推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 k28keung 於 2009-2-26 14:16 發表
睇仁x專科都幾貴架.. 連藥要五六百元, 兩星期藥.
不過外面都有得賣. 叫 versicare 5mg.
我都想問出面有冇d好既專科. 15/f 唔知有冇呢?
不過我擔心係膀胱有其他毛病...
15/F樓下10/F另一集團有2個泌尿科專科醫生

引用:
原帖由 garamon 於 2009-2-27 11:54 發表
我現在預約朋友介紹的醫生,未連藥 6 -700元,希望不太大問題就好。
我看隔離論壇第一次看唔見$1800.之後繼續過千.有一個一看即入醫院TEST,唔見$5800.
P.S.某皮膚科名醫(葉XX)也是差不多.

引用:
原帖由 garamon 於 2009-2-27 12:19 發表
Tony , 現在情況好嗎?Dr Ho 怎樣說?
沒有說什麼,說的之前已POST出來.

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-2-26 16:39 發表
C HING
就係甘衰咯..自己又唔咪成出嚟應酬..只係好性..6個月前..試過兩次跟的老死去玩.
只係環保吹.和埋牙一次甘多...仲係派報紙..一陣間就交埋功課.
班同門C HING 都話甘爽手..好少會領野.既..叫我放心.. ...
因他認為不似是.如果似是他都用.某名醫曾對我說"只要信,時間會告訴你答案",最後時間證明他沒有錯.

相關搜索目錄: 報紙 功課

引用:
原帖由 95555052 於 2009-2-28 17:53 發表

Tony1兄, 前列腺炎好似好長手尾, good luck!!!
我都知道......希望明天會更好.

引用:
原帖由 Roby123 於 2009-3-1 06:26 發表
Aldara 係咪真係有效呢?
是做了治療才用Aldara才有效.一開始用是沒有效.

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-3-1 15:56 發表
千奇咪去睇孽淫斤..呢個仆街..收費高又唔負責任.
如兄弟中招去睇佢..實荷包比佢抽干水
這題目一早已有兄弟說了.他正在被人告.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-3-3 14:01 發表
講翻今日點解去睇dr ho, 唔洗問, 又發出黎, 沒完沒了咁, 希望係今年7月4年之前完結左依個病佢.

而今日再問dr ho冷凍同激光既問題, 因為我之前部位用冷凍全部都無翻發, 所以我今次都係用翻冷凍, 而dr ho話激光係會 ...
我是轉了行.DR.HO是有醫德醫生.

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-3-3 16:20 發表
名醫擁老翁性史錄音碟
紀律聆訊出絕招 獲撤銷部分指控

03/03/2009  太陽

【本報訊】有專業失德前科的皮膚科醫生葉XX,再被投訴在沒有明顯病徵下,不必要及不當為一名老翁驗性病,竟 ...
全香港最差的醫生就是他.

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-3-4 14:45 發表
支持樓上.
呢個仆街..收費又獅子開大口.
又無醫德..
原來HVP檢查..臨床上係女人子宮先有用.
吊佢老味..人地阿伯生蛇都要去CHECK!
................真係..生仔無屎忽!
呢啲甘仆街黃綠..應該唔可以比佢行 ...
其實還有很多個醫生都是這樣

引用:
原帖由 zzcoffee333444 於 2009-3-6 20:04 發表
各位師兄你好!其實我一直都有上D個網睇 post 我以前 acc 係coffee333444,亦係D度同D師交流過下D心得,亦係D度搵到 Dr Ho資料。但我上兩個星期見好師兄問保險D野,我又會問下。點知板主 band 左我發言,我真係 ...
板主/管理員可能以為你在賣廣告,小弟在另一論壇也試過....

