推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

我都係約定dr ho 7月頭再去睇..........

忍唔到la......今日再約dr ho睇一睇........我好驚.......而家淋巴無退過.................

引用:
原帖由 regretman 於 2011-6-13 13:48 發表

師兄, 我睇D 人話, 有訓練既人都未必摸得準WO, 你會唔會太緊張JAR?
我自己摸左好多次....都feel都腫左....................

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-6-13 14:01 發表
邊個位腫

我而家驚驚地
想早d 去驗血
我6月尾其實都差唔多夠3個月架喇
但而家又好想去驗
dr ho20-27放假,如果係睇一係18去,一係就28去

咁幾時去睇好呀~????
條頸粒淋巴...........我一陣約左dr ho 3:30pm睇......我而家都好驚~~~~~

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-6-13 17:55 發表
我約左聽日去d機構做快速測試下,知唔知準唔準架?
我因為太驚喇,所以想驗一次先.........

再咁落去,我真係會死.........我真係好驚呀...
頭先我再問dr ho......佢話我今日再check....如果無事都有9成準..............
不過佢話我淋巴真係有少少腫..............我而家都好驚.......雖然dr ho話唔似............

引用:
原帖由 Love4U 於 2011-6-13 18:37 發表

巴打今日抽過血?
係ar~~~今日又去左dr ho做test.....因為淋巴腫左............應該聽日有report~~~~~~

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-6-13 18:40 發表
通常早一日預約睇何醫生有無得睇啊, 我毛囊炎粒野唔散, 好唔開心.
我今日都係即日約........都有得睇....不過等左成個鐘...............

唉~~~~出事後大大話話睇左好多次醫生......洗左好多錢.........

我今朝淋巴都係無退......而家都係好驚........

我想問下各位ching,c姐......你地會唔會好明顯摸到頸下面個粒淋巴核.........................

引用:
原帖由 kksick 於 2011-6-14 11:27 發表

C-hing - 從有HIV抗體到Aids,我相信是有一段時期,驗到HIV抗體而又不冶療才會較快地轉為Aids
有很多病也會引起淋巴漲的啊,怕便提早驗但夠90日還是要驗多一次, 你是自己嚇自己
嗚~~~~今日41日.........我已經做左5次test.................

引用:
原帖由 kksick 於 2011-6-14 11:38 發表

那不是已說明你到現在還沒有HIV嗎??  淋巴漲是其他事引起吧,緊張,不夠訓或....
未過空槍期...都係好驚..............

頭先dr ho無lala.打比我.....嚇死我.......話我都係check唔到hiv+梅毒................

而家都係book埋7月中再test...........各位兄弟姊妹....努力...............

到今日.....淋巴都係腫左.............真係唔知點解.........

我而家都食野食得好清........係煙介唔到..............
我而家仲食緊dr ho開比我d藥...........
早排唔知係唔係又中藥又西藥.........食到個人成日都好似病...............

我就黎好似失常..........................

唉~~~~今日係第44日~~~~~~~~~

我身體d骨同肉.....好似好痛....................

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-18 18:34 發表
Freedomx2345 你衣加點吖????
情況都係差.......今日個口d白點好似多左.............
你有無聽過p24 antigen test..........我可能星期一去做............
我有個friend問個醫生........佢介紹我去做lee個test.....話可以去到99%準...........
話我快d了結心事..........

[quote]原帖由 後悔男 於 2011-6-18 18:55 發表
我個口都生左粒水泡!!!
魚血色加!!!
你淋巴點???我仲腫緊,不過好似小粒左啲!!!!
背部有啲位痛痛地!!!
哎!!我到預自己中硬加喇!!!
下個月去qe 食藥!!!
咁就一世!入!! [/quote
我高危仲驚過你ar~~~~~
我今日個身都有d痛.......不過無尋日咁利害.............

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-19 09:51 發表
希望真係咁喇!!!尋晚訓得吾好,成3點先訓得着!!!
我都係每晚食藥先訓到.......唉....連last一粒安眠藥都食埋.................

今日條頸d淋巴好痛~~~~help~~~~~

仆街la......隻右手面出左d紅斑.............

尋晚到而家屙左5次................今日再去睇醫生.......希望無事.............

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。