推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[上樓骨] 水之戀

毛巾一日洗很多次,有d毛巾洗的很薄,放鰹欓r葯水,但我每次都放很多漂白水,所以d毛巾爛得特別快,本來我打算天氣6f少少 (换晒厚毛巾)

從没做過樓上骨的水晶妹妹今日正式返工:loveeyles:

相關搜索目錄: 水晶

引用:
原帖由 SW3388 於 2012-10-15 17:46 發表
此{也r常去, BG平均年輕靚女, 在樓上骨來說,質素是有水準的.
但當房間不夠用時,飛鐘情G經常發生, ADA 姐要注意及改善..
收到,我會跟進,Thanks!

引用:
原帖由 普通的陌生人 於 2012-10-16 21:42 發表
Hea dup同飛鐘令人卻步
只怪太旺場
你都未來過 又點知會飛你鐘呢?
上面我已經講過,會跟進此事……

從我拆伙到而家 一直都有人唯恐天下不亂,我日日都在公司 唯一希望每個客人,開心而來、满意而歸,身為老板娘收到飛鐘消息 一定會跟進。。

引用:
原帖由 普通的陌生人 於 2012-10-22 17:17 發表

今日上去俾佢K左一身
出門時見個位短髮美女坐於大廳,有冇師兄知道呢位美女點稱呼呢?
您好陌生人師兄,係coffee妹妹

今日有新女仔,水晶妹妹 糖糖 高1:63

引用:
原帖由 indicator 於 2012-11-1 00:52 發表 刚才上去見了小coffee。多謝Ada請我食珍玼]。
Please drink Italian cappuccino

BmG28兄您好!好耐冇見,而家d女仔個個您都冇做過。。

一定,Thanks!

多謝e-zone兄讚賞!Thank you!

您好e-zone兄! 見到您咪認到囉!

Nugundam兄你好! 六點booking一早接驉A因為你冇落booking走上來,一定要做新人!當時新人落街冇返來,尤其係新人初到,我無法控制,礂痤L能為力!( 祝你骨運亨通)

你果日打電話上來,我己r同你講鰼o60分鐘,之後你遲鰶W過15分鐘,我相信所有樓上骨遲15分鐘當取消booking計,除非當時個女仔冇booking同間場冇客!
我本人向來都信(因果)   我清楚記得你話60分鐘ok,而且足鐘給你。

引用:
原帖由 NuGundam 於 2012-12-4 18:01 發表
今天下午到後,因為沒有預約,老闆娘亦主動介紹有新女,話4:30返。唸住坐45分鐘沒有問題便等。不幸的新女遲到了45分鐘,原本等45分鐘變成個半鐘!都沒有問題,老闆娘竟然說6:00已介紹俾人,叫我明天來!!!終於合 ...
如果你係水之戀咁唔開心的話,點解次次都在上面坐幾個鐘呢?

本來我當你已客、已友,每一次有新女仔你睇完先做,唔鐘意就話上來探我,祝福你係樓上骨M一間可以坐幾個鐘的地方!

引用:
原帖由 NuGundam 於 2012-12-5 13:12 發表
老闆娘如果一早知道六點有booking, 為什麼3:50分說4:30新女返,然後4:20分說5:30才有房呢?俾一個希望人跟著一下收番,說6:00已介紹俾人。嗚呼哀哉!不想再糾纏下去,祝貴公司生意興隆。
你每一次見到新女仔(琝A)先入房,唔痟N話上來坐陣,我有同你講個女仔可能要5:30到,你當時話太晏,而且六點booking 一早接驉C

如果冇來電顯示,遲15分鐘會取消booking,因為Ruby被冇來電顯示 放飛機幾次。

我常用(感恩)的心,上天的寵幸,人間的溫情;(深深感恩)
今晚再續!

多謝lycheeray 、happy兄金玉良言,我一定反躬自省!

明天有個新入行女仔,名(鴛鴦)

恭祝所有水之戀 人客 、朋友,Merry Christmas Happy New Year!

25號全公司体息一天

恭祝所有,有緣相遇人客 、朋友、公司姐妹2013身体安康,Happy New Year !

ok9663 Billy你好,佢]個個都有來, 你做乜被人扣 分?

coffee  Ruby  水晶  糖糖  鴛鴦

小芬有booking會返

小芬再次加入我們這個大家庭中……

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。