推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

尖沙咀 凝樂澗

點解好似冇咩人講"心蕾"咁既? 我搵過佢, 佢都幾靚女, 幾好傾, 唔會有悶場架.

引用:
原帖由 yrrah1 於 2011-3-28 21:24 發表

All Ching boycott......R tips, 不試也吧.....,
其實呢位ching自己有冇試過"心蕾"呢? 我搵佢時就冇r tips呢個情況. 而且阿貓兄係下個post都話佢已經冇再r tips. 大家係唔係可以俾個機會佢呢, 我都係唔想大家錯過一個好BG!!

一陣我有時間會出番個REPORT, 大家一齊share下啦!!

引用:
原帖由 zerr 於 2011-3-29 13:39 發表
yanyin c-hing. wait ur report.
I herad she has good dup skill, but nerver see her face. does she young and good look ?
個report要等多一陣, 唔好意思!!
Yes, she look young and beautiful!! You can have a try!
Actually most of the BGs here are young and good looking!

引用:
原帖由 zerr 於 2011-3-31 00:41 發表
有個問題想問.唔一定係關於呢度.但借呢度問一下咁多位c-hing.因為我1個月去1-2次SPA
其實你地dup完,會唔會係大廳同其他BG傾計or即走人? 你地都好熟D BG,但好多人都係聽眾c-hing comment先上,有冇可能去到睇o岩先dup ...
其實都可以既, 不過你上到去未必可以見到所有BGs, 同埋到時又未必即刻有房, 你想要既BG又可能唔得閒, 所以都係打上去BOOK左先好D.

相關搜索目錄: SPA

終於有時間出番個report, 今次既主角就係"心蕾"!
第一次見佢既感覺係後生靚女, 識打扮, 同埋有型格, 再加上我既至愛 -- 短裙, 所以就搵左佢!!!

PART 1 - 好有心機, 中力柔力, 力度又剛剛好, 唔會偷懶!! 係我係呢度搵過part 1最好既一個BG. 加上佢好多野講, 連我呢個比較靜既人都可以同佢傾唔停, 一個字, 勁!
PART 2 - 詳情唔多講啦, 總知係好啦!!

"心蕾"今次令我很有驚喜的感覺, 大家可能會問我會唔會再搵佢? 仲使問既, 一定會啦....... (其實已經搵左佢幾次)

雖然呢度有咁多靚女BG, 不過"心蕾"一定係我既首選!!

引用:
原帖由 裴公子 於 2011-4-1 18:33 發表

態度的確幾好
但依然會擺明車馬……
擺明車馬做咩?

引用:
原帖由 yrrah1 於 2011-4-4 20:54 發表
R Tips........
其實最近好多CHING都有講話心蕾冇R Tips, 呢位ching咁樣會唔會係有心抹黑呢?
或者你可唔可以講下你幾時俾佢r tips?

希望大家唔好聽人講就當真, 自己可以去試下, 唔好錯失一個咁好既BG.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-6 12:40 發表

心蕾從前有r 代支,
近來有人說她改了.
如果有人重提不快事
我們應理解,
我們還是不要說ching 別有用心,為免刺激
師兄曾經過谷住氣我是理解的.
不過如她最近有改了,
就給她機會吧.
相信心蕾也受了點壓力 ...
絕對同意貓兄既講法!!
大家都比下機會呢個靚女心蕾啦!

引用:
原帖由 super123123 於 2011-4-6 15:44 發表
我見過心蕾1/2眼,都幾OK
但無時間,加上真係對呢到一般

上兩次去都係dup 60分鐘要走人
第一次收我$298
第二次我咗30mins (after shower), 我出声先收我$198
唔知ching覺得呢度咩野一般呢?
講真呢度個裝修同環境係一般左小小, 不過BGs既質數就真係唔係其他同類可以比美!

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 yrrah1 於 2011-4-6 22:23 發表

呢位新手大哥, 客人略有意見講事實就咁緊張, 又指人別有用心, 既然讚到BG質數咁高, 唔知閣下可唔可以天地良心申報一下利益?
我同大家都一樣, 係呢度既客人而已, 一個星期上去一至兩次....
呢度BG既質數(我講既係外表同年齡)其實都唔需要我多講, 大家有目共睹.

引用:
原帖由 zerr 於 2011-4-7 12:43 發表

cc... thx aero-ching. AS adv doesn't mention this quotation.
but 60 mins too short la.
60min係就係少左d, 不過對一d時間緊迫既ching係一個好好既package.

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-10 00:01 發表
Nikko 係放2個月假返鄉下,琪琪就去咗做美容
自從幾個星期前見過nikko之後, 好似真係冇再見過佢...

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 ashspider 於 2011-4-11 02:18 發表

哇∼ 師兄真厲害∼ 咩都知∼ 如果我都有得去就好喇∼
係啦, aero ching真係勁, 咩風都收到!! 我都想去....
幾日冇上去喇, 聽日都係時候上去搵我最愛既心蕾喇!!

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-12 09:07 發表
遲d嚟個 Yoga 雙飛先 (Yoyo + Gaga)! 一次過滿足哂我這個球迷嘅願望
你攪到我都心郁郁想做下YoGa tim...........

相關搜索目錄: Yoga

引用:
原帖由 ashspider 於 2011-4-12 15:02 發表
Yoga雙飛係冇可能會實現架喇,別有隱情,
師兄們都係分開mark佢地啦
咁神秘........ 睇黎呢位ching都知好多野啵

相關搜索目錄: Yoga

引用:
原帖由 裴公子 於 2011-4-13 11:55 發表

若說169師兄是骨場百曉生也不為過啊
唔知有冇機會見下169ching既盧山真面目........ 等佢爆多d野俾我知

尋日上左去搵心蕾, 佢整左個新髮型, 又靚女左wo....
攪到我心思思又想快d去探佢........

引用:
原帖由 itplay 於 2011-4-15 00:14 發表
心裡的花蕾

前兩天剛試了心蕾, 名靚人又靚    , 真是一朶留在心裡的花蕾  

按摩時她喜歡用手踭, 我不大喜歡 , 推油很用心溫柔輕輕推, 很舒服 , 一些舒服位推得不夠  , 下次再同她講

...
T back 我都中意wo........ 我都唔知佢like T back tim .........

引用:
原帖由 sl5101 於 2011-4-15 06:53 發表

買條T比你着住RPP?
著住rpp都幾得意wo, 但男人著T會唔會唔舒服架, 咁少布, 突晒D野出黎........

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-4-15 14:07 發表

我知呀、佢話下次.............
下次做咩先.........

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-4-15 14:11 發表

有好多種 size 由 xxxxxS 到 XXXXXXXL ,你要咩 size, 我叫佢買定比你!
我呢d就當然係.....................................
.............................................................
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxS 啦!!!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-5-25 10:14 發表

But some renovation has recently been done at YLK, which should be a comfort to all its fans.
Yes, it's good. But I think it need more frequent cleaning.
BTW, any new BGs recently?

相關搜索目錄: Cleaning

Elaine?? really so good?
pls post a report after tonight's visit!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。