推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 kksick 於 2011-3-14 11:42 發表 C-Hing 有沒有問過doctor 可不可以打飛機呀,免影響病情,同時切記清潔雙手,免有別的細菌入侵
多謝師兄關心 & 提醒
唔敢再打了,人生第一次見d精黃到咁....(真係幾似鼻涕)
今次dr.開左9日藥要下星期一先去覆診,講番粒丸

忙既時候唔係好覺痛....一停手, 睇電視睇書佢又開始痛....
希望明天會更好啦

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 strange 於 2011-3-14 22:49 發表 我D菜花, 前後看過兩個私家醫生, 做過多次冷凍治療.第一個姓區醫生,收得很貴, 一次冷凍治療連藥膏收兩千二百元.第二個係DR HO, 收得平得多, 一次冷凍治療連藥膏收一千左右.  有時收兩百, 有時甚至吾收.因我 ...
哇塞, 第一個醫生都收得幾溶 , 定係dr.ho 收得平 ?
我暫時睇左每次650到 ,覆診一星期一次 覆左4次 ,希望睇埋下個月會攪掂啦
我d 狗友個個都話玩環保吹冇事....宜家我就認證左 ,一次就出事了........
真係話時話好彩得呢個論壇.....我當時找醫生第一個想法係....旺角中心 /社會位生科 ...

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-3-14 21:49 發表 條女隻手有菌或毛巾等唔清潔既都有可能令翻發機會高既
多謝師兄提醒

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-3-15 23:35 發表

所以我total: 5年多睇左你估幾錢同埋有幾down無人能及
師兄,唔好咁講 ,希望在明天,你係好人有好報的
好彩呢區重有你地係到解問/分享 ,真係比到第一次中招既人好大安慰
我準備好番之後去安全天使 ,choic果d登記做下義工 ,幫助下有需要既人

今日睇到段新聞 轉貼蘋果日報:
台中一名17歲少年因上個月讓女網友為其口交,一周後,他的陰囊腫得跟橙一樣大。
經就醫檢查,確認副睪丸嚴重發炎,治療一周後才消腫,幸好未影響生育能力;該少年嚇得直說,下次再也不玩刺激性愛遊戲了!
台中醫院急診室醫生表示,這名少患上副睪丸炎,細菌是從尿道進入陰囊導致感染發炎,如果發生副睪丸炎,臨床上最常見的就是年輕人在性行為時所感染,如口交時口腔細菌從尿道進入陰囊內副睪丸造成。

我情況 好這位少年好多我既附睪炎係慢性 ,dr,.說急性來得快去得快,旦好辛苦,分分鐘要住院慢性會好得慢,好處係只小唔會比人知道.....

引用:
原帖由 donkeydon 於 2011-3-21 00:28 發表 首先謝謝STRANGE兄既回答! 你令小弟安心左,多謝!其實3月12日女友也幫我口交(冇套), 我懷疑會唔會係因為咁而細菌感染, 不過我SURE佢冇病的....呢兩日左睪丸真係硬左同悶痛, 真係好心慌! Report要2星期後先有 ...
omg ,,師兄病徵同我一模一樣咁濟 我都係睪丸腫/硬同痛,旦之前係有小小尿道唔適服 +尿頻先....
至今已經覆左4次診 治療左24日,到宜家都未百分百回復 ,旦我驗血有衣原體係 感染/曾經感染
因睇尿液好清,dr.開頭都說我唔會太嚴重 ,旦係過左一星期 .粒睪丸先開始黎料 ,
到今日為止 ,右邊都係比左邊大1/3粒 ,旦幾乎唔會點痛 ,師兄你去邊到驗
我去工x會驗5樣都係七日就有得囉報告了
祝早日康復

引用:
原帖由 donkeydon 於 2011-3-20 18:15 發表 各位師兄:小弟3月8日出去1樓1之後 (口交及性交都有帶套), 於3月17日出現左邊睪丸硬既情況,有d悶痛, 左邊大脾內側酸酸地既感覺。爬完文後,3月18已去了見dr ho。同佢講左我既情況,我小便冇痛,尿道口冇 ...
睪丸係咪會有谷住既feel ?

