推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

我想問係何醫生到睇花 要幾多錢到阿...各位師兄

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-28 23:45 發表

第一次睇你預1500.之後就5-600度一次~~
師兄分享一下你既情況吖???
我岩岩都爬左好多頁啦..知道何醫生 6月7先返黎..
但我想記低佢 電話 同其他 資料阿.. 可唔可以pm我阿 唔該你

我係賽馬會果d衛生科睇左1個幾月,..完全無用..仲愈黎愈多/.唉

相關搜索目錄: 賽馬

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-28 23:59 發表

吾seand 得加~頭20有佢 tel  加~~再睇睇~~
師兄.你幾時滾同發花加???
2月係141..玩過一次...
3月中到...上去飛機場 打jj,,,2個星期之後就出左花..
我都唔知邊樣先關事...

而家都出左4粒係尿道口..有2粒仲要幾大下...
係衛生科佢幫我搽藥...一d功用都無...
而家仲愈黎愈多..
而家19歲...失業失學..欠緊財仔一萬元...尋日仲跌左個lv 銀包...
而家人生好灰暗

有阿..但我之前有試過環保吹..

我而家有左粒 一星期就發到好大..
而家好多野煩.唉

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-29 00:42 發表

我都係,我怕中A 士吖~~
花都有得医吖,A就………………………
甘你而家d花 醫成點阿??

同埋我搵頭20頁都係女醫師..搵唔到dr ho..
唔好意思

講真果句...我而家 已經有2粒好大..仲有一粒出緊
我驚等唔到DR HO返黎...
有邊位好醫生 介紹...

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-29 12:52 發表
梅都有空窗期加!!
45曰
我想問師兄 你而家D 花花醫成點阿??

龜頭炎 個問題容唔容易解決架?

我想問去dr ho 到睇 第一次 幾$到...
我等陣要帶$ 去

唔該晒師兄...
我今日做完冷凍LA...唔知幾時會甩呢

不過我有個問題..佢比我果隻藥膏...

寫住:
---------
每日2次
搽患處
10日
損口
外用忌食,抗生素(外用)
--------
甘樣即係 有損口既地方可唔可以搽??佢圈住左

果個外用抗生素係咪損口都搽得架?

我想問一問......陰莖冠溝位 係咪有d紋,,一粒一粒 圍住個溝位????
我而家成條冠溝位都係一粒粒 ..果d 係紋 定咩黎??
我多疑?

我想問一問....各位師兄..陰莖冠溝位 係咪有d紋,,一點點甘 圍住個溝位????
我而家成條冠溝位都係一粒粒 ..果d 係紋 定咩黎??
我多疑?

第4次做冷凍...
今次痛得耐左好多..平時2,3日小便已經無咩痛...
E家愈黎愈痛..
唔知係咪發炎..做完尿道口D肉仲要痴埋..得返好小位痌到

此情況是否正常??
食左4日藥

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。