推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[桑拿浴室] 康水療SPA ON 9TH - 24號正式開張

引用:
原帖由 webhunter 於 2011-6-20 13:57 發表

無可否認真係有鱓貴,但偏偏貴亦有貴鮋好處: 少人去唔使爭, 環境靚, 囡囡一般質素好鱓...
所以我like
絕對應同

小弟想問下如果Walk In 入去,技師會唔會無乜好既俾你?
定係去前打定個電話穩陣d呢 ??

引用:
原帖由 webhunter 於 2011-7-2 12:18 發表

師兄,我唔知點答你呢個問題,皆因好多時睇你同間場經理有幾熟,同埋都要講下運氣。你可以打去book時講出你嘅要求,睇下佢地做唔做到。
明白哂,多謝師兄解答
我都知呢D野有時都好講運氣
呢幾日搵個時間上去探索下先

呢間場私隱度好似好高喎...星期日去發掘發掘先

小弟剛剛去發掘完,超正,設備同服務簡直係一流
一入休息室食佐碗肉碎粥,比其他桑拿場好食,但唔算突出
食緊時WAITRESS話湯已煲好,問要唔要番碗,
之前睇每位師兄都話D湯好正,當然要試番碗喇,
今日係海鮮湯,足料,超好飲 飲完坐多陣就入房。

今次的技師叫阿芝,美容院出身,中力,位算準,按佐一陣已知我膊頭同腰特別累,
特別花多佐D時間係呢二個地方,抵讚,但可能我好累,全程差不多都瞓著,無乜交流,但整體都十分滿意。

按完出休息室,要佐杯蘋果汁,佢地D 果汁全部都係新鮮即榨
之後想採耳,但原來美容師做緊野,要等,唔緊要,橫掂我又唔趕時間,慢慢等
當然係等既時候,唔執輸飲多二碗海鮮湯,因為真係好好飲

之後美容師SHIRLEY幫我採耳,好多話題,採完耳加多拍按手,
按完之後提議我一定要試雲吞同埋木瓜,仲話親自幫我選個新鮮D,感謝
咁雲吞我選佐配蝦子麵,超好食,特別係雲吞,蝦大大隻,口感一流,下次要試埋烏冬

食完傾多陣就走人。私隱度真係好高,而且唔會好似其他場咁嘈,
岩哂周日真係想安安靜靜relax 一天的我,唯一美中不足就係LOCKER位同休息室比較細,
但平時客都唔多,LOCKER位自己一個換衫都可以,但如果有多個師兄一齊換就會好逼

計劃下星期日會再去,會預早D時間去試埋個游泳池同埋健身室,游下水跑下步
同試埋水療,SHIRLEY本來話帶我去見識下個SPA房,但俾我推佐,因為想保持神秘感,到時做時先再感受

相關搜索目錄: 美容 SPA 水療 健身
本帖最近評分記錄
  • 楊過之子 體力 +10 多謝分享報告, 支持 2011-9-2 09:19
  • 楊過之子 威望 +10 多謝分享報告, 支持 2011-9-2 09:19
  • 楊過之子 金錢 +10 多謝分享報告, 支持 2011-9-2 09:19
  • 白貓兒 體力 +25 多謝分享 2011-8-29 09:45
  • 白貓兒 威望 +25 多謝分享 2011-8-29 09:45

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。