推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

我only驗血......因為第一次上choice度.....之前太急.......屙左......
去度無尿屙............

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-25 12:49 發表
其實真係想知點解台灣有pcr驗,但香港都冇.....
應該再講,起yahoo搵有關pcr既中文網址,幾乎只有顯示台灣地區...
我所知.......好似pcr都唔係咁準確..............
我曾經搵到一間化驗所有pcr做......佢都同我講.....唔係太過準........但係台北榮總醫院回我有98%..........

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-6-25 17:13 發表
請問何醫生幾時返啊? 我D毛囊炎斷唔到尾, 差唔多好番時, 得番一粒米, 自己減藥, 即刻第二朝變番大. 唉, 睇FORUM, 話嚴重既要放膿, 怕.
我都打左去......護士話28號..........我都想搵佢檢查下..............

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-6-25 18:02 發表

估唔到花做左一次冷凍後無翻發過(>1 year). 反而今次因為天氣熱引起既毛囊炎就成個月都斷唔到尾. 食晒一個療程既藥, 無左, 得番粒米. 但第二日D膿又谷番出來. 正常話食抗生素同搽藥膏會一個星期好番. 嚴重既要放 ...
我都打算星期一約.........其實我都唔知自己睇咩........搵dr ho睇下我粒淋巴係唔係正常..........

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-26 13:00 發表
既然28號醫生返左就立即walk in,或者宜加搵第二間睇住吧
約左好d.......我上次即日約.....都要等成個幾鐘.........

引用:
原帖由 ming8959 於 2011-6-26 13:34 發表
各位師兄,我係23號去關愛到快速驗HIV ,結果係無事!點知琴日係口腔到發現到有d白色野!嚇到我即該看急症,e生話係口龍發炎!好驚牙而家,係咪有咩先兆?但係兩日前先check完血黎?到底咩事?有無人有金的情況?thx
我個口都有一點點.......lee3日我食左類固醇........都無好轉.......d白點仲走左位.........
不過之前d醫生又話無野............係個牙醫話有病毒..............

相關搜索目錄: 牙醫

今日係第54日............大家早晨...............

岩岩打去dr ho度......full booking..................好似要到星期6先有位............

大家好~~~~我而家2邊下液好似好腫.............
死la~~~有無人知係唔係d淋巴腫............

已經pm左你...........................

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-29 19:30 發表
我上網睇到話大部份感染者,其實起兩個星期後就驗到antigen
而重有其他小部份人有機會驗唔出係因為感染後做過大手術或者曾經輸過血

但你仍恐慌都好正常,我今日見過何醫生,聽完我個案都話香港未曾有個案係因為愛 ...
即係如果中hiv......頭2星期就test到???

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-30 07:53 發表
大家食完何醫師開嘅安眠藥係咪真係會好快訓?我食完冇耐已經乜都唔想諗,只想訓
希望下次可以叫何醫生比多啲
唔好食咁多ar.....係好快訓......不過好燥......我燥到咬到條莉...........

尋晚發左個惡夢......夢見自己向醫院檢身有cancer......

大獲la....條頸仲係好腫.....................

岩岩睇完醫生.......個醫生話我無淋巴腫...........個條係頸既肌肉....仲攞本圖書比我睇..................

唉~~~個醫生仲話我驗左咁多次血.....好無謂.....

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-30 20:05 發表
每次收你幾錢?
我琴日去試j頭炎時唔記得叫醫生睇埋尿道有冇事
而且一驗要五日先有結果,另外又怕宜加食緊嘅藥會影響結果

唉,其實我覺得今次上去睇都冇問清好多問題就怕到走左
我係公司附近睇~~~~

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-7-2 01:54 發表
Dr. Ho下星期有無咁忙啊.
今日下晏dr ho好似有位ar~~~~你打去問下~~~~

引用:
原帖由 ming8959 於 2011-7-2 17:53 發表
我好想問,之前邊個話兩個月己經有99%準,吾洗再去?
係養和個醫生同我講............我而家都心思思.......想去再做test.................
原來我今日已經60日............

唔係2個月......我個日係4十幾日做.......個醫生同我講....今次做....有99%準...........

lee幾日....成日都好似形住隻手生野...........

我今個月約左去家計會做其他test.........唔知好唔好.......見d價錢好似唔係咁貴...........

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-7-4 13:00 發表
Freedomx2345我隻左手手碗都有吖!!!
尋日茶左啲藥高高就退左不過!!!
我有個位....腫左d.....不過肉眼都睇到...........
lee排仲好似成日無力...........

相關搜索目錄:

唉~~~我lee排連錶都無戴.......戴左好似d血唔順....成日都無力.......

引用:
原帖由 ming8959 於 2011-7-4 20:47 發表
家計會幾$同幾耐有報告?
見醫生初次200......但係唔知要幾耐.........
死la......隻手有3度地方腫左.......粉紅色................又唔似蚊做成.........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。