推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[上樓骨] 水の戀

引用:
原帖由 chowchau 於 2011-7-14 16:28 發表

Haha, aero ching really has a good sense of humor, no wonder so many beautiful bgs love you.
你張像好靚仔呀!

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-7-14 17:04 發表

今晚留定間靚房俾我
大情人,我點好香薰恭候你的光臨。。

相關搜索目錄: 香薰

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-7-14 17:46 發表

Ada 唔該晒
花一樣的靚女 愛人,冇梗客氣啦!

貓兄好耐冇見,一直以來你係我心目中是(知朋良友),我從不曾忘記你 在我最低落 跌落谷底時 你確伸出正義的雙手 把我從谷底拉上來,你的熱心 把我沒有血液的心 輸送滿滿鮮紅的血液,給我無限生機、無限感激!
明天有兩位好妹妹加入公司,其一未夠雙十年華,期待你重溫我們大家庭暖暖的情懷!
cc 嚟兩日會返來這個大家庭。。

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2011-7-18 01:32 發表
CC真係返來啦,恭喜恭喜!
Ada,祝你生意蒸蒸日上!
多謝師兄,得閒上來試下HIDY,你鍾意嗰種類型。

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2011-7-19 18:17 發表
你知道我是誰嗎?
如果不是,你怎知道我喜歡那一類型?
你喜歡天天......天晴!

引用:
原帖由 logwai 於 2011-7-20 00:29 發表
Ada小姐
你好啊
近日生意可好
多謝關心,期待與你相遇。。

引用:
原帖由 logwai 於 2011-7-20 18:58 發表

可有貼心服務?
師兄何謂貼心服務呢?雙十年華cc、HIDY,( )海倫、yy、yuki,大場出身的money、阿敏、Ain、菲菲,()lisa,

掟喺()正骨水晴晴,有啱你嗎?

本帖最近評分記錄
  • logwai 體力 +10 讚! 2011-7-21 13:53
  • logwai 威望 +10 讚! 2011-7-21 13:53
  • logwai 金錢 +10 讚! 2011-7-21 13:53

引用:
原帖由 wellness 於 2011-7-21 13:07 發表
請問晴晴什麽時候從家鄉回來?
八月十號左右。。

[quote]原帖由 hkwetman 於 2011-7-25 17:01 發表
知道Money的家事已處理好及上班,今日就第一時間上去找她。可能都無見一段時間,佢比我果種女友feel更濃,我地唔會講太多野,我就喜歡依種交流,快樂的時間轉眼就過去

Goodbye kiss之後出去比錢,眼前 ... [/quo
$80000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

引用:
原帖由 六月初五 於 2011-7-31 19:02 發表
終於第一次光顧了. 上到去門鐘沒有電, 要打電話入去通知裡面的人開門, 算是一段小插曲.

一位女士開門, 估計是老闆娘, 我沒有問她的名字, 但她十分有禮. 至於環境, 都唔錯啦, 起碼沖涼不用走出房外.

怒我見識少 ...
很多謝師兄給予我這麼高的評譽,慚愧、慚愧!希望以後可以盡心為師兄服務。。
Thank you!

引用:
原帖由 countryboy 於 2011-8-1 20:23 發表

ADA 你實在太客氣了。
很開心識到你,如我工作有乜錯誤 請給予我寶貴意見。。
Thank you!

引用:
原帖由 skyjet 於 2011-8-1 22:49 發表

主持人, 可唔可以明示, 貴寶號 "雙鐘" 係 60分鐘, 70分鐘, 80分鐘, 定係90分鐘呢?  事關最近兩次光顧尖沙咀, 都 ... 唉!
師兄雙鐘喺 90分鐘,技師入房開始記,正常每間房都有鐘,謝謝你的諮詢。。

引用:
原帖由 skyjet 於 2011-8-3 14:53 發表

原來是這樣! 看來是我以往一廂情願, 以為90分鐘純計按摩時間. 亦覺悟以往 "飛鐘" 技師實乃用心良苦,  嫌我事前5分鐘沖涼太短, 事後要留20分鐘讓我徹底洗淨! 多謝熟知內情師兄指正!

唔知 Ada 貴寶號, 90分鐘是 ...
師兄沖涼時間當然 不計在內,60分鐘喺一個大鐘,90分鐘為之雙鐘。
60分鐘、90分鐘喺兩種收費。。

引用:
原帖由 遙∼K 於 2011-8-9 00:28 發表

晴晴返佐黎未呀 ?.?
好快返來喇!!!

引用:
原帖由 遙∼K 於 2011-8-12 16:35 發表

如果返佐黎請通知,謝謝!
ok Thank you!

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2011-8-9 01:26 發表
佢會遲D返!
我們好快在 天天 天晴下相聚!

引用:
原帖由 遙∼K 於 2011-8-14 14:18 發表

期待
今日有個新入行 二十二歲

引用:
原帖由 countryboy 於 2011-8-15 00:12 發表
要試下佢 d 功夫仔喇
Thank you!

引用:
原帖由 Oldman 於 2011-8-15 19:31 發表
Ada, 可否請你地D技師唔好着牛仔衭按摩, 感覺唔係咁好!謝謝!
多謝師兄給予寶貴意見,新人明天返 仲沒起好名。。

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-8-15 19:48 發表
好 嚡 喎 ??

點 算 呀 ??
可否指點??

Thank you spa兄!!!

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 Oldman 於 2011-8-15 19:27 發表
名字係........?
初戀

引用:
原帖由 pigpig007 於 2011-8-18 18:16 發表
Areo Hing 係咪仲個陀地妹阿叫姍? 有無報告?
阿珊100%陀地妹。。

引用:
原帖由 seekitman 於 2011-8-21 00:23 發表
請問係咪Open 24hrs?
24小時就唔會,不過初戀、珊珊都會收好夜。。

引用:
原帖由 ameba88 於 2011-8-24 16:42 發表
是否以前在銀x泉做過的陀地妹阿珊?
冇聽珊講過,無意推介 BoBo、初戀、cc、lisa、yuki、GiGi、money

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。