推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] 中城跳脫周汶錡

中城跳脫周汶錡

好似係我咁耐以黎第一個報告?希望唔係啦!

由其中一個在中環上班的兄弟,預先鼠去信德買定套票(六點前:∼八百五,買一送一,包一張去程船飛,兩張回程船飛),跟手三個人搭七點半船,其餘兩個遲到自己買船飛,仲有一張套票剩留番我下次去完大陸由珠海過。

其實過程完全冇特別:有兩個自己已有舊相好,其他(包括我)就揀吓換吓

依個高高瘦瘦,膊頭都幾橫,吸手波啦,輪廓又幾清晰,好有MODEL FEEL。都係對面兄弟心水清,原來真係成個周汶錡咁樣!只係差咗三吋啦!但係好明顯依個就唔係整容整成咁!

不過最難得係依個囡囡非常咁好笑容,在房內彈來彈去,周圍撩人猜(男女都係)!但要小心,佢好矛,玩大話骰居然擺骰!自從佢入咗黎之後,氣氛真係好好多,幾乎係全無冷場;就連佢出去廁所時,都會多手搞吓出面路過既囡囡就知佢係幾咁好玩!

其間出面有SHOW睇,兩個黑髮東歐鬼妹(上次都有金髮架)跳脫衣舞,跳完兩隻歌先除得頂帽同條呔,好悶,入房再劈。跟手又話玩遊戲(賽車VIDEO GAME同掟飛鏢)仲有人肉壽司(好似話將D壽司放晒在囡囡身上,人客揀黎食,食到入面有芥末或酸瓜就有紅酒送),不過都係冇興趣,入房同周汶錡再劈過!

至於後段,因為自己都飲多咗,只有六七成狀態,所以都冇乜好提。不過應有既服務都係有既,囡囡雖然亦飲大咗,但都絕無欺場!

相關搜索目錄: 紅酒 Video
本帖最近評分記錄
  • johncage 體力 +50 精品文章 2006-12-5 19:02
  • johncage 威望 +50 精品文章 2006-12-5 19:02

引用:
原帖由 johncage 於 2006-12-5 07:01 PM 發表

呢個我都好似見過類似既囡囡,
五尺六七到,長曲髮,著黑色有d膠片既制服!
YES

引用:
原帖由 johncage 於 2006-12-5 07:08 PM 發表

咁應該係佢,幾多野講!好開心下!不過唔記得佢叫咩名同number!!!
^^%#

不過好似依個星期返上去,過半個月左右再黎

有少少似,不過應該唔係依個,定係上鏡肥咗?

引用:
原帖由 johncage 於 2006-12-20 05:13 PM 發表
你快d去求証下啦!~~
仲有張套票!
張套票已經用咗喇

個囡囡重返緊中國城,早幾晚先同佢聚完舊

引用:
原帖由 cfamba1 於 2007-3-7 21:28 發表

好....想.....去.....tim...

上次我幾個朋友一齊去都食到好野

引用:
原帖由 cfamba1 於 2007-3-10 10:16 發表

返工好忙呀..
忙極是但一日都可以抽幾個鐘頭出黎卦?

(我係魔鬼)

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。