推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-27 23:46 發表
Dr. Ho幫忙?.......
yes  ar !!!

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-28 00:06 發表
佢話你係乜?又醫左幾耐呀?
j頭炎lo~~~~
我果時食左1 weeks 抗生素同茶左在真菌藥go~
就好番喇~~
不過途中千萬吾好喝酒同食辛野~~
我果時係直程熱氣野都無食、同食多菜同喝多水~~~

相關搜索目錄:

咁你book 左幾時睇dr   Ar  ??

Yes 以後真係吾再去玩喇!!!

係吖!!!我驚左好好好好多個星期喇!!!!
救命吖!!!仲有3星期驚!!!!!!!

我衣加真係無勇氣驗,怕吾準!!!

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-29 20:42 發表
第三代只可以驗抗體,而宜加好多儀器已經係第四代,可以同樣驗埋抗原
感染者得到愛滋後兩個星期,抗原同抗體個數開始會被新一代儀器測得到(但準確度仍然偏低,五成都冇)
特別講一講,一個正常被愛滋感染嘅 ...
yes ~加油大家~我地會無事的~
咁dr ho 度係3.4代吖???

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-30 07:53 發表
大家食完何醫師開嘅安眠藥係咪真係會好快訓?我食完冇耐已經乜都唔想諗,只想訓
希望下次可以叫何醫生比多啲
好堅吖真係~好完無耐.個人好攰.只想上牀訓~~成個程15min搞掂~~

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-30 07:49 發表
咁就就唔多知,你已經第八週,就算第三代已經有超過九成嘅準確度
我仲有20日~希望無事!!

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-6-30 11:57 發表

算啦,而家冇事]就得

不過我雖然識咁講,但自己都真係好驚架
我身體又一向都唔好,好驚好易發
c你仲有10日炸!尼排点吖???

我都有發惡夢!!!係中a士添!!!
好怕!好怕!

我可能中!!!!!!!!

幾$一次吖咁???????

今曰終於7月月1曰喇!!!
離7月20日我死亡曰子不遠!!!

仲有18日~~~好辛苦吖~

係吖!!!千其吾好飲酒同食辣野!!
Dr ho 強調!!!!煙仔反而ok wo!!!
師兄你求其搵啲籍口推左佢喇!好番先再
蒲吧!!!!!

尋晚成晚都訓吾着!!太緊張!!
發覺條頸好似腫左啲!!希望係心理作用喇!!,

個天都吾知係吾係玩9我,坐巴士road show 都播
最愛既,pps又係咁!!!

Freedomx2345我隻左手手碗都有吖!!!
尋日茶左啲藥高高就退左不過!!!

相關搜索目錄:

我平時有戴表,吾知關吾關事!我戴表個位有!!!
我果啲係一撻撻的!!之前痕,衣加吾痕!!!

我原來19號到期!!
5月有31號!!!!
好緊張!!!
死神好快搵我!!!

痕吾痕吖咁你果啲??????

引用:
原帖由 kwokyh2 於 2011-7-4 22:02 發表

之前去玩過一次
之後成日都驚住會出事
好大壓力
點算
雖然明知中招既機會好細
但係都好驚
我應該點算好
咩事吖師兄你???

你幾時去玩.同衣加身體有無特別吖??

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2011-7-4 23:06 發表
你地放鬆d
不係遲早睇精神科.
我真係驚會

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。