推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

Wai Wai+Candy---加威新組合

引用:
原帖由 楊過之子 於 2011-2-23 00:12 發表
舊地重遊, 老板娘勁sell去+送一, 都唔錯既~!

睇女這, 有玲玲,ivy,angel,eva,琪琪,lisa,cindy +candy,惠惠

我巳试了一半了, 正正~!
sell係無用,打電話上去,Book左囡囡,
入到房,轉囡囡,揾主持人問點解?
話囡囡上左鐘,我問Book果時你又話有同得?
只識儍笑同講對吾住,
扼左d客上去,再"是旦"有物囡就塞物囡比你,
講都吾講聲,當d客係儍既!
吾係就叫你等一、兩個鐘!
e間場有d生意就飛客,無信用,
尖沙咀咁多好玩場,
好多場都老老實實做生意的,
吾需要這些花招!

回復 233# 的帖子

原來不止我一個有此經驗,其他兄弟都有這些不快經歷!

回復 235# 的帖子

你講開又好似係!真係講英文,哈哈

引用:
原帖由 teaback 於 2011-2-26 13:22 發表
就是因之前報告比較正面, 有Ching較為理智不想和他人唱反調而發生爭執, 好欣賞這種做法, 報告當然是有好有壞, 有些為拜老板娘石榴群的Ching當然會甘心多次做傻仔, 有些只為指定技師而光顧的就會覺得被欺騙而感到不滿 ...
咁又吾好燒到其它的師兄,每個人都有心儀的技師,我都有,
我提出只是叫老闆知道,有不善的地方要改進姐,
我知Candy有睇網的,希望她能改一下

引用:
原帖由 c-hing 於 2011-3-8 00:16 發表
c-hing們,我前兩曰有上去wai-wai度你地講得很對,就算有幾棧的支師都好,我都唔會再去了,我聽到巨honey,,honey都想死,人做老板娘 巨做老板娘做到想吐 尖沙咀坩多間唔一定要去果間,我地做二個中最多卑 ...
有次我上去,去左水療房按,在Part2中,佢突然出現,叫我轉房,話有客人想用我間房,我立刻沖涼、埋單走人,技師叫我去第二間房按埋,我話算喇,後來知道那客人係佢温心老契,所以趕客温仔,唉!
有些技師都投訴,佢條仔黎,Part1就揾技師按,Part2就同條仔...........
真係鄧Candy慘,同佢合作真係

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 teaback 於 2011-3-8 12:09 發表 每個客上去都叫你做honey㗎, 聽得多好討厭. 因為太假, 原本一個半個師兄在這表達不滿就話個別事件, 但最近越來越多劣等評論表示WAIWAI真的很失敗﹗佢話有客等房趕你走? 比著我就堅決唔走加鐘 ...
茶兄,我去dup骨係去輕鬆一下,吾係去盧氣,300蚊咪比佢,我去第二間塲玩,仲開心,多謝佢趕我走!哈哈

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 BBTV 於 2011-3-8 21:25 發表 我都想講一次親身經歷, 有一天中午時份, 打電話上去想book當紅技師A,  接電話是CANDY,  佢話A無返,  於是我問有邊幾位有返?  CANDY講出兩個技師名,  其中一個我記得在此地此題內有師兄讚好,  於是我就改為book呢位技 ...
我知A君係angel,幫你dup係Eva!

引用:
原帖由 kot 於 2011-3-8 22:04 發表 totally agreed.  Let's us give her a break.  Candy should be aware of the problems now if she is watching this thread and talk to the ladyboss and improve the situation.  Let's also give them time t ...
Kot兄,佢地生意係有既,吾係點會咁對客,可能遲d無咁好生意,佢就會惗下

引用:
原帖由 BBTV 於 2011-3-8 23:22 發表 師兄,  我冇打算開名喎.....
哈哈Sorry!我估估下又比我估中!

引用:
原帖由 BBTV 於 2011-3-9 11:45 發表

你就好啦,  我去過3次,  只有Angel一次係滿意,  其餘兩次都麻麻,  但既然打電話上去想book返Angel都咁困難,  明明有返都話無返,  咁我就真係暫時幫趁其他場好咯....
我仲慘,约定了兩次同一個技師都比人飛鐘!
我同你一樣去第二間罹!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。