推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[上樓骨] 水の戀

引用:
原帖由 Happy_1973 於 2011-10-5 16:31 發表

謝謝你!我現在肩膀鬆了很多!
你愛上我呢個森林喇?

明天有個新人返,Koey、maggie、yuki、Kary、QQ、yy、kobe、Daisy、初戀

Lisa、money、已會幹中返來。

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-10-6 17:22 發表
Lisa、money、已會幹中返來。

幾間中番來呀?
Lisa 依家做梗Booking,money有Booking已會返。

引用:
原帖由 yyc388 於 2011-10-7 12:32 發表

初戀, Daisy 都好正, 唔知做邊個好~~~
哈哈~~~
Ada, 今日仲有邊個係度ar~~
今日有Cary、Koey、QQ、maggie、yuki、kobe、初戀

樓上幾位師兄太高抬我喇,靚女(實)愧不敢當。

我的妹妹cary、Daisy、maggie、koey、QQ、kobe、yuki、yy、初戀 就當之無愧喇。

在此深深多謝你們一直支持

Daisy已返港 明天正式返工。

引用:
原帖由 史密斯1972 於 2011-10-23 13:26 發表
Ada 姐,請問有冇後生妹妹的好介紹?
二十頭至尾 Daisy、初戀、Cary、koey、maggie、yuki、kobe、QQ、yy

引用:
原帖由 Wawa7355 於 2011-10-24 11:00 發表
我想搵D中女技師,有無介紹?
有,你上來,一陣見。

Thank you!

引用:
原帖由 london 於 2011-11-9 00:14 發表

对, Ada 是一个好主管.  Ada, 初戀 回來工作了嗎?
聽日返工。

深深謝謝你們一直支持,萬分感激你們對我關愛和包容。

Daisy、maggie、Cary、yy、QQ、Dior、yuki、kobe、初戀

明天有兩個新人返工,熱戀、菲菲、二十頭,熱戀係陀地,菲菲啱攞HK身份證 係大陸做過大型美容院。
cary、maggie、yy、QQ、初戀、Yuki、koey、kobe、Daisy暫時做part time

新入行的yoyo

相關搜索目錄: 美容

Daisy今日開始返全日。

引用:
原帖由 chris4296 於 2011-11-25 12:48 發表
昨日膽粗粗打電話約下午2:30見完客走上去,地方易搵大廈整潔。
按鐘入門見到一位女仕匆忙捧住碗四川辣粉入去重要辣到嗽,都唔知嚇親定辣親,後來才知係Ada,sorry !
由於係新客佢都好小心,坐低見到有兩個靚女一個 ...
果位女仔正是Maggie

Daisy、yy、QQ、maggie、kobe、初戀、熱戀

part time yuki、yoyo、青青

今日有新人琪琪、阿紫加入。

引用:
原帖由 ken19lam 於 2011-12-7 16:10 發表
真係有d睇唔過眼,白猫兄都幾不持平喎!有人係人地個題踏場,你就鎖左人個題,佢係度攪是非,你又由得佢,真係唔明?咁淨係得埋個題得㗎啦!身為一個主持人,係人地個題發言已經唔多啱,重要係度攪 ...
是嗎 ,我又何時得罪過你,你長期坐一間場,又做乜走來我這裡。

引用:
原帖由 ken19lam 於 2011-12-7 17:16 發表
Good!
人在做,天在看!

Daisy充完電,聽日返工

Cary、Diro、QQ、yy、Kobe、琪琪、珊珊

part time yoyo、yuki、

今天是傳統的節日,我衷心祝福一直支持水之戀的人客、朋友,闔家團聚

感謝生命裡所有 有緣之人給予我寬容、厚愛,深深祝福你們聖誕、新的一年闔家幸福、安康!

Merry X'mas Happy New Year
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +10 我很認同 2011-12-22 13:28
  • 白貓兒 威望 +10 我很認同 2011-12-22 13:28
  • 白貓兒 金錢 +10 我很認同 2011-12-22 13:28

引用:
原帖由 Oldman 於 2011-12-22 17:55 發表
今日你地會唔會早D收工?
當然想等咪你先 收喇,闔家歡樂!

引用:
原帖由 chanchan1234 於 2011-12-22 22:58 發表

今日無中流感,
但中左其它招!
真係大家小心、小心
深深謝謝你一直支持,萬分感激你寬容和體諒,再次深深謝謝你!
祝福你和你的家人永遠幸福、安康、快樂!

2011年將圓滿結束,在這一年裡 我在跌碰中成長,錯誤中學習,很多謝 來自不同界別、級別水之戀之(人客)朋友寬容的心,厚厚的愛 給予我容身之地、生存的空間!萬分感激 也送上我深深的謝意!
2012年即將來臨,送上我誠摯的祝福,祝福各位師兄和家人、萬福安康、樂也融融!也希望我妹妹們可解各師兄們 身心 疲勞!

可兒、晴兒、Daisy、Cary、QQ、doir、kobe

引用:
原帖由 chanchan1234 於 2012-1-11 13:07 發表

肥妹妹叫物名?
chanchan兄 唔知你講係Dior?定係未夠雙十年華Kobe?

引用:
原帖由 chanchan1234 於 2012-1-12 11:54 發表

吓、咁快又冇做?
可惜!可惜!

ada做物吾答我D提問既?
chanchan兄,好耐冇見,我把思念、思緒寄在每一分鐘裹,如是再相見 竭盡所能搵到心義妹妹給你,明天有兩個新人。

引用:
原帖由 jeff0816 於 2012-1-14 12:34 發表
想問下新年休幾多日呀
初五啟示

引用:
原帖由 Oldman 於 2012-1-14 13:43 發表
應該係 "啟市" .咁年廿九收幾點?
希望龍年生意興隆!
Oldman兄,多謝指點 給於祝福!

年廿九似乎當日(人客)多少再做確定。Thanks!

下一世 轉胎投世 我要做男仔似aero兄、白貓兄做大眾情人,不枉此身!haha

引用:
原帖由 aero169169 於 2012-1-15 14:07 發表

依排真係少咗去樓上骨,以前一星期去5次。
依家陪多咗老婆同女友!
聽日有新人返工,名 戀人。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。