推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

47 12
發新話題

[上樓骨] 慧妍坊 〜〜〜 WaiYin Beauty Spa

回復 208# 的帖子

差兄做左未?

回復 222# 的帖子

係哩度我都中左

回復 227# 的帖子

花心易笑,當然頭痛啦

引用:
原帖由 fanny2013 於 2013-7-18 15:08 發表 今日有新人Z返,香港女仔
佢叫Z,有趣趣!我叫L,哈哈!

引用:
原帖由 ericyip1889 於 2013-7-18 18:11 發表 如果有女仔叫M,你叫L.一起叫咪大近視
我叫L,因為有本(死亡筆記)漫畫!裡面有個型仔叫:L
又因為我性林,Lam。哈哈

引用:
原帖由 messenger 於 2013-7-18 18:36 發表 妳是F,我是M
哈哈,差兄是m,我L,咪ML

CiCi真係越來越令我咼心,人又越來越靚她返埋今日,要做就快啲booking,如果唔係要下星期六了!
祝靚女,旅途愉快,開開心心享受假期!

CiCi放完假,今天返工,又去會佳人先不過我要下星期先

引用:
原帖由 fanny2013 於 2013-7-27 14:57 發表 ken兄我都好耐沒见 過你了,有点挂住你了
比妳掛住都是一種幸福呢

上親來,除了cici外,緊係見靚Fanny啦

這裡又有個紫琪?哈不知是否一樣高挑身材!Z還未見到呵!不過有cc已很滿足!

引用:
原帖由 fanny2013 於 2013-8-6 12:52 發表 ken兄见到就知
昨晚又係思思,但不見其他囡囡,入晒房見唔到

引用:
原帖由 fanny2013 於 2013-8-22 12:44 發表 明天有新人冰冰返,欢迎各位師兄預約
係咪姓:范?

引用:
原帖由 fanny2013 於 2013-10-18 10:23 發表 呵呵,各位師兄錯愛了 ,fanny向来孤寒很難大方起来哦
第一日幫親已排隊了,可惜未能打動

引用:
原帖由 fanny2013 於 2013-10-21 16:51 發表 呵呵,多謝ken兄的賞識啦
睇黎,不只是我呢,還有很多師兄想喎

引用:
原帖由 fanny2013 於 2013-10-22 22:40 發表 哈哈,原来有這么多師兄厚愛啊 ,看来要派定籌先 。明天又有新人加入
有籌派?我係咪第一個先?

回復 365# 的帖子

糖糖,真係要試試

回復 365# 的帖子

多謝老闆娘的去濕茶,對我們濕氣咁重都要消下啦
見過可兒,青春小美人,jojo亦是眼前一亮,今期陣容相當不錯
還有糖糖,嬌兒等,需未見過,看師兄們的評論,亦非常正面,期待個個都要試!

相關搜索目錄:

回復 381# 的帖子

Fanny仲唔做野?

回復 383# 的帖子

小芬唔做嘢,Fanny又會做喎

回復 386# 的帖子

妳想食,大把師兄請啦

回復 506# 的帖子

祝小芬生活愉快,開心每天!

47 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。