推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 昔日的香港夜場

引用:
原帖由 interbedman 於 2008-4-4 00:53 發表
突然心血來潮來到呢個網,令我不知不覺間想起惜日,自己也曾經去過好幾間NC,唔知你地又有冇留下腳毛呢!

1)Sing-A-Long: 一個唔錯既地方,舒服,囡囡以Local為主,KaraOK既設備很好,有金魚同木魚,所以心情好壞都有唔同玩法
5)3間一座樓係始創後面既:3間都係以即食麵為主,有好多正囡係度食過,好多都係Part timer,成日走鬼架
6)太陽城:北姑為主,都係玩就地正法個種,成日有新女,場就比起好多旺角區既叫好啦!
以上只是寫出幾間較有記憶既場,當然有一兩間係鐘意既,特別係No.1.
以前聲雅廊班囡囡真係好得

太陽城印象中好似係「就地正法」既始祖(唔知係唔係真)

三星就更加係呢方面既佼佼者,當年呢個場真係要幾激有幾激

引用:
原帖由 Doer 於 2008-4-9 18:07 發表
我好懷念:

銅鑼灣今日世界2000,現在好似用來辦智能身分證,敏媽的招呼,Yoyo, Pinky........個個陀地都高質!!!

當然,仲有歡記(歡樂城),全裸在房間內扑野,waitress入黎都唔理!極癲!!

今日世界D公主真係要幾正有幾正

引用:
原帖由 LouisPierre 於 2008-4-11 12:35 發表
現時還有好風光嗎?各位師兄﹗港埸無好地方嗎?
都仲有架,不過就真係點都唔夠以前咁好

引用:
原帖由 陳永仁 於 2008-4-13 14:35 發表
寶麗金 茶仔又平又多靚妹,好多ivy讀緊書,入面就地正法又得,都係講緊1,2,3咋

以前麗都又係主打local.偶有佳作...而家就米試啦
寶麗金都執左有兩年喎

不過當年呢度真係一個好地方,只可惜依家轉左去新金舫之後就遜色好多。但諗深一層,其實好多地方都係呢兩年差左好多

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 be5 於 2008-4-15 12:46 發表

太陽城當年都係local佗地場(我講係十幾年前喇), 不乏靚女坐陣, 大部份既囡囡都係要溝既...
十幾年前未回歸時都冇咁多雙程證、單程證,坐大飛落黎既都只會跑馬檻,當年間間都係陀地場啦

引用:
原帖由 benjoot 於 2008-4-27 16:32 發表
以家邊道重有D感既顛場??
旺角都仲有顛場架

引用:
原帖由 0912 於 2008-4-27 18:36 發表
而家返大陸反 好過 ~

資源充裕, 質數高 有招呼!

真係 香港的比下去!!
咸魚青菜各有所好,香港勝在方便唔使舟車勞頓嘛,又唔使驚出一出門口要十四日先返到屋企,兼且囡囡同聲同氣。
每個地方都有自己獨特既存在價值

引用:
原帖由 qwaqwa 於 2008-4-28 17:36 發表

Can you recommend a few of those WILD night clubs in Hong Kong, please?
Many small NC in Mongkok can be quite WILD! But the trade-off is the girls may not be too acceptable depends on how picky you are. Such as 金像獎

Or else, those NC featuring mushroom girls that need referral to get in can surely be WILD!

引用:
原帖由 澳門友 於 2008-5-7 09:28 發表

但點解宜家依D女少咗好多?
好多原因,例如:

經濟好左,好多屋企都有多個錢俾個女使
學位多左,好多囡囡都有書讀,唔使中三後就出黎搵食
北北多左,好多場都轉搵北北,身材又好又有招呼,本地囡囡真係要拋晒個身出黎做先夠爭
... 原來我冇簽名檔 ...

引用:
原帖由 fujiyama 於 2008-6-14 10:17 發表
咁宜家仲有邊間多local ?
由尖沙咀至佐敦到旺角,如果係劈酒場的話都會有好多陀地
... 原來我冇簽名檔 ...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。