推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[上樓骨] 呢個141囡囡專做絲襪按摩仲寫埋網上日記

引用:
原帖由 李文健 於 2012-1-10 10:46 發表 唔記得啦, 冇上幾年, 之前以為呢度摺左....btw, 唔識起晒鋼既, 大家吹下水姐
小小弟也看過這賽後報告.謝謝兄弟

引用:
原帖由 kot 於 2012-1-3 14:13 發表 hard to believe a highly educated gal (she claimed) works as a massageuse (141 sex girl) and a parttime OL. Her blogs are too good to be true.
不出奇.有一些141開下午的.上午有PART-TIME.

全世界,當然不只是香港.喜歡絲襪的人有成千上萬.我們祖國就有很多關於絲襪的網頁與場地.現在香港的141,很多也加絲襪服務.甚至SM.所以可以看到這OL應該很難約了.......

引用:
原帖由 李文健 於 2012-1-10 10:46 發表 唔記得啦, 冇上幾年, 之前以為呢度摺左....btw, 唔識起晒鋼既, 大家吹下水姐
這裡一向也不熱.除了這版外(因為有版主)其他版的兄弟吹水多.六,七年前這裡是全港夜遊NO.1,因為那時的兄弟真的玩完上來POST 報告,交流.

引用:
原帖由 李文健 於 2012-1-11 05:24 發表

我都要買左幾次絲襪同咁好彩睇正佢話有人放飛機先約到, 你想一蚊都唔用就約, 邊有咁so? 最多我星期四試完出個report俾大家
我知道.看了她的blog.她寫買絲襪的非熟客可以waiting list.她又寫大都熟客是回頭,再回頭的.那些一次,半次未必會做.現在的熟客足夠做4個月.
看來要約也很難......

引用:
原帖由 李文健 於 2012-1-11 05:24 發表

我都要買左幾次絲襪同咁好彩睇正佢話有人放飛機先約到, 你想一蚊都唔用就約, 邊有咁so? 最多我星期四試完出個report俾大家
謝謝你.記得report

引用:
原帖由 李文健 於 2012-1-10 17:26 發表

我08-10年就係冇做野2年去左東南亞包4條女日日玩絲襪, 2年4條女連全部使費價錢只係15萬港幣, 係香港住2年咩都唔玩15萬都唔得!
那個東南亞國家?15萬真的超值.大陸也不行.

引用:
原帖由 李文健 於 2012-1-10 17:20 發表

呢度係咪大搞過? 我以前係度分享左好多野,曾經出名過一期,點知上年睇番我d野delete晒!!
不知道.我都無入來一段時間

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。