推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

Freeddomx2345兄!!我完全明白你既感受吖!!
我都係1個月零幾日!!好0驚真係!!!
果一種無助既感覺,我諗只會係尼度既師兄先會真正明白!!
係吖!你有無成曰覺得身體好似好吾舒服,形住形住係病徵咁吖???

師兄你快啲睇dr 先吖!!
一陣反尼再吹過!!
Good  lucky

吾係咁擔心住!!!!
Dr仲有無講咩吖???

thx~~師兄安慰~~
不過我到係好怕中A士!!
中左真係吾知点好

ok  thx~~

引用:
原帖由 tommyboy1234 於 2011-5-26 23:56 發表
有問題想問呀各位C HING,岩岩睇到你地既POST,
我上兩個禮拜出去玩完..之後今個星期一發現...
自己陰莖接接近底部好似生左一粒暗倉咁大既野..
佢真係一粒暗倉?佢好似人地熟左既暗倉咁..紅紅地..
定係佢係疣?
麻煩 ...
有無很加.有無痛加??

哎~~仲有2個月惡夢先醒~~~無耐中~~~~

今日用手機聽收音機.原來佢地夜晚有
講秘尿科同性病既題目~~

相關搜索目錄: 手機

6月7曰先反吖 dr ho

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-5-26 19:47 發表
有無介紹~~除左dr ho.....仲有無邊個醫生介紹....因為今日打去...dr ho放假星期一先返~~~~
我就聽日放假~~~先有時間去睇~~~
可以再see多 幾 day  睇下有無變化~~
有可能真係暗倉.我都有生過,不過係
好细下~~~~
我果時4月20去玩完,5月2號就生/
果時嚇0到我死,積克零晨去左睇急怔
先知吾係…………………

係吖!!我果時一個禮拜度就無左!!

哎!!!!仲有個幾月先檢a士同梅人!!
好難過時間!!!!

.........

有無朋友還味訓吖???/////////////////////

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-5-28 04:12 發表
我訓訓下醒左
個人好大壓力,成日醒...............

冇啦啦喊左成晚...喊喊下先訓著............真係好唔開心............

至今已經成個幾月了..................
好驚醫好耐.....心理壓力真係好大.......... ...
放鬆~~花有得醫既又~
絲打你幾時夠三個月吖????

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-5-28 14:21 發表

我7月10先夠...............

我好灰.........真係好唔開心

DR HO又未返.....而家都唔知點好....
BOOK左好多醫生都要6月中先有得睇

我又唔敢睇第2個
因為我估都要做冷凍
所以我想等DR HO返黎先
但佢 ...
我比你仲遲多10日有得檢~~
好快者仲有10日度~
努力吖!!!

大 鑊喇!!!今曰條頸痛痛地!!!
吾知係吾係a士病徵
我今曰係空窗期既一個月零8曰!!!
死喇!!!我好驚吖!!!!

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-28 22:06 發表
大 鑊喇!!!今曰條頸痛痛地!!!
吾知係吾係a士病徵
我今曰係空窗期既一個月零8曰!!!
死喇!!!我好驚吖!!!!
第一次睇你預1500.之後就5-600度一次~~
師兄分享一下你既情況吖???

引用:
原帖由 louis_888 於 2011-5-28 23:49 發表

我岩岩都爬左好多頁啦..知道何醫生 6月7先返黎..
但我想記低佢 電話 同其他 資料阿.. 可唔可以pm我阿 唔該你

我係賽馬會果d衛生科睇左1個幾月,..完全無用..仲愈黎愈多/.唉
吾seand 得加~頭20有佢 tel  加~~再睇睇~~
師兄.你幾時滾同發花加???

相關搜索目錄: 賽馬

大家咁上下大^^  
我4日月20號去玩,今日個多月LA!希望吾中A士 LA~~
你檢左a味吖!!
你141果次有無用dom 吖????

call  左 A同梅味 吖

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-29 00:27 發表
大家咁上下大^^  
我4日月20號去玩,今日個多月LA!希望吾中A士 LA~~
你檢左a味吖!!
你141果次有無用dom 吖????
我都係,我怕中A 士吖~~
花都有得医吖,A就………………………

Freedomx2345!!!!做咩抽3次既??
我都勁大吖!!!!
我衣加曰曰己經當自己有左a士咁!!!
希望曰子快啲過喇!!!
我怕遲啲我要睇精神科

梅都有空窗期加!!
45曰

我冇花吖!!!可能味發者!!!
我係有j頭炎者暫時,,
3個月後可能有埋a士

返工成曰想起中左a士之後點!!!!
成曰失哂云咁!!!!
哎!!!happy15分鐘,擔心三個月

J頭炎我一個月差吾多好番!!!
7號再去年dr ho 度復下診!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。