推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[灌水] Tomytec (N-gauge) 專區

引用:
原帖由 huicmmat 於 2012-4-1 00:44 發表

我都到過覆你wo,但係唔見
第6彈都賣晒
本帖隱藏的內容需要積分高於 200 才可瀏覽

本帖隱藏的內容需要積分高於 200 才可瀏覽

引用:
原帖由 JRFANS 於 2012-4-1 19:39 發表

JOT貨櫃4月先出......
話時話,有冇師兄知香港邊度有得買N SCALE油缸櫃?又5想連埋架平板車一齊買...

引用:
原帖由 psw123 於 2012-4-2 22:43 發表

国鉄 T10形タンクコンテナ(2個入)
**** 本內容被作者隱藏 *****
5係呢隻黎..
小弟想要20尺,類似KATO就黎出個隻JOT櫃個款..
anyways thx it

有得必有失...

失既,就係要$*%)入手一整盒先可以有佢...
呢2日都行過好多間問,一係冇哂貨,一係有但個價錢就差5多要成4位數字....

本帖隱藏的內容需要積分高於 350 才可瀏覽
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2012-4-3 23:43
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2012-4-3 23:43
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2012-4-3 23:43

引用:
原帖由 fhx 於 2012-4-4 01:22 發表

好貴, 請問知唔知葵涌會賣幾錢到?
5知呀,小弟冇問到價錢,但相信應該5會太貴  
本帖隱藏的內容需要積分高於 300 才可瀏覽

本帖隱藏的內容需要積分高於 300 才可瀏覽

坦白講,今彈小弟都已經買左2 box,仲未計order左未返黎個1 box..主要都係為左個7隻環保鷹同某幾款40尺櫃者,(因為小弟太鍾意環保鷹啦)
相信今次買完之後都未必再成box咁入trailer 6,買都係散買1,2隻算啦..

誠意之作???

睇到都5知俾咩反應好=.=

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2012-4-4 11:40
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2012-4-4 11:40
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2012-4-4 11:40

因為小弟5係太喜愛d 31尺櫃(除左環保鷹個隻),故此想放番出黎..

放售trailer 6 31,40尺櫃:
•nissan + 普通事業者31尺 $63     95折後---> $60 (剩1)
•nissan 日通+ 日通31尺(藍) $82  95折後---> $78 (hold)
•isuzu +神原汽船 $55                   95折後---> $52

以上產品一律以95折出售
•如可在大埔中心,大埔墟(包括大埔火車站)及太和交收,一律再減$5
•如在上水及粉嶺站交收則減$2
其他區暫時以以上價格出售

另外出售以下的貨櫃拖頭
UD綠色拖頭1架
藍色ISUZU 拖頭1架

有興趣的玩家可以pm小弟,恕不接受任何炒家購買 (價格可以再少議)

引用:
原帖由 fhx 於 2012-4-4 13:38 發表

請問咩叫 環保鷹? Hino個logo係鷹,  但係又點環保法呢?
鷹就係師兄所指HINO個LOGO,而環保應該係指個陣時香港剛開始推行法例,開始有個D歐一,歐二排放標準..
環保鷹其實係香港D渣重型車師傅對呢款車的稱呼者..
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 熱心幫助其他會員解決問題! 2012-4-4 15:54
  • 冰河 威望 +5 熱心幫助其他會員解決問題! 2012-4-4 15:54
  • 冰河 體力 +5 熱心幫助其他會員解決問題! 2012-4-4 15:54

引用:
原帖由 wahaka888 於 2012-4-4 16:41 發表

三個唔同既hino頭一定要一睇再睇
如果計埋TS LINE 同TEX 個2架,應該有5款5同HINO頭..

引用:
原帖由 fhx 於 2012-4-4 15:01 發表
http://www.katomodels.com/product/nmi/car.shtml

起貨櫃機兩款都有, 期待!
http://www.katomodels.com/product/nmi/tcm.shtml

絕對會手入!
好期待成品係點既樣,同埋似乎都比TOMYTEC平..

引用:
原帖由 fhx 於 2012-4-4 19:49 發表
唔好意思, 唔識set 字的閱讀權限

試下用[hide=][/hide]呢個功能啦,=個度後面set你要既權限係幾多,最好200以上

引用:
原帖由 babuwa 於 2012-4-4 19:45 發表

乜咁ga?
所以睇完之後都5知俾咩反應至好,真係萬萬估5到tomytec咁樣搞法...今次真的中伏鳥...
多口講句,如果真係想要架sp的玩家們,5好再花$$儲呢架車,無謂俾咁多$$去買架咁概車返黎,根本一d都5值呢個價..$150蚊都比多佢..

引用:
原帖由 babuwa 於 2012-4-4 20:46 發表

唔攞走個櫃咪得law.....
哈哈,不失為一個好方法

又見到佢啦..

大特寫..

p.s 又黎到櫃場時間..

車場:

p.s:下次試下整kanson版重拖先..
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +10 多謝分享 2012-4-5 00:09
  • 冰河 威望 +10 多謝分享 2012-4-5 00:09
  • 冰河 體力 +10 多謝分享 2012-4-5 00:09

引用:
原帖由 psw123 於 2012-4-4 21:29 發表
你講呢架?

tomy有出;叫大麻鷹
http://www.tomytec.co.jp/diocolle/lineup/trailer/top_lifter.html
5係呢隻黎,係由地下積隻櫃上去個款..個隻積5到呢d 40尺..

引用:
原帖由 fhx 於 2012-4-6 09:40 發表
終於188手入了 第六彈+特別, 仲一野就抽到橙櫃, 等麻葵涌到貨call, 整多盒, 收工!1963072

咁多盒第3彈既?

本帖隱藏的內容需要積分高於 250 才可瀏覽

今日響太空入既"n"貨...

第一次響太空入n scale..

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2012-4-8 19:43
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2012-4-8 19:43
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2012-4-8 19:43

引用:
原帖由 babuwa 於 2012-4-8 02:23 發表

咁抵?

引用:
原帖由 babuwa 於 2012-4-8 13:54 發表

油缸櫃成品:

冇貼任何水貼上去
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2012-4-8 19:43
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2012-4-8 19:43
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2012-4-8 19:43

引用:
原帖由 reeves 於 2012-4-8 21:23 發表
昨晚去了荃瘋, 貨櫃6普通版要$^(*, 打個冷陣, 走了。
今日去了信和, $^@), Y拍價入了走人。
上星期去過問黎,普通版只係$^*),10+1版就$(*) 咁快就加價..
另外,散賣既話有D款個價都叫OK既,但有D受歡迎既款就...

引用:
原帖由 psw123 於 2012-4-8 23:56 發表
呢間好似不嬲都係咁貴..仲要係貴得有D...

引用:
原帖由 JRFANS 於 2012-4-9 00:17 發表

貨櫃車第4同第彈佢仲有貨賣
第4彈除左佢個度,仲有其他地方都有得賣
第5彈就暫時未見,應該係得佢個度,散賣就其他地方都仲有..

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。