推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

123 12345
發新話題

[上樓骨] 水の戀

引用:
原帖由 aero169169 於 2012-1-15 16:47 發表

咁就睇你幾時聽番嚟,唔同時間可能有唔同女友噃。
誰有幸做你 明天、明天的明天某時某刻的寵兒!

引用:
原帖由 blueblueclub 於 2012-1-17 12:50 發表
最近有冇最新BG update ?
如果可形容一下,相信不少兄弟會得感激!
Thx
新人有JoJo、敏敏、阿怡

Cary、Dior、QQ、Kobe、

詩詩放年假!

引用:
原帖由 chris4296 於 2012-1-20 12:32 發表
早兩日週身疲倦及肌肉痛,中午打電話預約下午講名要揼得,上到去乜咁多人呀,見到有個師兄係到斟解同D囡囡玩得好開心。但好似爆棚唔知有冇留低。咁冲涼入房ADA介紹阿敏,由於要求揼得所以冇特別要 ...
Chris4296兄,你堂堂六尺男兒,高大威猛、英俊瀟灑,敏敏落力幫你做,張床開心的唱起音樂!haha

恭祝新年事事如意,闔家安康!

水之戀恭祝 所有 人客、朋友,萬福安康!

恭喜發財  身體健康!
骨運亨通  事事如意!

初五啟市

引用:
原帖由 zerr 於 2012-1-25 22:48 發表
恭喜發財.
請問初五有咩BG開工呢?
詩詩、Cary、kobe、Dior、珊珊、QQ

引用:
原帖由 細龜88 於 2012-1-30 17:18 發表
各位師兄好,小弟新手,請多指教。
介紹新人你 菲菲

引用:
原帖由 Monopoly 於 2012-1-31 19:02 發表
我係新人,我都想知!
今日有初入行名 (巴士)

Cary、Dior、Kobe、QQ、詩詩、菲菲、珊珊

星期一有新人 BoBo
巴士、菲菲、詩詩、Cary、kobe、QQ、Dior、珊珊

今天是圓宵節,意味著新年即將圓滿結束,在新年接近尾聲時 獻上我深深的祝福!

祝福水之戀所有(人客)朋友,事事如意,歲歲平安,好事連連,萬事圓圓,圓宵節快樂!

明天有新人 Angel、冰冰
巴士、菲菲、BoBo、kobe、詩詩、QQ

引用:
原帖由 london 於 2012-3-12 01:24 發表

Was told that 巴士 has already gone.  So many BGs are moving around.
巴士好正常咁運作!

已刪

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-4-2 10:38 發表

何不寫出名字讓有興趣者知道?
水之戀人......

引用:
原帖由 itplay 於 2012-4-12 16:56 發表

Ada 佢仲有冇返工呀i
有返工

引用:
原帖由 cpcake 於 2012-4-11 13:25 發表
後生女簡唔中射波都可以理解既。
講返呢個妹妹仔,佢都幾健談架喎。
妹妹仔同佢Best friend兼同學依家都好乖......

引用:
原帖由 iphone5 於 2012-5-7 14:45 發表
咁Best friend叫咩?
兩個妹妹仔一個叫Angel、friend  kobe,另今日有兩個新人返工,其一都係陀地妹。

itplay兄我pm唔到你,你睇第一條題目有公司電話  Thanks!

/
引用:
原帖由 hkwetman 於 2012-5-11 13:54 發表 忙了兩個星期,終於可以休息一天,前天已經打定電話俾Ada,book定我的小天使做SPA,又可以好好享受小妹妹的溫柔 快樂時光總是過得太快,如果Angel之後唔係有booking,我一定再做多次....... SPA ...
kiki個friend明天返工。

相關搜索目錄: SPA

Ruby明天返工

引用:
原帖由 jeff0816 於 2012-5-29 11:24 發表
可否報下現有的陣容呢
Angel、kobe、kiki、 cAndy、甜甜

仲有一個陀地呢兩日返工,part time Ruby

simple1226兄您好,Candy係可以做SPA嘅 Thanks!

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 peterkim 於 2012-6-6 11:37 發表
初戀 I missed her, she is among the best.  Also 巴士and Daisy. why the good BG also left so fast!
Peterkim兄您好,多謝您一直支持,你可以試以家的妹妹再給予評語

陀地有Angel、Ruby、希希
另有kiki、Candy、甜甜

今日有個從美容院出來 新入行女仔 Coffee

相關搜索目錄: 美容

今日有新女仔yoyo

Coffee   cc    kiki   Angel    希希    小燕

123 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。