引用:
原帖由 donkeydon 於 2011-3-21 10:50 發表 係呀, 有谷住既FEEL...有唔舒服既感覺, ALL尿會多左...禁佢係硬左, 同埋有酸痛...你5日有REPORT都好快, 我去 C_ O_ CE 驗, 15號驗, 佢話要14日!!DR HO都係話要2星期... =[
聽說c字頭驗野會又問長問短?,關_ _ _ 會好好多wor ,去工x會係快,旦都要受幾分鐘白眼咁囉.......(真係ok夠白)dr.係咪開左隻廣效抗生素比你呀 ? 我今次又轉左第2隻藥 ,因為上次果隻食左個口係咁生飛支 环丙沙星>轉 頭孢呋肟酯 >轉 宜家係apo(好似係混合藥)放心吧 ,師兄如果身體好的話, 好快會冇事了,問過dr.如果夜晚太痛的話 可用冷敷一陣(唔好太凍,3,4度水15min),我覺得會麻痺左小小訓入 ,平時忙既時間唔會覺佢痛, 旦一坐車 ,得閒,睇電視時佢就黎料了

引用:
原帖由 man002 於 2011-3-21 12:21 發表 其實會吾會祇系做愛時太瘋狂秋插,撞到粒旦旦
嘻 ,整到會一野痛 ,同好快散
而炎就係谷同持續 ,你未試過好難明架喇

引用:
原帖由 donkeydon 於 2011-3-22 09:44 發表 聽說c字頭驗野會又問長問短?,關_ _ _ 會好好多wor ,去工x會係快,旦都要受幾分鐘白眼咁囉.......(真係ok夠白)dr.係咪開左隻廣效抗生素比你呀 ? 我今次又轉左第2隻藥 ,因為上次果隻食左個口係咁生飛支  环丙 ...
其實又唔駛咁擔心的 ,因為就算係睪丸痛都會反射上小腹的(我開頭就係,今個星期就好番好多,接近唔痛)唔會咁易前列腺既 ,唔駛太過擔心,記得足夠休息 ,唔好食辣住.....我之前食左一次麻辣..第2日會痛d如果忍精唔舒服正常wor ,所以同條女攪完交唔到功課(因為佢痛) ,都要打出來

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 doslam 於 2011-3-25 12:52 發表 慢性非淋呀,3年啦,都係攪唔惦....去政府度睇左好多次都好唔返所以想找個專科睇下
師兄會唔會係 慢性前列腺炎 ?
宜家邊到唔舒服 ?

更新一下先

上個星期因為肺炎入左廠後 ,睪丸後面d線體 好似有比較唔舒服 同谷
即刻死左去睇 dr.ho ,dr,說線體要比較耐先可以清得到 ,希望明天會更好 ,
唔知呢到有冇師兄有過 慢性附睪炎 呢 ?

引用:
原帖由 garamon 於 2011-4-11 11:25 發表 不用太驚,我2年前曾在中環名醫集中的地方看一個有經驗的泌尿專科醫生,他說現在網上的人時常說甚麼慢前、睪丸有病等,是誇大了、不容易有這些病,就算我說曾出疣,他為我檢查時也沒有戴手套,只是事後洗手,不當甚 ...
師兄你好,

因為我真係睇住粒野 由細到腫 ,跟住消腫........
再轉為d腺體 ,精囊果d腫 .... 由開始到現在都1個半月了
日常忙既時間真係唔會點覺 ,旦一得閒 ,做運動時 佢的確會提醒你 佢發緊炎....

相關搜索目錄: 運動

一轉眼已經到454頁了@.@  
新朋友你地好 我係一個口交冇戴套中招既嫖客 ,中左非淋 ,附睪丸炎
更新一下 ,我夠70天果陣已經即時去驗過晒冇事...
岩岩7月尾時再回到dr.ho到覆診,因為我陰囊仍然有d 舒服 漲+谷 (橋腳坐更加明顯) check左先證實先前發炎脹大抽線體冇退既積像 ,學名叫 精索靜脈曲張 ,dr. 話可能係發炎時引起 ,要比d時間佢消 ....(我都等左.....5個月了) ....算 ...問埋最壞情況 ,係要做一個全身麻醉既手術去通番佢..........如要入廠到時實斷硬正........ 我宜家既右邊旦都係比左邊大,同埋果抽精索真係比左面多好多,感覺好多根
以後都唔敢亂玩了 ,準備月中再回去覆多次診..........
祝各位新舊朋友師兄,早日康復 身體健康

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-8-7 21:32 發表 師兄, 我都希望啊. 呢年幾行得好正, 無再出來玩了. 想過新生活呢.何生(但睇另一位醫生的)都有講過半年保翻發就80%, 一年無翻發就90%好番, 但都唔係百份百呢.
加油呀師兄 ,支持你

引用:
原帖由 ming8959 於 2011-8-5 13:53 發表 還有一個月就到3個月了!我死期到了!愈想忘掉,就愈忘記不了
唔駛驚 ,呢到好多人支持你架
一定冇事的

