推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

隔左成個WEEK 唔敢出POST, 驚開口中, 呼~~

E+終於鬆一口氣, 俾之前個醫生誤判係花, 跟住去左DR. HO 度驗, 證實唔係花, 白白用左1350, 又留左D 印係個龜頭上, 不過算啦, 破財擋災, 同埋等我知出去玩既後果係咁大鑊, 仲係DR.HO 度驗埋尿, 無菌, E+ 等埋夠期驗梅, A(過了3個WEEK應該唔會出疱疹了, 希望都冇), 再之後等埋冇花, 就功德完滿了,以後都唔會去玩了.... 希望大步檻過.....阿彌陀佛~ 希望幾位師兄都冇事~

不過有少少龜頭炎, E+ 甩緊皮, 雖然唔係好嚴重, 但都留意緊....

同埋尋晚D毛同JER 痕到PK, 痕到醒左, DR.HO 話開隻抗敏感藥我, 希望WORK 啦~

不過喉嚨發炎仲未好返, 食左成個WEEK 藥, 希望唔好係關A 事, 今日又覺得胸骨有D 痛......希望心理問題.....

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-13 11:15 發表 忍唔到la......今日再約dr ho睇一睇........我好驚.......而家淋巴無退過.................
師兄, 我睇D 人話, 有訓練既人都未必摸得準WO, 你會唔會太緊張JAR?

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-6-13 18:43 發表 龜頭炎係食抗生素去醫?
上次俾左隻消炎藥 (diclofenac sodium FOR J 頭炎 AND DANZEN FOR 喉嚨炎), 今次轉左

ecocort cream << 搽J 痕
neuzym 30mg << 喉嚨發炎消炎
mefenamic acid << 止痛, 唔知FOR 咩
atarax 10mg << J 痕,抗敏感
fexet 180mg << J 痕,抗敏感

以上全都係自己搵返黎, 至於係唔係真係咁用我就唔知, 我信醫生所以會用/食晒, 但唔好自己買黎立亂用啊~

http://heartvalley.blogspot.com/2011/01/20111.html
分享個網俾大家, 希望對大家有幫助, 係講關於AIDS 的.

引用:
原帖由 regretboy 於 2011-6-15 16:34 發表 好ya !!!! 一天都光sai la !!!!! Negative !!!!  大家努力ar ! 冇事ga !!!
恭喜晒師兄~~

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-15 18:59 發表 我就黎好似失常..........................
放鬆D C HING, 心理病影響出黎既病可能仲比AIDS多, 或者真係有問題你唔好諗係唔係AIDS 住, 可能係其他問題都唔頂, 唔好咁擔心, 如果因為成日形住係AIDS 而令自己錯過D 普通病醫既時間可能仲麻煩.

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-16 17:25 發表 死喇!!!!!淋巴腫左,係吾係意味我己經中左a士尼????養左3,4年既烏龜尋晚係露台跌左落街!!今朝屋企係樓下見到佢條c!!!咁樣意味住咩尼又???
咁意味佢幫你擋左一劫, 你冇事LOR, 好好安葬佢, 做返個好人, 唔好辜負佢呀.

見到NEW COMER 真係有D 唔開心, 不過希望幫到你地.
去CHECK 全餐搵 關懷AIDS 個WEBSITE, CHING C打去過都OK, D 人NICE, 唔會俾人歧視 (DON'T GO GOV), 不過女仔好似無全餐, 得AIDS.

C打, 如果D 花係係DOM以外地方, 有用DOM都防唔到的....最好都係搵個好人同單一性伴侶.

巴打, 無用DOM....有BLOOD, 最好CHECK 晒,

BLOOD TEST 空窗之後先好去TEST, 如果唔係唔準
梅 6個WEEK
AIDS 12個WEEK

疱疹 幾日, 好快發的,
HPV 就3個月至8個月(OR 唔發但潛伏), 不過好多人都係1~2個月就發出黎.

