推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 新輝煌玩後報告~~~

呢個都係我近來既主場,剛剛先又開多支黑牌,飲得四分一(因為之前重有三分一支)

話時話,我依兩個星期都去咗五六次,但一次都冇試過有囡囡俾我車,可能因為我通常都唔去街,媽咪淨係俾金金都冇咁金既金魚俾我坐

引用:
原帖由 johncage 於 2007-1-29 23:45 發表
咁快d去飲埋佢,責過年唔老黎!
有排都未過年啦...

上星期有晚坐咗個F仔頭A字尾既本地囡囡,猜得又飲得,好少搵到囡囡會同我不停劈六粒鐘∼

引用:
原帖由 細摩 於 2007-1-31 09:42 發表

問題不大... 會搵多一兩個fd去...
受唔受埋我玩呀,不過我坐慣金魚,冇乜見過依個場(甚至之前再輝煌)既街女...

引用:
原帖由 March 於 2007-1-31 10:18 發表

金金木木都係睇條囡心情和等唔等錢洗..況且依到有d兄弟以經練成"化金成木"絕學..
我都唔弱架,我早年既成名絕技係「化木成金」

唔知點解,曾試過多次被會出街既囡囡拒絕

引用:
原帖由 March 於 2007-1-31 10:55 發表

可能師兄你係一個"善良的咸濕佬"..又或者嫖運欠佳...買隻豬八戒返去拜下就無事啦!!
我自認從來都係冇嫖運,所以疊埋心水做番個劈酒客算

引用:
原帖由 細摩 於 2007-2-1 14:15 發表

唔緊要, next time!!!
咁細摩被主你今日又會唔會去呀,希望再有報告睇啦

引用:
原帖由 March 於 2007-2-1 16:07 發表

不如你join佢一齊去親身經歷好過睇報告啦
我俾D酒虫咬緊,所以都打算今日收工上去

尋晚去完,坐咗四個幾鐘,中間有半個鐘自己一個唱歌

第一個夠高,樣都唔錯,但係好含蓄咁同你猜骰盅個種,但就略嫌斯文得滯,換!結果就係咁衰貪心

跟手落黎個個都係肥妹仔,除咗一個身材瘦瘦,相當好樣既北北:好奇怪地坐低冇耐就開始摷...係佢摷我,繼而重咀落黎,同舐我耳仔添,之後重坐咗上黎我大髀同我...傾計!重猛話人地叫佢黎依度做,貪唔駛俾人搞,淨係同人飲吓酒就得;尋晚又有個客想搞佢,但佢梗係唔制啦∼∼

咁即係點?定係妳想吊高黎賣?如果妳埋明車馬,我又飲咗少少,我真係好大機會帶妳去街架!出得黎玩唔介意駛錢,但最介意俾人當水魚黎鋸,換!

最後就係咁換到麻木咗,越飲越悶就走咗!

其實心目中都有兩個前幾次去坐過既覺得幾好,同媽咪講,又話冇番,又話大咗鐘之類...感覺上佢就係一味先塞佢條LINE既女俾我,有部份囡囡幾乎已經係膽,係每次都會彈,彈完下次黎又係佢!睇怕都係時候開多個大班

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。