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-8-7 22:05 發表 你好,我睇曬之前的post,記得你同我情況差唔多,仲以為你冇事
新朋友,你好, 係呀我睇左咁耐都變左慢性病了 ,你情況樂觀好多,因我驗血真係驗到有沙眼衣原體的, 旦旦既痛法由最初頭睪丸炎火燒悶痛,變左宜家得閒無聊先FEEL到既墜住唔舒服咁囉心態都由開頭既精神崩潰到宜家既處之泰然...(最壞情況都係開刀 /切一粒)..師兄你都唔好比自己太大壓力了,如果仍然有痛有懷疑就去問醫生啦中藥都係好既嘗試對於慢性病, 旦師兄你睇落真係好似冇咩需要BOR .如果真係驚可以驗埋精同尿丫放鬆D,以後小心D就冇事架喇,總會過去的,加油  我大約食左2個半月抗生素左右 中間轉過2隻抗生素的

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-8-7 22:53 發表 而家15/16,諗緊要再找dr ho定係上大陸試一試!希望佢地d中西療法work.....
師兄上大陸醫要三思 ,分享d野你聽 ,請收pm

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-8-8 18:21 發表 太好la~~~今日去化驗所睇結果都係negative~~~~lee 3個月大大話話驗左十次血........睇左二十幾次醫生.............中醫西醫牙醫都睇晒......我大大話話都玩左十幾年.....今次lee窩野....真係搞到我精神漰潰... ...
玩左十幾年你係大師兄來wor ,基本上一開始既時候個個都會好驚 ...你睇下我咁P.411咁
冇事就好了 ,真係天大的好消息~~
咁就等閒多d回來安慰下 /解答下新朋友既問題啦~~

相關搜索目錄: 牙醫

引用:
原帖由 omg1157 於 2011-8-9 04:19 發表 hello everyone,我想大家幫一幫我,thanks小第今年17歲,男仔一名,之前無卜過野,直至我係上年8月,11月同埋今年3月總共3次去左叫雞,我到依家都記得嗰3條女個名:s,我3次無論吹嗰陣時定係卜野嗰陣時我 ...
新朋友, 定D來先
1) 真係中左一定要分開洗
2) 你粒野見痛,可能只係一般毛囊炎 ,即生暗倉咁上下 近來又咁熱 男仔又大汗
3) 如果係真係中招既話你都係等醫生去決定再開比你比較好
4) 真係想多D了解 ,你可以從呢個POST 開頭睇起 ,師兄們有好多治療心得/分享
5) 睇左咩事先啦,唔好自己嚇自己

重有你話粒肉粒唔突既 ,咁摩落去會唔會覺得硬 ? 陰部近來有冇特別異味 ?
如果以上都冇既話其實你係唔需要太擔心, 唔多清楚你睇既係邊到醫生,旦係建議你千祈唔好去正苦既社會衛生科, 同埋你講既保險驗身係冇咁詳細的 ,如果重驚就抽多D時間鉋下呢個POST啦

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 dennieshiu 於 2011-8-9 20:37 發表 師兄我想問下點解睇政府唔得呢...我前幾日都去在政府個度睇呀...不過政府就唔比藥食..我之後就去在d私家診所睇..食在d藥感覺好在d..不過都要睇多次先得
面皮薄既人唔好去呀棧自己難受(我都係呢d人) ,side幾舊睇私家買個安心好過呢個post之前d師兄都有分享講正苦check 野拿西到爆 ..del

引用:
原帖由 omg1157 於 2011-8-10 00:00 發表 唉..我無$ar..want to find a job to do now..oh no..我仲諗住星期四/星期6 go to see 正苦doctor=.=...because today im busy-.-so我無see doctor today..will there's a problem if i dont go to see doctor?. ...
政府都唔係話一定唔好,都有人睇左係話ok ,我都有朋友去驗過血,(最小唔駛錢先)
師兄如果真係咁唔放心就快d去睇睇啦 ,不過照你描述既情況的確唔多似有事 ,
anyway睇完 夜晚得覺訓下都好值得既
加油 支持你

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-8-9 23:58 發表 今日去左睇Dr. Au,一來Dr Ho 放假二來睇左成個月都想要多個醫療意見。Dr Au一樣好好耐性,我把我成個病歷講晒佢知,連我食過咩約都睇埋。然後佢同我做檢查。由於我唔能夠講清我小便和分泌驗左d咩菌,只知驗 ...
好醫生, 醫生講幾句真係好過我地自己上網找資料睇半日
放心啦師兄, 跟住醫生指示去食藥 ,一定好快可以康復架喇

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-8-11 00:11 發表 doxycycline, 我醫生都有開過比我, 不過係醫我D暗瘡, 之前冷凍完傷口發炎都有開過呢隻藥. 但仲有一隻抗生素仲勁過呢一隻, 叫roxithromycin 150mg.
呢隻勁野 ,重有一隻都好勁 &比較貴 叫咩 阿奇霉素 Azithromycin

我細個都食好多果隻四環素去控制暗倉

相關搜索目錄: 暗瘡

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。