推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

各位師兄:

小弟38出去11之後 (口交及性交都有帶套), 317出現左邊睪丸硬既情況,有d悶痛, 左邊大脾內側酸酸地既感覺。

爬完文後,318已去了見dr ho。同佢講左我既情況,我小便冇痛,尿道口冇流濃,亦冇液體流出,但硬係左邊睪丸有唔舒服既感覺。
佢檢查完之後話 - 唔肯定係咪衣原體,不過左邊睪丸的確比右邊大左,當住係衣原體感染醫住先。開左強力霉素俾我食。我係佢度做埋尿道既測試,佢用綿花棒隊入尿道真係好痛,仲會轉! 而且要check 衣原、支原同埋淋病,總共隊左三次,痛不欲生

唔知算唔算正常,星期五晚做完測試後我痾尿,尿道口會好痛。到今日痾都仲會痛痛地。

今日星期日,左邊睪丸有啲悶痛,痾尿多左。打側訓會有砸住袋袋既感覺。用手摸會感覺到左邊睪丸硬過右邊睪丸。禁佢會有酸痛。

唔知有冇巴打試過呢個情況? 我係咪中衣原呢?

回復 12410# 的帖子

首先謝謝STRANGE兄既回答! 你令小弟安心左,多謝!

其實3月12日女友也幫我口交(冇套), 我懷疑會唔會係因為咁而細菌感染, 不過我SURE佢冇病的....

呢兩日左睪丸真係硬左同悶痛, 真係好心慌! Report要2星期後先有...
其實係擔心自己有野惹到佢

回復 12413# 的帖子

係呀, 有谷住既FEEL...有唔舒服既感覺, ALL尿會多左...禁佢係硬左, 同埋有酸痛...

你5日有REPORT都好快, 我去 C_ O_ CE 驗, 15號驗, 佢話要14日!!
DR HO都係話要2星期... =[

引用:
原帖由 man002 於 2011-3-21 12:21 發表

其實會吾會祇系做愛時太瘋狂秋插,撞到粒旦旦
咁應該係隔日就痛, 而唔係10日後先有事 = =

引用:
原帖由 maksim169 於 2011-3-22 08:46 發表

嘻 ,整到會一野痛 ,同好快散
而炎就係谷同持續 ,你未試過好難明架喇
其實我本身已經好左好多, 附睪都冇乜谷住架喇, 係左邊睪丸有D硬~

但尋晚忍精冇射出黎 (因為怕影響到), 點知忍忍下, 下腹同成條腰就好痛!! 之後就決定射左..
之後下腹同條腰一直隱隱作痛! ....但訓醒之後就冇乜野係下腹仲有D痛

奇怪既係, 睪丸而家唔係點硬, 又唔會谷住...反而下腹有D唔舒服 -__-

我其實CONCERN我之前帶晒套, 照理應該冇咁易中衣原支原, 唔通我今次根本唔關性病事 =,=?

引用:
原帖由 maksim169 於 2011-3-22 08:45 發表
聽說c字頭驗野會又問長問短?,關_ _ _ 會好好多wor ,去工x會係快,旦都要受幾分鐘白眼咁囉.......(真係ok夠白)dr.係咪開左隻廣效抗生素比你呀 ? 我今次又轉左第2隻藥 ,因為上次果隻食左個口係咁生飛支  环丙沙星 ...
聽說c字頭驗野會又問長問短?,關_ _ _ 會好好多wor ,去工x會係快,旦都要受幾分鐘白眼咁囉.......(真係ok夠白)dr.係咪開左隻廣效抗生素比你呀 ? 我今次又轉左第2隻藥 ,因為上次果隻食左個口係咁生飛支 环丙沙星>轉 頭孢呋肟酯 >轉 宜家係apo(好似係混合藥)放心吧 ,師兄如果身體好的話, 好快會冇事了,問過dr.如果夜晚太痛的話 可用冷敷一陣(唔好太凍,3,4度水15min),我覺得會麻痺左小小訓入 ,平時忙既時間唔會覺佢痛, 旦一坐車 ,得閒,睇電視時佢就黎料了

而家都冇計, 既然驗左就唯有等果度啦 =[

開左 Apo doxy 100mg 食

我反而訓係度唔會有事, 頭2日坐係度會有D 唔舒服, 呀而家又冇乜野
係尋晚忍精之後腹痛, 嚇死左! 而家唔知係咪前列線...唉
如果係手尾都好長

有冇人有去開泌尿專科? 一般收幾錢架?

引用:
原帖由 maksim169 於 2011-3-22 09:48 發表
其實又唔駛咁擔心的 ,因為就算係睪丸痛都會反射上小腹的(我開頭就係,今個星期就好番好多,接近唔痛)唔會咁易前列腺既 ,唔駛太過擔心,記得足夠休息 ,唔好食辣住.....我之前食左一次麻辣..第2日會痛d如果忍精唔舒服正常wor ,所以同條女攪完交唔到功課(因為佢痛) ,都要打出來
你頭頭都有腹痛? 果下經歷真係好恐怖下...
會FEEL 到腎, 肚都壓住痛...

你腹痛係幾時會有? 坐坐下都會有?

THANKS 師兄!

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 billyleung 於 2011-3-22 22:35 發表
男人的第一次算不算?
\

什麼意思?

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-3-23 02:30 發表
頭先有師兄話去C_OI__度驗血同尿, 我自己覺得上關懷舒服D, 雖然兩間都係問野, 但關懷問得比較舒服D, 搬左之後地方舒服左好多, 仲可以驗埋乙肝. 但關懷要預約, 點快都要一個星期後先有得驗. C_OI__就好似有MSN, 差唔多 ...
C_OI__ 度幾好,雖然真係會問野, 不過都係等自己諗清楚發生咩事
果次我都喊左,因為好內疚,覺得好錯...

REPORT要等好耐 - -, 15號睇, 而家未有...

同埋打電話去果度會有輔導, 佢地唔會厭我煩, 又會好留心聽...
MSN ONLY FRI 同 SAT 晚上9:00-12:00

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-3-23 19:53 發表

係唔係何姑娘? 佢問到我好尷尬.
翁姑娘

想問下各位師兄, 中左大概幾耐會開始出花? 初期會係點架?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-3-24 03:10 發表

係呀時間過得好快, 我都6年了在這裡, 希望第時個個翻黎講翻而家個個都無事開開心心生活啦
\

放心, 師兄會冇事既!

引用:
原帖由 紫亞 於 2011-3-24 21:24 發表
咁多位ching, 我都好耐冇上黎了, 而家半年 只是中一樣 大腸桿非淋, 但最近大便全是爛的  pakpak 有d 痕但摸又冇粒粒, 會唔會係有疣?
問下醫生好d喎
放心, 應該冇野既..

引用:
原帖由 doslam 於 2011-3-25 05:33 發表
請問有無人可以給我DR.HO的聯絡,因我中左招呀!
想找個專科睇...pls help~
你中咩呀師兄 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。