推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

尋晚出尖咀「叫差人」

尋晚出尖咀「叫差人」

冇去一段時間,原來二樓都裝修埋,連間細房都有獨立洗手間;不過原來要加17%服務費,開機費仲要$400添,兼有最低消費四千五,不過我地三個人就實夠,所以冇所謂啦!

第一轉:一個珠片晚裝,白白淨,有前有後,好明顯係「戰鬥格」;另外兩個一般陀地囡囡,冇乜特別。大家都八卦,所以全換!

第二轉:再黎三個陀地,但其中一個明顯較「成熟」既就坐我;另一個赫然係老友個舊相好,咁橋又係坐返佢(因之前唔係開呢個媽咪),咁有緣咁梗係留啦;另一個好似都冇乜特別,不過我呢個老友又滿意喎!後來先發覺原來係「好有料」架,只係著到成身黑嗎嗎冇留意到。

第三、四、五轉:全部陀地妹妹仔,肯飲肯玩,都唔錯,但我今日純粹係諗住上黎睇吓乜野環境,所以都冇乜所謂,求其有人陪我飲就得。

結果由九點到十二點,飲存酒,溝綠茶,兩個老友同囡囡去爆房,我返屋企,臨走每人放低千八

出門口時見返第一轉坐我個囡囡,睇真D細細粒眼大大都幾得喎,一於叫媽咪抄定牌下次黎搵返佢

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 舞神 於 2007-5-23 14:20 發表

晚舞玩 3 粒鍾每人都係 $1800 真係幾平.
係唔係減左價 ? 還是C兄有 FACE ?
請問如果得 1 個人上去,又消費唔到四千五蚊
又點計?
唔坐二樓或者三樓就得,一樓D細房冇最低消費架

至於個計法真係幾繁複架,又唔知點坐到第三個鐘又扣返第一個檯鐘...之類???

另外更正返:

應該係九點零到十一點半前走,係唔夠二個半鐘

都係同一班,只不過係地方有分別,樓上冇大廳,房裡面有廁所,唔使行出行入俾人見到

都係差唔多喎。一SET黑牌$1900加Service Charge嘛,即係點計都係約三千坐四個幾鐘

晚舞收貴D,囡囡可以拆到多D錢 ......

引用:
原帖由 NATAKA 於 2007-5-30 12:49 發表
我唔識飲同猜,一條友去有無k架..大哥!!??
二、三樓D房既開機(卡拉OK)費由$400(最細房)至$1,000(最大房)

係架,曾經都識得有妹妹仔返完俏佳人,之後情願去旺角搞野場做。一來俏佳人唔一定有街出,仲要飲到死;相反返旺角場,又可以早D返(中午就開),分分鐘一檯茶仔搞野客都坐唔過兩個鐘,一劑收三至五百,一日分分鐘都執兩三千,就算冇咁旺都好易有千幾。如果返俏佳人分分鐘食白果

不過相對我地客既角度黎講,我就梗係唔多想個囡囡當日第四、五個客

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 raymnghk 於 2007-6-17 12:45 發表

即係大既 $2300 打過冷震 ,  其實俏佳人d女平時有無指定服務洹j, 使唔使帶套吹咁...

我都想試下..
冇!服務因人而異

引用:
原帖由 ilike709394 於 2007-6-21 14:32 發表
其實佢都交足貨嘅,除咗任車之外重全程捉實個枕頭喺咁叫,唔車時就咬下咀唇我停低抖時佢又會咪咪咀笑住話好舒服,明明知係假都開心啦
嘩!呢個得喎

定係純因閣下既能耐呢

可以彈個名黎嗎?

引用:
原帖由 舞神 於 2007-6-21 17:44 發表
點解您次次都叫差人唔過下富 x .
呢期富X...

尋晚坐左個幾好傾,唱歌又得,原本已經閘住唔飲咁多準備去馬,奈何臨時老婆急CALL

引用:
原帖由 ilike709394 於 2007-6-21 19:41 發表

咁慘!祝你下次玩得开心

尋晚唔知有無見到你呢
我就慘喇,未夠十點上去,十一點半就要走

尋晚都幾旺,我地幾個人坐左上二樓

引用:
原帖由 dennle 於 2007-6-27 11:03 發表
喂喂,有冇幫我問下個女仔既下落,佢係叫差人過名叫connie,做左好耐,都唔見左有成大半年,打比媽咪又話未返,都唔知係唔係條女唔聽話比佢地班人溶左了。見你地玩我咁開心,真係想重出江湖,不過我玩過咁多女,真 ...
算啦,舊既唔去,新既邊黎?

又或者人地已經搵夠上岸呢,囡囡冇再返未必唔係壞事

引用:
原帖由 NATAKA 於 2007-6-27 11:53 發表
師兄:您個connie點樣架?髮型?身材?講多d la
         今晚幫您問

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。