相關搜索目錄: 廣告 保險

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-3-7 08:16 發表
hi 各位bro ,借個位訴下苦

我12月中,發現自己jj,有d白色...之後立即去睇政府...佢話我生花花...
心時好down,,叫我驗血...茶藥水.....驗血又話3-4個星期先有結果,
等待結果心情仲難受.....又成日諗如果有咩事點算 ...
健康最重要,沒有健康,什麼也做不到.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 threethousands 於 2009-3-6 16:35 發表
我想問問各位尿道生花仔, 而又做過laser or 冷凍既ching
你地生果時, 屙尿有冇開叉
做完之後, 開叉既情況係咪應該會冇左

我開叉既情況, 應該最少有3-4年, 可能真係果時野既
上次複診, 我同dr ho講我重係開叉
...
再看多一段時間,沒有好轉可能要轉醫生或看中醫.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-3-5 15:43 發表

係喎tony你媾到女未呀? 而家重有無去玩?
沒有女友,現在不去玩.

引用:
原帖由 95555052 於 2009-3-7 14:22 發表

之前有C Hing試中醫, 你可試下
之前已看了隔離論壇關於中醫的事情.謝謝.

引用:
原帖由 signsign 於 2009-3-19 13:16 發表
我患上非淋, 也感染了前列線, 睇普通科醫生服了 Doxycycline 兩個療程, 前列線好似好咗不少,但尿道口依然係紅紅腫腫,尿道間中會閃一閃痛........ 唔點解咁長手尾•... 定係啲菌無晒, 但係前列線炎影&# ...
小弟也是正在食這藥.已食了2星期.你應該是非淋引致前列線炎.

引用:
原帖由 signsign 於 2009-3-21 02:44 發表

咁你情況好啲嗎?仲有無病徵?你要服幾耐呀?我只係單單食呢隻藥.... 因為之前個普通醫生只係開咗七日藥,佢話夠。後尾停藥後隔咗一個星期仲有啲唔舒服去覆診,佢再開多七日同一隻藥... ...
DR.HO還加多一隻前列線藥.正常不需要太擔心.向好方面想.

引用:
原帖由 k28keung 於 2009-3-24 09:13 發表
咁即係出去玩會好容易感染啦.
每日都好多ching 去深圳, 東莞玩, 乜佢地唔驚既咩?
十個男人九個好色.

RELAX.NOT GIVE MORE PRESSURE .BE HAPPY.

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-3-31 03:27 發表
我係一位女性,我出去玩過,而家懷疑自己野左椰菜花係個口到,我想問,各位人兄有冇女性之前聽你地講過既dr.ho 都去睇過??? 我睇左好多版,都搵到係邊個醫生,, 我想去睇,,但又怕佢專睇男性呢方面,,, ?? 另外佢係咪即 ...
皮膚與性病科男女都看.如覺得男醫生不方面,可看女皮膚與性病科醫生,全香港大約有8位註冊女專科.

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-4-1 08:19 發表
http://xocat.com/f/viewthread.php?tid=431&page=248&fromuid=397050#pid6561701

mk0089
講真啊我都係以為佢係單對單,,純出黎偷食only,,點知佢係大滾友,,唉,, 唔唸過真係有病有成,,開頭有用,後尾再出黎時冇用,, ...
只要過了一段時間(一般1-2年),完全沒有再有,就OK.

四眼姑娘幾好的,可能都見太多,反而出面大堂姑娘有一些用上有色眼鏡......

小弟數年前曾經患過花+龜頭炎,現在這兩種病已OK.
但是....現在患上前列線炎....看DR.HO中.....

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-6-10 14:17 發表

Tony前列線有咩特徵, 你點會知? 你既花全部ok無問題了嗎? 老朋友好快咁多年了, 你而家都差不多有2年無事啦應該, 所以應該一定會好翻, 我都等依日
第一個問題,應該OK.第二個問題,尿頻,某些部位酸痛等....

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-6-11 17:46 發表

大陸既醫院你見到你咁入咪去, 我係4年前係舊版講過我都會去大陸試下, 但係入到大陸既醫院門口你就知咩事, 比都唔敢去, 同埋真係佢地咩都做得出又無保障, 加上只係睇醫生都要排一日, 你去唔去隨你, 唔信問下你大陸 ...
大陸有一個電台,時常請嘉賓上去,其實是廣告.宣傳.有一隊BAND就作了一首歌說大陸醫生.

相關搜索目錄: 廣告

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。