推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

81 1234
發新話題

第一次中招(新版開始)

你地好
我係女仔...當我發現有花時日日都上黎睇,不過一直唔敢留言
我3月到摸到近肛門位有d 粒粒,頭頭都唔知係咩,都冇理佢
咁岩4月去做婦科檢查順便問下,先知係花...我直頭呆左,先後睇左3個醫生,有d話做冷凍有d 又話搽野得.........

最後而家睇呢個開左wartec 比我用,我搽左3日去覆診,d粒粒已經冇哂
去覆診時醫生話仲有一粒,可能上次自己搽唔到,我抹片測試都係正常~
點解都會生花......醫生幫我check 過子宮頸話冇,不過自己成日照鏡見到d粒粒又覺得好似係咁....醫生又話唔係...日日都好驚...........

問過網友話做冷凍好d,不過而家搽淨幾粒所以想清埋佢先
其實想轉醫生再check 清楚,想睇dr ho 但男醫生我又有d怕...........

我真係唔知點解會生花...........我真係好灰.........而家唔知點好..............
講左比男朋友知,佢話會陪住我,我男朋友係冇生呢d 架....所以仲灰......
同佢而家唔可以sex,見到佢咁好似好慘...........其實用condom 可以嗎~?

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-8 16:43 發表

hi hi 你好~~安全套是不可以防花的聽講~~你吾洗怕醜吖~點都去檢查左先!!
你有無撿埋a士吖咁???
我check 哂所有野架喇..........
唉.........

引用:
原帖由 熊貓 於 2011-5-8 19:29 發表

花唔會無端端會出, 如果妳剩係同妳男朋友, 咁可能佢本身就有, 總之唔好怕, 快去醫先
但佢check 過真係冇呀.........

佢隻手之前生過,醫生話可能佢手都會野到我都唔出奇................

不過好複雜......我都唔知點講好....

亦追究唔到,希望快d好返就好了~~

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-8 21:33 發表

你都鬆左好多喇咁~~我依加先係過左半過月,仲有排驚!!!!
我有稔過如果7月中左a士會死既、我尼3個月會係咁陪家人!
唆!!今日母親節,我  同媽媽行在成日,夜晚食完反.仲同媽媽係
樓下散步成個中,傾左好多計,ࢋ ...
唔好咁諗住先啦~~如果今次冇事,你仲會唔會出去玩呀~?

其實我而家都好驚好耐都唔好返,都唔知點

因為我同男朋友仲plan緊結婚,好驚有影響.........因為我好想生bb呀.........

相關搜索目錄: 結婚

其實我都學識了很多...........

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-8 23:54 發表

thx!!不過我真係好驚~~我過幾日20碎LA!!希望個天可以比個機會我改過自新LA~~
原來你咁細架咋~?

細個真係好~~

我而家日日都好驚.......我又係成日喊......唔知可以點~~
我都有諗過死架........
唉........

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-9 08:25 發表

係吖!!鬼叫我識吾度女咩,所以味想反去玩LO~~
我有咩病都吾怕,最怕係A士者~
其實我真係冇諗過原來咁細個都會出去玩的.............

我pm左比你架

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-9 08:29 發表
係wo~~你有花點解仲咁夜訓吖~快啲訓LA!對身體好啲加~~
依加同吖媽去飲茶LA^^好好享受埋3個月@@
我慣左咁夜訓,但我唔煙唔酒架~~我會慢慢改返早d 訓架喇~

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-9 12:31 發表
我吾飲酒,但係食煙囉!!
仲有幾技,食埋介喇!!送比吖媽可能最後一份禮物!!
你唔好成日咁諗先啦...
雖然我都唔知點講好,因為我自己都好驚........

引用:
原帖由 man002 於 2011-5-9 14:34 發表

吾系同性戀,或者群交,其實都好難中A啊!想得太多,屈到病就有機會
同性戀,或者群交好易中架咩~???

但d 男人如果成日北上個d 唔會易中架咩~?????

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-9 13:54 發表
Ok    咁你有無約期睇dr ho  ar???
我都諗緊轉唔轉dr ho
不過男醫生我又驚...........

引用:
原帖由 man002 於 2011-5-9 14:33 發表

我見過有些16 17歲 少男巡邏141!

又見過沙田班老師,學生仔系向西上樓食快餐!
16歲~???????????唔係卦...........

果然...呢d 野冇分年紀職業同教養.......................

真係睇人品..............

比你講講下攪到我好驚我男朋友其實都有去tim.............

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-9 14:56 發表
Thx  多謝開解!!
喂喂,我有pm左比你,你有冇睇到呀~?

引用:
原帖由 紫亞 於 2011-5-10 23:51 發表

細個會出去玩架=3=  我朋友兩父子去都係咁啦, ~
唔係卦.................

不過希望你都快d 好返,唔會再返發啦~~~~

今日問過醫生,佢話如果中淋病好明顯架喎
佢話中左一星期咩都會出哂黎
有異味同埋有d黃黃綠綠既分泌物同埋會有異味架~~

所以佢話我咁耐都冇就唔洗驗喇.............
因為我睇左3個醫生都係咁講............

引用:
原帖由 jubigado 於 2011-5-12 03:16 發表

我玩完之後兩年先出花呀
兩年幾冇做過冇揼骨都出事...
我約左等睇醫生
你肯定個d 係花~????????

2年幾之後先出又真係少見d喎~~

其實我都仲驚緊~~

我想問花會唔會生係pat pat度架?

中間"拿"位有一粒都唔知係咪,又唔好意思問醫生.....

我岩岩照鏡....又好驚喇..........

都唔知邊d 係邊d唔係..............點算好呀...............help.................

而家d 花好似又發咁
但點解反而原位冇既~?
而家有2粒勁細粒所以都唔知係咪~真係好驚......

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2011-5-23 20:47 發表

咁表示已經野開...
唔係卦,我真係好驚...................................

但d 人話發唔係原位一定有先架咩~????????????????

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-23 22:49 發表
灰心中的人~你幾月開始生加??
我4月中發現,因為好細粒,所以搽左藥水幾日就已經冇左
一個月都暫時冇時,係呢排感冒,我估抵抗力差左所以又想發卦

我今日都打左去book dr ho
佢要6月7先返............

而家d 花又發.....都唔跳等dr ho 返黎先攪定點...真係好驚

好灰.........我應該點處理好
定待dr ho返黎先.......

我真係好擔心....

我係咪真係會有排醫架...............

我訓訓下醒左
個人好大壓力,成日醒...............

冇啦啦喊左成晚...喊喊下先訓著............真係好唔開心............

至今已經成個幾月了..................
好驚醫好耐.....心理壓力真係好大..............

81 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。