推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

原創人妻分享特區

本主題被作者加入到個人文集中
近期這裡甘靜   .....

好掛住各位ching的老婆.....

早前有機會同大奶老婆仔face time, 好排住對大奶.......

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2019-7-25 13:33 發表
講真,嫂嫂身材真係無得顶。
我絕對同意..........

引用:
原帖由 克里斯 於 2019-7-24 23:24 發表
3956050日本同老婆搞野玩旗袍
正啊!! 有無影到相可以分享下??

今早下大雨, 乘機獻殷勤, 又有機會同大奶老婆仔face time. (希望成功喇 )
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 克里斯 於 2019-7-31 17:09 發表
詢眾要求,加下相啦
好能索吖 你老婆

引用:
原帖由 bigbigp 於 2019-8-2 18:22 發表
我都貼張啦老婆未生時
你老婆對大奶一流, 夾腸仔顏射最正

引用:
原帖由 gaidaanjai 於 2019-8-14 06:43 發表
上個星期唔成功, 今日再試貼 !
你老婆好正吖, 上樓梯時對大奶有無震震下.

引用:
原帖由 gaidaanjai 於 2019-8-14 19:29 發表
補多一張 ! ( 影相角度, 奶奶好似好大, 其實8字波 )
粒大lin 無得頂!!!!!!

昨晚終於成功約到大奶老婆仔出來晚飯,之後系公園散步,氣氛浪漫!! 大奶老婆仔回來了 😃😃😃😃😃😃

引用:
原帖由 jumboleung 於 2019-8-18 21:21 發表
She came back from England ?
不是吖, 陪個女去英國讀書的那位人妻bye bye了, 不過真的好正好好吊.

大奶是我的老婆仔, 之前差點離婚......

經過多番努力, 總算成功. 不過大奶老婆仔話我要守行為, 近期只會週末兩至三晚才回家訓, 平日就繼續在家姐到訓, 要我重新追過佢喎!!!

順路一提, 她是我大奶老婆仔個老友, 近期成日出來飲野傾計, 是我成功氹番老婆的軍師, 但我好想同佢上床, 啜佢對大奶和九仔式插佢報答佢

引用:
原帖由 spy_tom 於 2019-8-20 00:42 發表
師兄為何搞到差點離婚?大奶老婆接受不到你的性喜好?
自己偷食被大奶老婆仔發現囉∼~~

引用:
原帖由 pk169 於 2019-8-20 09:58 發表
師兄:人地咁幫手,你應好好報答她,話唔定有日阿嫂同你地3P呢!加油大力插!!!
係就爽吖!!!!!!!  我未試過

引用:
原帖由 pk169 於 2019-8-20 10:02 發表
週末兩至三晚才回家訓, 咁就要好好服待阿嫂啦,晚晚兩三鑊,補番之前既。
知道!!!!

引用:
原帖由 hu5585 於 2019-8-22 10:22 發表
442a C兄 要努力加油
收到。。。。。。。。。。。

引用:
原帖由 gaidaanjai 於 2019-9-10 23:45 發表
新買情趣衫, 雖然唔算十分sexy, 不過效果都算唔錯.
正到爆。。。。。。。。。。。
本帖最近評分記錄
  • gaidaanjai 體力 +33 分享ching抽時間留言! 2019-9-13 14:50

很想再看一次

中秋節同大奶老婆仔去街街,老婆仔巧性感
本帖最近評分記錄
  • fourfoursixsix 金錢 +25 讚! 2019-9-30 21:24
  • fourfoursixsix 威望 +25 讚! 2019-9-30 21:24
  • fourfoursixsix 體力 +25 讚! 2019-9-30 21:24
  • pk169 金錢 +59 恭喜師兄終於一月兩團圓!!! 2019-9-19 18:11
  • pk169 威望 +59 恭喜師兄終於一月兩團圓!!! 2019-9-19 18:11
  • pk169 體力 +59 恭喜師兄終於一月兩團圓!!! 2019-9-19 18:11
  • gaidaanjai 金錢 +33 我很認同 2019-9-16 18:55
  • gaidaanjai 威望 +33 我很認同 2019-9-16 18:55
  • gaidaanjai 體力 +33 我很認同 2019-9-16 18:55

引用:
原帖由 sac1 於 2019-9-19 15:29 發表
py mid autumn !!

粗暴 地 賞月 ge 方法:
應要雙手捉住佢膊頭

騎上去, 見乜就除乜!,

解除 絲 , M位 強 抽插!!

野野插X到盡 黎屌條西西
[local]1[/local]

[local]1[/local]

...
睇不到相。。。。。。。

引用:
原帖由 pk169 於 2019-9-19 18:11 發表
恭喜師兄終於人月兩團圓!!!有無叫埋和事老一齊9慶鵅H?
有魽C中午陪大奶老婆仔。晚上一班朋友慶中秋,和事老都在。

引用:
原帖由 newmo853 於 2019-9-20 12:20 發表

亞嫂係呢段期間有布冇食其他腸
5知道吖. 應該無掛. 要搵日探下大奶口風先得.

引用:
原帖由 pk169 於 2019-9-20 12:50 發表
你咁9 慶,阿嫂同和事老點同你助慶呀?講比我地聽吖,真係想鼣ㄥ}心
大奶同和事老一齊助慶, 係就發達吖. 我成日都係甘想架.

不過不會喇, 搵食行遠一點好, 費事又被大奶老婆仔發現.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。