其他菌果D 唔洗太驚, 要發就1~2個WEEK 就發, 多數有得醫AND 醫得好, 可以 TEST 埋尿.

HIV TEST 係3個月就99.999% OK, PCR 好似係2WEEK 左右先準, 同埋有一部份人係CHECK 唔到, 所以台灣網頁SAY(95%準).

大家唔好驚...DR.HO SAY....D 病毒其實唔係你話會中就中.....

希望幫到大家.

回復 13115# 的帖子

無啦, 無其他病徵真係唔洗嚇自己~

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-23 15:42 發表 死la~~~~你咁講....我都係唔太放心.............我早幾日係47天空槍期做test.....醫生話可以有99%準.........都唔知信唔信............
你TEST左咁多次, 乘埋乘埋D機率都好準啦.....到3個月果時再LAST TEST LA.....我覺得你真係無事WO, 唔好再嚇自己啦....俾自己身體同個腦休息下啦.

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-23 18:13 發表 暗瘡就應該唔係,而線體就唔係好清楚係咩黎但呢一粒一粒係分明,唔大,唔似堆下堆下變一舊最主要我知佢出現左都有一段好長時間(大約以年黎計算)都係維持咁樣,但數量應該多左啲
有幾大粒(有冇具體D SIZE....)? 我諗咁多數都冇野....可能係珍珠疹(係依住龜頭個邊生既), 一係就係D 皮腺(我果D 好細粒, 好多, 唔劣起都睇唔到, 係00舍舍有粒個SIZE 好突出, 不過都係<1 MM, ~ 0.5MM, 圓形白色, 半球體, 我試過當黑頭咁用指甲咪落去, O即唔到野, 但超痛的), 我之前就係俾條仆街醫生當左係疣, 仲同我做冷凍, 之後我去左DR.HO 做TEST, 先知唔係.....嚇得我.不過如果擔心既可以去醫生度CHECK CHECK, 佢會用D 醋同你TEST, TEST到係疣會轉白 (不過有時發炎OR 其他都會係白色的, 所以要搵E生睇), 再怕就做HPV DNA TEST (DR HO 度做 $700). BTW, 如果一路唔發我覺得唔係.

相關搜索目錄: 暗瘡

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-23 19:20 發表 吾知點解就快夠三個月就月多病徵咁!好撚緊張吖!!!!!
CHING, 心理作用. RELAX~

引用:
原帖由 Nomoodgirl 於 2011-6-23 20:04 發表 咁我係咪去做一次test先會好啲呀?
有冇用DOM? 有用既其實好少中, 但冇用既去CHECK CHECK 買個安心. 其實都應該冇野. 睇DATA, 中AIDS既70% 係男男肛交, 之後係用針筒, 之後先係男女. 其他果D...都係要等空窗期. 不如妳試下問下妳之前果個有冇中過D 咩仲好....唔洗估.

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-23 20:48 發表 真係好似黑頭咁大,而且有廿多粒若果反黎睇真係難留意得到,真係最緊要係有左好耐,冇過太多異樣如果唔係花,唔通真係尤?
花=疣

你唔放心既去CHECK 下LA, 不過我估未必係....都咁耐又唔發大, 我睇D POST, 呢度中左既都2~3個WEEK 就會發到成粒.

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-23 23:24 發表 希望有機會改過!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
一定有啦...頂我頭先睇, 包皮出左3粒紅點....我睇D WEBPAGE 話係龜頭包皮炎, 一係就係食左抗生素先係咁 (雖然我2樣都有), 但係我都驚緊係唔係梅毒.....唉....希望係藥既副作用啦.

終於夠3個月了, BOOK左聽晚 A CORCEN 驗全餐, 不過佢SAY 今日可以WALKIN 去....好緊張, 我好想一陣下午去, 但又怕D 人用奇怪眼光望我, 又好想有人陪我去, 好驚一陣知自己中左唔知點....今早成日右邊眼眉跳, E+ 個天又落咁大雨....好擔心係唔係果天都暗示我聽中硬.....

沒事了, 祝大家好運

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。