推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[上樓骨] 沙巴海岸

我都想約亞細做,請問師兄相頭ok嗎?

引用:
原帖由 littlehorse 於 2011-3-7 23:21 發表
聽得C兄講得多... 有一日下午上左去...
呀細FULL BOOKING... 目見事業線的老闆娘介紹個高高地囡好似叫"miko"
咁上下日本名啦...
dup就so so... 全程多起"爭", 無咩skill可言...
part 2 勁基本... 又係無skill可言 ...
可能呀細係網上虛擬人物,我約左3次都約吾到!
老板娘次次都係話比第二個我,
好彩無要,吾係就好似師兄咁不幸

請問師兄,Fanny骨技如何?

引用:
原帖由 Y2K_ 於 2011-3-19 15:04 發表
Fanny used to work at fortune foot who has nice bone skill.
如此說來Fanny係跑揚的技師!

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-3-22 09:23 發表
前 Bali 嘅 QQ 打俾我話嚟咗沙巴做
師兄,可否介紹一下技師呢?

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-3-22 10:45 發表

年輕,樣cute,骨技好,在大場做,來沙巴只是客串幾日。
做到星期幾呀?

引用:
原帖由 LTF_123 於 2011-3-22 18:53 發表
排隊呀師兄
不如我哋甲甲時間吖,最多"after you" 囉
鎖你、鎖你、我知要排隊,
我多口問多句姐,
師兄,你請先!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。