推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

尖沙咀 凝樂澗

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-24 08:29 發表

我講笑o者.
靚仔, 你一定係未見過YLK盡得囡囡歡心的兩大靚仔.

佢地真係囡見囡愛.
Ching what is it and where is it?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-24 09:23 發表

尼間場o既initials.
Thank you

I think I saw them before

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-24 08:29 發表

我講笑o者.
靚仔, 你一定係未見過YLK盡得囡囡歡心的兩大靚仔.

佢地真係囡見囡愛.
I think I saw them before

四眼Miss YY

昨天上了去揾左四眼Miss YY,
樣:4/5
骨技:3.5/5
身形:4/5
皮膚:白滑
外形:真係好似d教中文旣老師一樣
性格:温文、斯文、有禮
專長:推油、绝招上下集
她施展绝招上集已令人難忘,
她叫我下次再搵佢Dup骨,
再施展绝招下集
希望下次book到她

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-24 12:33 發表

佢同KK 食完野一齊翻.
你揾左KK幫你按摩?

KK功力如何呢?

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-3-24 13:43 發表

你吾係九樓嗎?走來八樓搵尼泊爾人按摩?
越南技師就有姐,尼泊爾技師?
真係末試過!

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-3-24 14:40 發表
這位尼泊爾bg叫Sabrina, 以前在Bali都返了幾日, 是彤彤個朋友,逢星期三返
昨天你揾左佢按?可否出個報告?

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-3-24 14:48 發表

我都未試過搵尼泊爾bg按...
可能白師兄試左!
你試左那一位技師?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-24 15:08 發表

你唔見我話上上落落咩?
師兄一定好健康,又上又落,
運動量一定足夠,体力足,身体好!

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 yellow40 於 2011-3-24 15:22 發表
八, 九樓上上落落?? 令我諗起一個男星係部戲咁講『八枝, 八枝半, 九枝, 八枝半, 九枝』。

睇呢八, 九樓好似幾好咁!!同B記比又如可呢?
where is it?

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-3-24 15:56 發表 我嗰日試咗彤彤,年青靚女技師,平時在跑馬地spa做,星期三會在婷婷度客串骨技似做spa的手勢,比較柔一些
哦,可能開門比我果個,個樣幾清新可愛,好生面囗!

相關搜索目錄: SPA

yesterday I met 亞雪 in the living room, She just visit 婷婷. She is a very beautiful girl. That is why so many brother sunk the ship to her

引用:
原帖由 yrrah1 於 2011-4-4 20:54 發表
R Tips........
上次冇r我喎

引用:
原帖由 yrrah1 於 2011-4-8 12:32 發表

Yes, 心蕾...
好多個都食!

帶香口膠比佢食,
等佢個口吾好有陳味!

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-4-8 14:28 發表
師兄 有邊位不吸煙,請推介。。。
燕子、Lisa都吾食煙

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 ashspider 於 2011-4-11 02:18 發表

哇∼ 師兄真厲害∼ 咩都知∼ 如果我都有得去就好喇∼
佢夜晚同婷婷租房住!

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-13 23:25 發表

我係中坑一名,又唔靚仔...
今晚去咗YLK, 搵咗YY, 之後一齊食飯
你做物約左Miss食飯,吾約埋我!

引用:
原帖由 yrrah1 於 2011-4-13 23:25 發表

Who are you? Stop keep on promoting this R tips girl please ! It is very annoying for those Chings (I am one of them) who had bad experience...
師兄,每個人都有過去、也有做錯的時候、如果有人做錯之後、知錯又改過、是否應該比個机會這人呢?
我地做男人大量D好

引用:
原帖由 itplay 於 2011-4-15 00:14 發表
心裡的花蕾

前兩天剛試了心蕾, 名靚人又靚    , 真是一朶留在心裡的花蕾  

按摩時她喜歡用手踭, 我不大喜歡 , 推油很用心溫柔輕輕推, 很舒服 , 一些舒服位推得不夠  , 下次再同她講

...
買條T比你着住RPP?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。