推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[上樓骨] 水の戀

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-7 14:37 發表
Money 即係以前Candy 改左名

晴晴明天起改返全日了. 雖然她只純正按, 水之戀重開前她巳口碑好好.
哈哈、你吾去仲清楚過我

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-7 14:49 發表

You mean Lisa? 佢以前係龍泉匯幾紅.
吾係、Lisa係好高挑的,我講的是麗麗、
佢白静小小豐滿、MCOT、但佢吾上我鐘!

引用:
原帖由 Towel 於 2011-4-7 15:27 發表

仲好有心機天~~
哈哈,你果日一定係雙飛、你又知yoyo好有心机

我果日在走廊同廳見到佢幾次、我都好中意佢
笑容好、又小小豐滿!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-7 22:20 發表

我book定左未去喳.
哈哈,你真係忙過番工、
咁多場、咁多技師要試!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-8 07:21 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=13988370&ptid=453673][/url]

但現在我一般都係每周三次
同好多chings差唔多.
引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-8 16:08 發表

Me too, 3-4 times a week
你兩位係有錢佬、有時間、有精力的成功人物,梗係每週3~4次喇!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-8 23:02 發表
我係骨.........有蟲.........o者.
哈哈,d虫入骨好嚴重喎,昨晚Money幫你挑灑d骨虫出黎喇!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-8 23:11 發表
今日上去, 做翻老友Money (Candy),
因為三月時已應承過佢.
今日另見到Michelle, Lisa, 睛晴,飛,
可惜yoyo 不適無返.

dup完坐一陣,
「大哥」就到. 佢唔知我係到
我仲係佢係水療房沖涼時入去同佢   
...
你鬼馬喇,上去搵Money.......
大哥係吾係食雪Car、肥佬一個

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-9 07:58 發表
沒甚J鬼馬... 咁佢再返尼開工間場唔大技師同人客一眼見哂我同佢較熟做佢先好正常...下次就做其他...
我唔係夜晚係下午去.
大哥極可能係CDROM.   
我知你幾點上去,嘻嘻

坐到咁夜先走?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-9 08:55 發表

係dup完about 440pm繼續同ada, money 傾計,跟住大哥、靚仔先後上尼,
about 530pm走, 未到夜晚.

(頭先本來回你錯手編輯你, 擦翻 )
哈哈、又吾落埋去8樓坐下、
昨日樓下好熱鬧

引用:
原帖由 wonderman 於 2011-4-9 22:23 發表
what is the working hour n i like a tall n beautiful BG , what's the recommend
Lisa is recommended

引用:
原帖由 confeee 於 2011-4-14 15:46 發表
To Ada,

請不要再未經同意地直接發短訊給客人了。
真的會害到人的 !!
你有新女, 待客人book時間時說也未遲。
不是說笑的。

係? 有新技師?
新的技師是誰?
請你告訴我,謝謝 !

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-14 18:12 發表

我都最討厭收到這些短訊,好易瀨嘢
我就吾怕、我有2個電話、一個係囡囡電話、
一個係家庭工作電話、出來遊玩的師兄、
一定要配備的雙槍、吾係一定會瀨嘢!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-14 23:46 發表

Please check P.M. The news will be a surprise to you.

好大的驚奇!
版主果然消息靈通,
佩服、佩服

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-15 06:38 發表

件事係咁咦係度提左算, 其它唔多講了.
昨天我是我每月運吉日, 都有在9/F.....8/F  坐,,,,,,,,下.

昨天除左Kaka 外, 晴晴都做左幾個客. 你做過晴晴未?
未呀!不過我見過佢、嬌小靈瀧形、幾靚架、手骨聽講好掂、但係d人成日sale佢靚、我想我80%時間爬係度、20%返轉身間房又好暗、真係做完都吾知個技師物野樣、佢靚同吾靚無物關係姐、至緊要手骨得吾得!

哈哈、貓兄你又上上落落、吾幫襯、你吾怕Ada、婷婷比隻黑豬你

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-15 07:29 發表

我有幫襯9/F,
8/F通常係坐一次, 第日幫襯一次.
你今日又番8/F幫襯

搵邊個?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-15 07:36 發表

佢同Lisa唔同的靚, 兩個都好聽話.
晴晴做肩頸尤其好.

另外yoyo都聽話, 因住得近,有較夜來的客佢可以幫手做到.
我都有見過yoyo、吾知佢手骨得吾得?

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-15 09:23 發表

我是期三晚去YLK揾yy時都見到cc & ++

估唔到係佢哋喺YLK嘅”最後一夜”

睇尼我都要移民去9/F
哈哈、下面仲有好多靚女、你迷要上上落落!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-15 10:19 發表

我諗我同chan兄係話Water love 既新yoyo,
唔係YLK 鮋新yoyo,
後者我在Bali做過,
尋晚我係YLK 坐一陣時都見到,
我初頭唔認得佢, 佢更唔認得我.
九樓的Yoyo身材都吾差架!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-15 10:54 發表 面還有點稚.氣
係?下次要留意下

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-15 11:16 發表 係呀,如果我移民去9/F,8/F係我家鄉,實行做太空人兩邊飛 8/F 有很多技師都係我嘅至愛….. Annie, YY, KK, Yoyo, 心蕾, 燕子, Angel, 彤彤
師兄,有冇囡囡話你花心

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-15 11:30 發表 你未試過Bali寶兒? 我第一次識佢其實喺LDN,佢當時叫盈盈 (因為似湯盈盈)
睇你地寫得咁吸引,好想去試下佢,
不過好似某師兄講,排期中,己經排到復活節了!

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-15 12:11 發表 貓兄,乜你咁大感觸
佢沉左喇!

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-15 12:03 發表 有呀,花心先至令自己唔會沉
早些講,我咪...

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-15 12:20 發表 這是我講的
呀,原來係你!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-15 12:16 發表 周期性情緒低落.
M來中?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。