推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-6-13 18:42 發表

Choice or Aids concern? 好準架喎, A/梅即知, 其他性病就拎番去政府度驗. 我去過3次了.
去個個叫愛滋關懷基金咁上下啦,係香港個面架

佢淨係幫我CHECK AIDS架咋,話15MINS即知,我而家好驚呀,我好驚中呀.........
本來自己想去DR HO度驗,但而家先岩岩2個月到,所以諗住去呢D唔洗錢麻

我真係好驚中呀....係咪真係好準架??????????
你個陣去係點?D人有冇奇視你咁架??????

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-13 18:03 發表

頭先我再問dr ho......佢話我今日再check....如果無事都有9成準..............
不過佢話我淋巴真係有少少腫..............我而家都好驚.......雖然dr ho話唔似............
咁你今日係幾多個月去驗呀?

之後仲洗唔洗去驗???

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-6-14 00:48 發表

筲簊灣果間? 我去過兩間, 關懷愛滋好舒服, D工作人員好nice, 一D歧視感覺都無.
係呢間呀
我真係好驚呀
我今日喊左成日...而家眼都腫哂

仲寫左少少信比人,如果中左就比封信人架喇
我好唔開心呀!

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-6-14 01:13 發表

果間係健康院入面, 得A驗. 梅, 性病(驗尿)都無架. 去油麻地AIDS CONCERN一站式好好多.
我問左呢間佢話我唔係性工作者唔幫我check呀
你地係男就可以check

我真係好驚呀,係咁喊,點解人人都話冇咁易中,其實係咪真係好難先中呢
我成日覺得自己好似已經中左咁
真係驚到唔知點呀........

真係15mins就知,我個15mins咪好驚囉

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-14 01:12 發表
牙肉痛己經征實左係出智慧牙!!好彩無發燒者!吾係實驚死!
而jj位粒疑似花己經細粒左勁多!!!
灰心你係7月幾號至夠3個月吖???
我7月9先夠
不過dr ho話我其實6月尾去驗已經好準,所以我諗住6月尾去驗囉
但呢2日真係太驚,所以聽日去d機構驗一次先

我今日去check,而家好驚呀

我晚上先去
因為佢係7-10點架咋
我而家驚地震哂呀
如果中左點算好呀?
15mins就知,好大壓力呀

引用:
原帖由 kksick 於 2011-6-14 11:35 發表

放心喇,吾會有問題,聽說還可以驗梅的
我真係好驚自己中呀..........................

今日去左test
鬆一口氣,頭先真係好驚
仲好多謝有個朋友陪我去

機構既人話65日已經好準的了
叫我可以唔洗再驗都ok

不過我仲有d驚驚地

我之後都應該會去check多次
等自己安心d麻

希望d花快d好返啦

我過2日都要再睇睇dr ho,想睇睇d花甩成點

今日去dr ho度覆診
暫時d花都差唔多甩哂
而家係差仲有2-3粒細細粒係度
希望快d 好返啦

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-16 20:45 發表
灰心中的人你睇完 do ho 的佢點講吖???
冇呀,而家甩淨幾粒花囉

我月尾就去dr ho度覆診,希望冇事啦

其實dr ho都叫我一個月之後先去覆診,不過我太驚所以想早d去比佢睇下先

dr ho應該28號就返喎
上星期佢係咁同我講既,唔知而家有冇改到

因為我下星期都要返dr ho度覆診~

冇上黎幾日見到有新人入黎真係好唔開心
希望你地快d好返啦~~

引用:
原帖由 Nomoodgirl 於 2011-6-24 13:42 發表
灰心~~~
我想問你係幾時有花,宜家個情況係點?
我4月中知有花,係dr ho冷凍左2次
而家d花甩哂,希望唔好咁快發啦

c打你d花生左係邊個位呀~?

我都係女仔黎架,所以好擔心~

引用:
原帖由 Nomoodgirl 於 2011-6-25 01:10 發表
我生左係陰道口最低果個位,做左一次冷凍,宜家想甩咁樣。不過,又好似有粒出左黎-_____-我將啲藥粒搽埋係疑似個位,希望唔係啦!我下星期要去覆診,都估要做多次,我都非常擔心!
我都冷凍左2次先甩哂架
你搽個d 係咩黎架,我自己搽個d係冷凍左之後搽傷口的
你個d 係咪~?如果係搽左都冇咩用的
你覆診問問醫生啦

希望你快d好返啦~

我而家都好擔心呀
因為聽人講頭頭好易發...真係好驚.....

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-25 01:01 發表

放心喇絲打,你又無咩不良試好既,平時早d訓,多菜小肉,做下運動就ok la ~~
加油~你會好快好番加~~~^^
但頭頭好易發,所以真係好驚呀

相關搜索目錄: 運動

有時我真係好唔明呀,點解有女朋友都仲出去玩

點解要到有事時先話覺得對唔住自己女朋友
咁如果冇事,你地係咪就會繼續去玩呢~?

引用:
原帖由 Nomoodgirl 於 2011-6-25 11:31 發表
你咁這講我都放心啦!
只能夠令到自己抵抗力好啲黎對抗個病毒!
你做左咩test呀?
我咩都check哂,係冇驗尿,諗住遲d先~?
c打你生左幾多粒架,大唔大粒架~?

DR HO要30號先有等位咋........

今日要去睇DR HO....希望冇事啦~

引用:
原帖由 Nomoodgirl 於 2011-6-29 10:17 發表
醫生話都幾多,好似三粒,我都唔知叫唔叫大粒。
算啦,而家冇事]就得

不過我雖然識咁講,但自己都真係好驚架
我身體又一向都唔好,好驚好易發

引用:
原帖由 MissGirlie 於 2011-7-1 14:42 發表

Hello 我都係女仔黎架, 上年中過花,, 我諗我有成年都冇上黎呢度喇.. 我爬左好多版先睇到呢度..!

我同ex Sex 果陣有用condom, 6-7 個月後生左幾粒野, 原來係花 (果陣已經同佢分左手), 同佢講佢竟然話我同第二 ...
咁你total冷凍左幾多次呀~?

我身體一向都唔好,所以好驚好易發

我而家係生花之後第3個月,而家已經又返發了..................

其實我日日都食生果,唔煙唔酒架.....不過都好似好易發咁

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。