推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

係加!!你預天日睇,今曰book  la !

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-5-11 20:16 發表

我覺得你反而要調整下心態,依家先20歲仔,仲有大把世界,你將來都會遇到唔同女人,可能過幾年又會去玩,
次次做完愛都咁驚,睇幾千蚊醫生,遲早攪到人都顛,自己做足安全措施,人生太多野唔到你驚,呢度有d師兄都唔係去玩, ...
thx!!你~~~不過我真係好怕~~每日返學果陣就可以忘記一陣,但一放學返到家,又吾洗返part-time 既.看
到父母又會好想喊~怕中A士

我母親節日我同媽去喝茶係個商場度,既然播緊(真的愛你) ~~我的眼唳立克留出~~
沒法解色怎可報盡親恩,愛以寛大是無解.請盡我說声,真的愛你~~
mother i love  you  ~~

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-5-11 20:16 發表

我覺得你反而要調整下心態,依家先20歲仔,仲有大把世界,你將來都會遇到唔同女人,可能過幾年又會去玩,
次次做完愛都咁驚,睇幾千蚊醫生,遲早攪到人都顛,自己做足安全措施,人生太多野唔到你驚,呢度有d師兄都唔係去玩, ...
請問去dr. ho 度前後用左幾$ 吖!!
我都有啲啲咁精撞
~~thank  thank  thank

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-5-11 21:04 發表

4-5000,dr ho算平,依家都係間中去覆診
如果檢林,非林果類,大約幾$度,我要草一草
吾該~

幾耐知結果吖!!  thx!!朋友\

咁死La!!要怕幾日又!

有好多病1個月都都都出左加喇可??

加油吖!!咁多位巴打,絲打!!
我想問下大家點等3個月a士空窗期加??

Freedown2345!!你去左睇dr.ho 味吖??

哎!!我尼幾曰都有啲好支力同基玉酸酸地既feel!!
吾知係吾係a士既病精!!!

Sorry  請問花同泡診,會吾會發左係江門再去下體加???
Thx

不如觀察多幾日睇下點,再去see dr  lo!!
果啲粒粒有無很癢加??

現在終於明白什麼叫渡曰如年!!
我好驚中a士吖!!!
請給我一個改過自新的機會吧!!!

其實有用dom中a士既機會係吾係好低加??
Thx

Yes !!寧遠監介一陣睇完dr 好過傷心一排!!

死火LA!!我衣加好似有new病想發出尼!
頭痛,頭云,以攰,成日想訓完再訓,下腹痛,睾丸痛.賓周有啲啲痛.同易左急尿
又吾知咩事LA!!!!!!!哎~~~~~~~~

引用:
原帖由 hkpeople111 於 2011-5-14 23:31 發表
希望未瀨野及瀨左野既人都吾好再玩啦....
yes~~回頭是岸~~~
千其吾好一錯再錯~~~

引用:
原帖由 hkpeople111 於 2011-5-14 23:21 發表

好多可能性wor...
20號去dr.ho 度chilk下先!!
19生日吖∼20seeD.r
20號你我事發後的第一個月,
我聽啲師兄講好多病已經浦左
頭,所以先1個月再去∼∼

皰一般幾耐度會浦頭加??

各位師兄晚安LA~~大家也早点睡吧~~

很吾很加d紅點?????

引用:
原帖由 紫亞 於 2011-5-16 01:38 發表
我成10個月了, 有D  巴打都知我咩事, 今次連DR.HO 都大聲話我:  我覺得你唔好再去諗有冇花了,,,,,,   我係唔係可以當冇事先?
師兄~~你太過緊長者~~dr.ho 都話你無野LA!!
不過我都係度怕梗a士,仲有4日先一個月,好怕吖真系,有左a士我真係可能會去死~~

引用:
原帖由 minghin 於 2011-5-16 22:11 發表

哈哈~~.小朋友..有心介就唔好食啦..
等於醫好左....會唔會玩多幾次再介呢???
吾會再表去玩.见過鬼怕黑~~
心理壓力比生理大好多~

''''''''''''

空窗期好難頂吖3個月'///////////////

我都係等緊曰子!!真係好巴!!
我完全明你既感受,我都係好怕同後悔!
我今曰先係第28 日!真係好怕中a士,
其它都無咁怕吖,起馬有得e!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。