推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

101 12345
發新話題

[上樓骨] 水之戀

引用:
原帖由 littleback 於 2012-7-19 15:47 發表
沒上討論區很久,cc放假,又比我見到幾好囡囡,新女個子很小,好清純,可愛,叫coffe,我下次都會找佢
Coffee 同初戀W似……

陀地Ruby轉返全日

今日有新人加入,小芬,另Crystal放完大假 星期三正式返 9樓

引用:
原帖由 ok9663 於 2012-7-31 11:14 發表
早晨 ada 在嗎?我是 Billy !
Billy你好,你的小美人在呢……

引用:
原帖由 屯門骨友 於 2012-8-2 11:10 發表
請問禮拜6開幾點? coffee又返幾點呢??? 想試試...
星期六Coffee返12:00

Bmg28兄你好,而家有六個女仔你全部冇做過……

引用:
原帖由 ok9663 於 2012-8-2 14:03 發表
Ada.....有邊六個女仔呀 !!!
Billy你好,小美人想你呢……

引用:
原帖由 ok9663 於 2012-8-3 00:46 發表
Ada 那麼晚,還不上床休息呀!!
一早去搵周公啦!

引用:
原帖由 BMG28 於 2012-8-13 11:21 發表 ada 果度除左技師好,D環境我覺得好好。好想快D可以重遊
多謝BMG28兄一直支持和厚愛,期待您的光臨

今日有新人名,美麗、昨天返果個叫糖糖,新入行……

Billy 小美人在想你呢……

美麗正常返工,有新人yoyo……
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-8-28 15:10
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-8-28 15:10
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-8-28 15:10

首先很多謝來自不同行瓷B不同階級人士對我一直支持、厚愛……

我也有留意樓上師兄之語論,生存於香港這個У痝ㄔ咫丑A上至大老闆、下至小打工仔都會有不同的壓力。
在樓上骨這個空間裡,給各階級人士除去疲憊、放鬆身心,愉快的回到家中……
所謂各花有各愛,

晏d再續

是否有人舊疤未除,借題發作,所謂大眾情人竟然表面whatsApp同人做firend,背後在技師面前講人如何扑街……
好心你喇,出來放鬆隉A積d口德,為你後代積d福喇……

接175#  係呢行女仔讀書非多,係呢個都市裡生存並非易事……
如果没有樓上骨給她們做雙重角色,我估香港會多 很多家庭破碎,悲覻發生……
我親身感受到異鄉的孤獨,無助……更加明白技師心裡面的苦……
生活總是逼人來,試問又有幾多人含金鎖匙出世?

我和我的妹妹們只想做好這份工,讓每位客人輕輕鬆鬆度過峟蚅薄A快樂而歸!咁樣先有下次相聚的機會,而我和妹妹們先至有機會尚存在這都市裡……

再次深深多謝不同階級人士一直支持,包容、厚愛……Thanks!

本帖最近評分記錄
  • 斯坦利 體力 +3 絕對認同! 2012-8-31 09:05
  • 斯坦利 威望 +3 絕對認同! 2012-8-31 09:05
  • 斯坦利 金錢 +3 絕對認同! 2012-8-31 09:05
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-8-31 08:20
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-8-31 08:20
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-8-31 08:20

下星期一即係九月十號Ruby小姐生日,到時邀請她的fans上來食蛋糕,碗仔翅……

糖糖充完電,聽日返工……

首先很多謝水之戀的恩客一直支持、包容、厚愛,普通上來放鬆一下身心,有某d師兄講的咁嚴重嗎?

有人是否別有用心,請問你每天都在諗如何破壞人],你的人生會快樂嗎?你的家庭會和睦嗎?

紅尘路上數十載,又何必咁執著呢!

係香港呢個都市 每日都有可能面臨唔同的沖擊,做乜唔選擇放下呢?

引用:
原帖由 Oldman 於 2012-9-26 19:07 發表
生活係壓力咁大既香港, 上網都係想鬆一鬆, 不用太執
人生不满百 常懷千歲憂,難得有此階梯給予我們在此透氣 請各位師兄用和諧、愉悅傾聽彼此心聲……Thanks!

祝水之戀人客、朋友中秋愉快,阖家幸福!

引用:
原帖由 Happy_1973 於 2012-9-27 23:51 發表

Ada你咁好文釆鵅H
Happy兄見笑了,我都係發嗡瘋隉K…

今日有新人EVA……

引用:
原帖由 Chris_W 於 2012-10-8 22:56 發表
各位師兄真不愧係師兄來 已經熟哂~~~

我呢d 師弟真係見識少~~

呢排唔見左ADA 上來呢度討論既? 我追post果時經常見到ADA會係post內現身
您好 chris_W,我來共應Tea給你],再送水晶……哈哈

相關搜索目錄: 水晶

引用:
原帖由 indicator 於 2012-10-9 18:57 發表 Ada 偏心,唔送水晶给我

重申场主不可在版面向個别會員招攬到访埸
請用私人途徑包括pm
向整體會員說歡迎光臨指教之W就無访.
各會員自可彼此鼓勵到場交誼及探場主
但請合作勿令場主違規.

相關搜索目錄: 水晶

我差d去登東方頭版呢 仲以為你失憶 幾時

您好mcx,你有聞到毛巾有味道嗎?我自己本人住在公司,自己從來都冇分毛巾用,都係用呢d毛巾,所有女仔在我公司做過都說我毛巾洗到爛(都白雪雪),只有看到爛毛巾,没有看到污濁毛巾,如果你在别場撞到 在水之戀做過的女仔就最清楚

101 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。