推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[上樓骨] 水の戀

引用:
原帖由 derrick328 於 2011-8-26 23:45 發表
仲有富士蘋果可食,

一試難忘, 限量供應?
BoBo你至愛類型。。

引用:
原帖由 derrick328 於 2011-8-27 15:42 發表
多謝Ada推介,已試靚女BoBo了,

唔錯,服務好, 值得一試。
今日新返cary、maggie 你沒試。。

Daisy 二十頭 啱讀完書 明天正式返工。。

Daisy 返星期一至五,六日幫人補習。。

相關搜索目錄: 補習

幾位都太謙喇,個個都喺 風度翩翩的才子,個個佳人 見之動情!

在此祝福你們、水之戀人客、朋友 中秋佳節家圓、心圓、骨圓、萬事圓圓。。

引用:
原帖由 bb3808 於 2011-9-10 16:16 發表

我都祝妳身體健康, 財源滾滾來
Thank you!

也祝你心想事成!!

引用:
原帖由 bb3808 於 2011-9-10 17:27 發表

妳今日咁得間既?咁我食完飯要上黎探下妳先得喇!
恭候你的光臨!

中秋將至 溫馨送上幾位妹妹名字,cary、初戀、kobe、QQ、maggie、珊珊、Daisy、mi mi

引用:
原帖由 Oldman 於 2011-9-12 12:02 發表

噫! Bobo , CC , Lisa , Yuki , Gigi , Money 已经走左 la!
Yuki 放假中,money 有Booking會返。。

引用:
原帖由 楊過之子 於 2011-9-15 10:08 發表
昨天路經此地

真是一幅八美圖片

正~!

Ada(老板娘), YY, Maggie, Daisy, 珊珊, Cary, 初戀, HIDY

如果逐个試, 都需要一個星期了
仲有QQ、mimi

引用:
原帖由 pboy1234 於 2011-9-15 15:38 發表
Hi Ada,

我想明天上來做Spa, 如要斯文嬌小及細力, 請介紹妹妹

Kobe、QQ、初戀,嬌小二十頭。。

Thanks

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 boscofung 於 2011-9-16 23:36 發表
星期六有乜好介紹。
Kobe、Cary、初戀、QQ、maggie、珊珊

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-9-17 10:01 發表

Ada, 唔知我見過Kobe和QQ未呢?
Kobe 十八歲、QQ新入行 你當然未做過。。

期待遨遊女仔「心思」的你!!

你喺一個100%好老公! 200%天地男兒!

引用:
原帖由 楊過之子 於 2011-9-17 20:05 發表

而小弟係Ada心目中唔知值幾多分???

肯定係 -100%既老公 -200%既男朋友 -300%既CHEAP男人
Sorry!楊兄 你太幽默喇!你 哈哈哈...
不過做為老友,我知你識 處理依家不必要的煩事。。
請好好珍惜 你應珍惜的人!!

相關搜索目錄: 幽默

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-9-17 17:00 發表

你都係一個300%好老闆娘
Thank you  情 聖!
你真是羨殺旁人喇!!

引用:
原帖由 yyc388 於 2011-9-19 13:01 發表
唔知今日有什麼靚女呢~~
Cary、Kobe、maggie、yy、QQ、初戀、珊珊、Daisy

明天多兩位新人加入。。

新人koey、Liy、今日正式成為水之戀一份子,yuki 明天覆工

Cary、kobe、yy、QQ、maggie、初戀

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-9-20 15:01 發表

Daisy 唔係放假咩?
Daisy 昨天有返工,今日正式放假。。

引用:
原帖由 michaelchan227 於 2011-9-22 11:43 發表
如果星期六下午時間上來,會唔會見到 Kobe 或者 初戀。
星期六 初戀、Kobe 兩位妹妹仔都會返。。

引用:
原帖由 Happy_1973 於 2011-9-23 22:34 發表

試了Cary真的不錯,期望Daisy快點回來。
Daisy 好快出現在你的面前!!

青青 長髮 斯文。。

已有一個陀地 二十歲美容師可能會加入!
遲啲再公佈。。

相關搜索目錄: 美容

我冇讀過乜書 才學淺薄,希望我妹妹們 可以解除你們疲憊的身驅,靜聽你們的心聲,暢游無限、遨遊於快樂的骨程中!!

引用:
原帖由 楊過之子 於 2011-9-27 19:43 發表

你d文采甘正

小弟甘拜下風
哇...楊兄,你日日在骨程中 享盡美女柔情,在明天......明天 誰有幸擁抱你風度翩翩 + 柔情!
                   誰有幸做你明天......明天的寵兒!!

我本人都極度鍾意按摩,飛鐘一事 我都極之反對。。

引用:
原帖由 yyc388 於 2011-10-4 18:01 發表

有新女仔??
Ada 最近冇update 囡囡~~
有幾個新人。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。