄中乜招??
我係 衣原體感染+尿道炎+ 慢性附睪炎
尿道就應該冇事了 ,右邊睪丸都重係好悶痛同腫大左1/3 .......肉粒暫時冇重新
重有 2個月先過空窗期,再驗過 A屎 同梅

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-3-8 02:03 發表

廣州邊度? 省醫, 市醫?
去正規醫院就好d
我估去果d私家地方....成地都係血都似......

引用:
原帖由 HELPCCY 於 2011-3-8 00:30 發表 有冇朋友可以話我知DR HO 地址,電話,同收費呀我2星期之北上打jj最近發現 JJ 有粒好細粒o既野,好驚呀
如果有唔舒服就快d去check如果疑神疑鬼可再觀察下先,或者post張相上來睇下

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-3-8 14:28 發表 師兄唔好過料比人啊, 小心自己都比人BAN埋.去社會衛生科啦, 如果真係搵唔到呢一個私家醫生的話.
多謝提醒
將心比己我都知道佢心急既心情....真係一時忍唔住

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-3-8 21:42 發表 可能舖係張床條毛巾唔多乾淨, 勸樓主快D睇下先, 如果係花, 一粒會變一堆架.
冇__錯, 如果真係太神經質既人...(好似我)
幾百蚊換來得覺好訓...抵啦....
話時話又就快到覆診日了.......

更新一下先  ,經過左12日既療程之後 食左十日橙尿藥 同 ZINNAT之後
睪丸仍然都係微痛的只能說有小小改善 仍然右面比左邊大1/3粒,行路都唔可以行太快 ,所有運動全部不能做 ,射左一次精係淺黃色既.........

想玩環保吹既師兄 ,埋黎睇下囉

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 strange 於 2011-3-14 00:13 發表 祝你早日康復!我曾經有一段時間, 都曾經試過多次環保吹, 好彩無嘢到.但卻因為開大, 中了菜花, ........經過成一年才好.
多謝你師兄  ,  師兄有冇計總共醫左幾多錢 ?

之前聽朋友講點玩點玩....成q日心思思去玩.........結果第一次就出事........

重有d病未過空窗.......同埋尋日又發現個口有個捐口,重要等2個月........

近日學左跛既人行路方法 ,比較唔會咁痛 ,之前如果行太快 下腹會好痛...行行下要休息...

星期六覆診dr.講冇左上次咁腫 ,轉左第2隻止痛消炎藥比我 ,佢星期六真係多好病人下...

我約左2點2 ,等到我2點9先睇到....... 下次都係約星期一好了

85 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。