推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

岩岩dr ho打比我....話d血暫時無問題............我都追問佢....我中hiv既機率...........
佢話而家個令月......其實有80%唔會中............
但係仲有樣大獲野就係....dr ho開比我d安眠藥....尋日食完.....訓覺發開口夢........
我老婆知道晒所有野咁....今日係咁追問我..........

灰心中的人:今日test,聽日知...........我老婆而家黑我面........鳴...........
後悔男:仲有20個%...我都好驚.......我仍然係日日都訓唔到.........
bebebaba:係ar.....唔知點dr ho比d藥我.....食完唔係好晏訓....個人仲有少少high.........

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-9 01:05 發表
Freedomx2345 我無勇氣衣加吾咩$ 驗吖!!!
我係一個半工讀既中學生!
我天曰都係預1000睇dr ho  ,我上個月睇左一
次己經用左我1000喇,我上次係驗a加梅,
同龜頭炎藥,我又吾想末夠三個月就走去關懷
A士 ...
其實我d friend話我做咁多次test都無用.....因為未夠期,,,,,,,,,,,,

死la......今日喉嚨好痛..................

引用:
原帖由 Love4U 於 2011-6-9 16:21 發表

巴打,咁你有無打算再check過?
有AR~~~~~我打算TEST多3次....................

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-9 18:26 發表
咩咩睇完dr ho  佢話正常用dom中a既% 係very very very very very very very
低!佢用左個比喻話一對夫妻有仔女,但老公有左a士,但太太
無!佢話我中既%係9成無!!
仲有係下面生果2粒野,有一粒肯定吾係,有一 ...
唉~~~~我而家都仲係好唔放心........畢竟我係高危............

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-6-9 19:05 發表

今日驗聽日知~?驗一次血幾錢呀?同埋只驗HIV?有冇驗埋梅架?

咁今日驗完之後DR HO第2日會直接打黎話你知個RESULT??????????
我都好驚自己會中..............

淋病其實有咩病徵架,我會唔會一次中哂幾樣架. ...
係今日驗聽日知......$980 test hiv+梅毒~~~~~~
我miss左call....打番去姑娘飛比dr ho同我傾~~~~~~
反而我其他野我未做test~~~~~

今日從新工作......大家加油ar~~~~~~~

引用:
原帖由 regretboy 於 2011-6-10 13:02 發表
diu       e幾日隻手冇lala出左d唔hun既紅疹  
去左check血... 好撚驚有aids ar
我早幾個星期....隻手都出左好多紅色血點........
我問過dr ho係唔係hiv病徵....佢又話唔係..........
今日睇中醫....佢又無咩講.......
我d紅點都未散過.......不過就好似無多到............
total都有十幾粒..................

我今日成日都好似作病..........唔知係唔係想病...定好眼訓...........

引用:
原帖由 regretboy 於 2011-6-10 18:04 發表
freedomx !!   你個d hun 唔 hun ga ??    手背?   我個d係手背+手臂...       我有好多lor....   一定過20粒....
我個d唔痕~~~~~我而家都驚感冒....發燒.................

引用:
原帖由 regretboy 於 2011-6-10 18:57 發表
我個d都唔痕...  doctor 有冇話點解...?    我e+唔gum反學....   
佢話係普通過濾毒..........

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-6-10 20:23 發表
想問下睇dr ho既時候, 會唔會有女護士企係側邊架?
我個日有個女護士行黎行去.................

今晚都係食粒感冒藥先訓.................

引用:
原帖由 regretboy 於 2011-6-10 21:29 發表
痕既都冇咁驚....唔痕個d先得人驚...   
freedomx, 你個d係手背,凸出泥?
我多數係手臀..........同前臀..................

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-6-10 23:12 發表

咁個女護士有無見到你拎條J出來?
其實我條j無咩野.........個日去係主要做test~~~~~

希望今次大步攬過..............從此就唔會去玩...........

計一計而家都係一個月多d.....................得個38日.............

引用:
原帖由 regretboy 於 2011-6-10 21:29 發表
痕既都冇咁驚....唔痕個d先得人驚...   
freedomx, 你個d係手背,凸出泥?
試下睇中醫.............

有無ching知道....飲完中藥.....係味個人會好想訓..........同埋係咁屙.............

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-12 00:54 發表
Freedomz2345       你柯左幾次吖???
應該可能係將你身體啲污穢野排出身外者!!!
好想訓係吾係你柯得多支力,同壓力very 大,所
以訓得吾好!!!
我都唔知............尋日再睇多次中醫.....飲多次藥..................

大獲la.......淋巴腫左少少..................

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-12 12:28 發表
Freedomx2345

我問過dr  ho  la  佢話因a士淋巴種尼,係吾只一撻加,
意思係成條有超多林巴都會腫!!!
所以請放心!!一
我上次去睇dr ho 有九成都係問a士野,jj底果粒疑似花
反而無咩點問,可能係可以好番 ...
你有無問dr ho.....通常腫幾耐.............

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-12 13:44 發表
好耐加果d腫!!!
Dr ho  有無比啲情緒藥你食吖???
佢開左7 day  比我!!!
佢有開ar~~~仲加安眠藥~~~~~
dr ho話如果中hiv係成身都腫?

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-12 15:24 發表
我都有安眠樂吖!不過我訓得到夜晚,所以無食!!!
留番下個月就到期果個禮拜先食!!!

主要係條頸!!!
死la~~~~我就係條頸...................

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。