推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

85 1234
發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 keith033 於 2011-10-26 15:43 發表 PATSY, markchan2323, maksim169 你地好番未呀… 我都一樣咁黑….4月中出事, 睇得4仔多, 又係衰環保, 我咁耐冇上來係因為想正面過人生….六個幾月喇, 感覺同maksim169差不多, 附睪炎+小腹漲痛, 好似撞淤 ...
師兄你幾好嗎
我已經停藥幾個月了 ,目前後遺症淨番精索曲張
果抽野 忙果時唔理佢好地地....一得閒 睇下書 坐車 ,就會FEEL 到佢既存在
我好似開始已經有接受了呢隻感覺添......DR.HO建議話冇咩事唔好做手術,旦真係好唔舒服就要去醫院做手術...
佢見我眼神就即刻補充講:  好多男人都會有呢個問題...唔會比人知你因為性病已引起......
..........不過就算冇人知我性病..... .JJ做手術都仍係一個監介點......希望唔會再惡化落去啦
ANYWAY 各師兄姐 ,加油呀

引用:
原帖由 keith033 於 2011-10-27 09:02 發表 Jonny1996,你要控制唔好俾d菌走位, 我初頭右邊輸精管痛, 走位去附睪, 然後去左邊輸精管.附睪炎既痛, 比輸精管痛辛苦,輕則粒告睪丸赤赤痛, 好唔舒服, 好難集中精神做其他野;重則好似有人搾你粒睪丸咁, 痛 ...
SORRY 前排冇上來睇 見唔到你POST
如果當時好痛 真係用下冷熱敷   
(個人覺得冷比較有用麻痺左佢 ,再食12鐘頭果隻止痛....咁先對番工/休息冇咁大影響咋)
係公司都可以...用保溫樽裝D冰水 ,用2個透明膠袋 ,裝D水入去, 敷番個零字等佢收縮下都會冇咁痛....
用完就倒晒D水 收番入袋...快閃.......

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-11-11 23:57 發表 食左好左小小,可能殺到d細菌,但我都同意dr que 講唔係發炎,因為坐得耐都係痛,有時急小便會好辛苦.....但整體係慢慢咁好呢排真係d起心唔飲可樂同狂飲水,飲夠水d小便清的話,其實會好好多
加油 ,祝早日康復
我宜家都係坐得好耐先會唔舒服
大致上已回復正常 ,不過精索果抽野都係一個隱憂
唔知佢幾時會再發.......

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-12-7 00:07 發表 唔反開黎睇就無事,.......反入面睇係真係好似爛咁......不過先排好d.....呢幾日又有d唔自然......都係d醉雞.....
係咪好紅下咋 ?唔會爛咁掛
我開頭都有咁既情況 ,約一個半月到就消了
酒刺激到????? 我宜家都唔敢食辣....食左第2日真係.,...精索唔多舒服

引用:
原帖由 crax 於 2011-11-26 06:09 發表 我都想同大家分享下.因為呢度都幫我分擔左唔少.我都係前排中左招.淋仔.e仔.念珠仔同蟲仔.十月頭開始醫.上星期已經驗過醫好左淋仔.而家停哂藥等十二月頭再全部驗多次.但我已經無哂病征.希望我既留言可以幫大家 ...
多謝晒你分享 ,都希望各位想/出來玩緊人仕會睇到
唔好做任何高風險行為
記得要有一套 ,就算口交都要用 ,唔係都可以好痛苦 ,我就係過來人,足足玩足一年咁濟

引用:
原帖由 Fatboyfatboy123 於 2011-12-7 16:21 發表 我係19/11番大陸玩!全程有用套!不過第二日個細路就有少少痛!我以為拉傷!過成個幾星期都仲痛甘我5/12就去左油麻地睇政府!醫生活尿道發炎之後護士話驗出非淋尿道炎!請問佢十分鐘就驗出!究竟準吳準!仲有我全程 ...
1) 政府係好準的佢都唔想咁多人來睇 ,如唔準大可覆你冇事 , 你自己有冇唔舒服亦好清楚啦
2) 全程有用套 ,咁係口交過程有冇用套?冇都好易會中,我就係例子 ,就算有用,都仍然會有好多途徑可以感染到
總之病向淺中醫 ,之後小心D    祝你早日康復 MAKSIM 上

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-12-12 21:53 發表 坦白講,口交用套好無feel.......變相玩波波過手癮所以而家直頭唔去玩.....做乖仔!
師兄做得好

我都係想d 心思思去玩又咁岩睇到呢版既人仕睇下
唔好信d 豬朋講上網人講玩呢玩路 ,唔用套口交傳染左病一樣都可以好大獲

anyway...........我都唔夠膽再去玩了

引用:
原帖由 jumboleung 於 2012-1-29 21:08 發表 環保吹都會瀨野?
先祝各位兄弟姐妹 新一年龍馬精神,身體健康

絕對絕對會。。。。我是第一次就中招者。。詳請看P 411

引用:
原帖由 MaxiOng 於 2012-5-7 13:05 發表
各位,小弟有疑問想請教各位。

小弟於20/4去了按摩,期間小姐用手接觸過我嘅JJ,不過我冇打飛機,亦冇接觸過佢嘅體液。期後約一週我同太太造愛,當然冇用套啦!當晚我發現尿道口有D紅,隔晚有少少癢 ...
安啦, 應該不會有事的,可能你太形住你出去玩過, 心理影響姐
好似我咁,享受埋冇套吹先會出事的....一般HJ都好安全, 你重要咩都冇做過...
不過下次最好帶定毛巾喇,場果D洗得好HEA...

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-12-17 23:59 發表

其實經過咁多年依版同醫生講既經驗, 網上面同醫生既理據話正常8個月後都有機會疣先出黎, 但正常好低, 有就會好快出黎, 不出一個星期就會出, 近來看到多左兄弟係度post諗翻起8年前係度既我, 真係好驚好驚想自殺想 ...
師兄你真係好好心地,我係11年既舊人 ,中非淋都係睇DR HO好的,

新人如果唔開心想搵人傾訴都可以隨時PM我傾下

85 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。